500 DK + 5.000 SMS + Sinirsiz Internet = 30 TL (Avea, 1 Yil Taahhut)
-
Yukarida yazdiklarim 30 TL, AVEA olmasi sarti isteniyor. 1 yil taahhut verimesi gerekli. Gaytet uygun yeni kontor yukledim bitince hemen gececegim. Ekim 30'a kadar mevcut kampanya.
1.000 DK + 5.000 SMS + Sinirsiz Internet = 40 TL oluyor. Musteri Hizmetlerini aradim.
-
sana bi tavsiye çift telefon taşıyorsan avea hat al yoksa toplam 20 tl bile olsa alma çekmiyor boşuna taahhut vermeni tavsiye etmem
-
avea bu seç paketlerinde mevcut hatlılar için pek uygun degıl acıkcası kontorluden faturalıya gec der sonra kitler mevcut gelirin yoksa hi. bulaşma
ben 1000 dk heryone konusma 2 bın sms heryone 2 gb 3g gerı kalnda edge hızında sınırsız ınternet kullanıyorum 49 lıra yada 50 lira oduyorum gecen arkadasta buna gececektı kamudan :D cat tarifeyi kapamıslar su an ıcın bu paketı saglayan en ucuz aveada vodafoneda ıyı dıyorlarda gecen herkes avea daha ucuzdur dıyor enterasan
-
her yöne mi konuşma ve mesaj paketi?
-
hipokondriyak bunu yazdı
avea bu seç paketlerinde mevcut hatlılar için pek uygun degıl acıkcası kontorluden faturalıya gec der sonra kitler mevcut gelirin yoksa hi. bulaşma
ben 1000 dk heryone konusma 2 bın sms heryone 2 gb 3g gerı kalnda edge hızında sınırsız ınternet kullanıyorum 49 lıra yada 50 lira oduyorum gecen arkadasta buna gececektı kamudan :D cat tarifeyi kapamıslar su an ıcın bu paketı saglayan en ucuz aveada vodafoneda ıyı dıyorlarda gecen herkes avea daha ucuzdur dıyor enterasan
aman aman Vodafondan Allah korusun
-
sitesinde böyle bişi yok ?
ayrıca bi vodafone kadar olmuyor bence çekim yönünden ve fatura yönünden :W
tek sorun mına koydugumun vodafone bu aralar net paketleri yüksek
-
AVEA'da 6. yilim 1 kez bile cekmeme problemi yasamadim ben. Memnunum gercekten. Soylediklerimin hepsi HERYONE.
-
link vereydin
-
Başlık ıle konu ıcerıgıne yazdıgın farklı emınmısın öyle olduguna ben kullanıyorum
500dk+5000sms+sınırsız ınt taahhutlu 40 tl
-
beyler şu iki tarife arasındaki farkı bana söyleyebilir misiniz?
http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/KatKatPaket
http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/SuperFikir
Mesela katkat pakette süper fikirdeki gibi sabit ücret yok mu? Direkt ne konuşursan o mu?
-
Her yöne 1000 dk.
Her yöne 5000 ms
sınırsız enternet
Vodafn 40 lira ben bunu kullanıyorum