Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
500 DK + 5.000 SMS + Sinirsiz Internet = 30 TL (Avea, 1 Yil Taahhut)
500 DK + 5.000 SMS + Sinirsiz Internet = 30 TL (Avea, 1 Yil Taahhut)
-
20 liraya kullanıyorum ben bunu :D
-
35 liraya tahhütsüzüne geç bence. pişman olucaksın ilerde.
-
@Bosluk
Hocam musteri hizmetlerini aradim. SMS' e sen 10 TL ekstra veriyorsun ama bize ucretsiz tanimlayacaklar.
@heza
Link yok hocam ara AVEA'yi.
@FOXXLY
Hocam nasil oluyor o? Bize soylede biz de yapalim. :)
@Gharzvog
Taahhut 1 yil be hocam, ne gibi sikinti olur bilgilendirir misin? 2 yil once kullanmistim herhangi bir problem olmadi.
-
30 tl deil birde vergisi var 35.50 tl geliyor fatura
birde sınırsız değil internet her zamanki opratör kazığı
2 gb kota var sonrasında 128 kbs ye düşüyor hız
-
nigdeli bunu yazdı
sana bi tavsiye çift telefon taşıyorsan avea hat al yoksa toplam 20 tl bile olsa alma çekmiyor boşuna taahhut vermeni tavsiye etmem
Sene 2012 olmuş hala avea çekmiyo diye dolanan insanlar var.
-
PathfindeR00 bunu yazdınigdeli bunu yazdı
sana bi tavsiye çift telefon taşıyorsan avea hat al yoksa toplam 20 tl bile olsa alma çekmiyor boşuna taahhut vermeni tavsiye etmem
Sene 2012 olmuş hala avea çekmiyo diye dolanan insanlar var <
sokakta cekmedıgı yer var bızım koyde cekmıyor turkcell cekıyor bırtek onun dısında sehır merkezınde ceker ama sehırler arası yolculuk yapın ıstanbu antalya cekmedıgı bır cok nokta goreceksınız tüm operatörlerde -
hipokondriyak bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdınigdeli bunu yazdı
Sene 2012 olmuş hala avea çekmiyo diye dolanan insanlar var <
sokakta cekmedıgı yer var bızım koyde cekmıyor turkcell cekıyor bırtek onun dısında sehır merkezınde ceker ama sehırler arası yolculuk yapın ıstanbu antalya cekmedıgı bır cok nokta goreceksınız tüm operatörlerdeBen yaşamıyorum hocam böyle birşey.
-
20 diyodu benim mesajda:)
-
Hacı İstanbulun tam ortası beyoğlu kuledibindeyim galata kulesine 40 metre mesafedeyim ama gel gelelim çekmiyor isyanlardayım.
Tarife : Her yöne 500, Her yöne 1000 sms , 1 gb internet 19 tl.
-
zeg392 bunu yazdı
Hacı İstanbulun tam ortası beyoğlu kuledibindeyim galata kulesine 40 metre mesafedeyim ama gel gelelim çekmiyor isyanlardayım.
Tarife : Her yöne 500, Her yöne 1000 sms , 1 gb internet 19 tl.
aynı tarifeyi kullanıyorum bende. 10 senelik türkcelliydim bu tarife yüzünden geçtim. Lan arkadaş yolda yuruyorum ana cadde tek dişe düşüyor cekmiyor boyle birşey olamaz