5.000 Dolar Maaşla Patlayıcı Mühendisliği
-
illaha mühendisliğine gitmeye gerek var mı?
lisans falan yok mu?
-
bortecine357 bunu yazdı:
-----------------------------
bence 5000 dolar gibi bi para yoktur haa iyi para alıyolardır o muhakkak ama 5000 dolar değildir o biraz abartı çünkü mermer teknikeriyimn ben böle patlamalrı çok gördüm patlatanlar mühendisler falaln değil normal bu işi bilen insanlar alaylı onlar varken bi şirket ayda 5000 dolar verip ayda 1 kere olan ocak patlatmaları için 5000 dolar vermez 5000 dolar vereceği adamada sadece patlatmada kullanmaz
-----------------------------hacı ben inş müh.yim.
bi an gidemmi dedim 5000 dolar az geldi vaz geçtim şimdilik.
5000 dolar dediğin nedir. götünü silersin o paraya ( o kadarda değil biliyorum ama gerçekden az, birde vermezler diyorsun)
-
Bolvadinli bunu yazdı:
-----------------------------bortecine357 bunu yazdı:
bence 5000 dolar gibi bi para yoktur haa iyi para alıyolardır o muhakkak ama 5000 dolar değildir o biraz abartı çünkü mermer teknikeriyimn ben böle patlamalrı çok gördüm patlatanlar mühendisler falaln değil normal bu işi bilen insanlar alaylı onlar varken bi şirket ayda 5000 dolar verip ayda 1 kere olan ocak patlatmaları için 5000 dolar vermez 5000 dolar vereceği adamada sadece patlatmada kullanmaz
-----------------------------hacı ben inş müh.yim.
bi an gidemmi dedim 5000 dolar az geldi vaz geçtim şimdilik.
5000 dolar dediğin nedir. götünü silersin o paraya ( o kadarda değil biliyorum ama gerçekden az, birde vermezler diyorsun)
-----------------------------hocam 5 binden başlıyo ...
-
5bin dolar şahsi fikrimce çok fazal bi para değil, çünkü burda 1 yanlış tüm dogruları götürüyorlar 3 5 yıl ekmek yersin gün gelir yanlız bi yıkım yada infilak bir can alırsın işinden olursun ki bu tür şeyler hemen siciline işlenir sonra ne iş yaparsın yada vebaliyle nasıl yaşarsın =) ücret kararımca az , çok kafa patlatmak gerek,
-
efsun bunu yazdı:
5bin dolar şahsi fikrimce çok fazal bi para değil, çünkü burda 1 yanlış tüm dogruları götürüyorlar 3 5 yıl ekmek yersin gün gelir yanlız bi yıkım yada infilak bir can alırsın işinden olursun ki bu tür şeyler hemen siciline işlenir sonra ne iş yaparsın yada vebaliyle nasıl yaşarsın =) ücret kararımca az , çok kafa patlatmak gerek,
-----------------------------Efendim yalan zaten yok öyle bişey bu işi inşaat mühendisleride yapıyor tamamen xxx üniversitesinin kendi reklamını yapmak için gazetelere postaladığı bişey.
-
karizma_coder bunu yazdı:
-----------------------------bortecine357 bunu yazdı:
-----------------------------hayır patlatmada kullanır. artık avrupa birliğine giriyoruz sertifika yada diploma istiyolar artık. bu işi bilen bilmeyen değil. bende patlatma yapabilirim ama bu patlatmanın tam etkisini bu işin mühendisleri yani bu üniversiteden çıkanlar bilecek artık. patlamalarda yer altınıda etkiliyo fay hatlarını falan onları usta insan bilemez işte bunların hepsinin hesabını yapacak adam yetiştirecekler. ayrıca 5000 dolar neki 20000 dolar para kazanan kişi biliyorum bu işten...
-----------------------------Bizim türkler için olay tam öğle deil Düşünsene
-Hilmi ne eğitimi abi ne kadar koydun
-aga 4kilo koydum amq
-patlat amq
-hilmi patlattım amq.
Bizim için eğitime gerek yok xd komik olurdu.
-
beyler ab döneminde artık su tesisatçların bile belgesi olacak yasal zorunluluk geliyor bundan sonra büyük firmalar eleman alırken sertifikasız diplomasız eleman almıcak nie ihaleye gircek adamlar zorunluluk getircek patlayıcı müh ün varmı yok mu ?avrupada zaten eğitimi var bunun
-
Yok abi en ufak bi hatada 50 parçaya bölünme garantili bir iş için 5000 dolar az 7500 olsa neyse :P
-
venom88 bunu yazdı:
Yok abi en ufak bi hatada 50 parçaya bölünme garantili bir iş için 5000 dolar az 7500 olsa neyse :P
-----------------------------50 parçaya bölünme ihtimalini göze almanı sağlayan 2500 $ mı :D
-
Yalan dolan.
Yazacaksanız nükleer enerji mühendisliğini yazın. Bi tek hacettepe de var zaten.