5000M Usb Wireless Adatör Mümkün Müdür?
-
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27541
bu üründe 5 bin metreye kadar bağlantı sağlandığı yazıyor sizce bu doğrumudur. Gerçekten bu kadar uzun mesafe çeken wirelles ler mevcutmudur hayır şu olay doğruysa hemen alacağım da :D 5 bin metreyi geçtim 1000metre olsun yeter etraftan yüzlerce ağ yakarsın adsl i direk kapattırırım :D:D:D -
Doğru mümkün.
-
bugün bunun siparişini veriyorum o zaman Başka bu konuda fikri olan var mı ürünü bana açıklayacak bu konuda pek bilgili değilimde :D
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
bugün bunun siparişini veriyorum o zaman Başka bu konuda fikri olan var mı ürünü bana açıklayacak bu konuda pek bilgili değilimde :D
-----------------------------yaydığı radyosyonu düşünmek bile istemiyorum :D
-
paratonel olsa çekmez yav :|
edit: belki de çeker fikrim yok =)))
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------yaydığı radyosyonu düşünmek bile istemiyorum :D
benden önce sen sipariş verme de :D:D yahu yemişim radyasyonunu baz istasyonundan az radyasyon yaydığı kesindir boşver :)
-
o kadar kucuk cihaz 5 km cekim gucune sahip olamaz
o kadar fiyata bu kadar km cekim gucune sahip olamaz
bi saniye ordaki cumleyi tam okuyayim
Super high power design ensures a long distance (Manufacturer claimed it's up to 5000m on receiver mode)
"Yuksek guc tasarimi (uretici bu cihaz icin alici modunun 5000m oldugunu idda etmektedir)" diyor
-
çok şaşırtıcı geldi bana bu durum o yüzden paylaşmak istedim ortada bir idaa var o zaman gerçek midir bilin mez
-
böyle bir çekim gücü sağlayan hazır bi alet yok.
çünkü neden olacağı sağlık sorunları nedeniyle (radyasyon vs.) kişisel kullanım için satılamaz.
insanlar böyle uzun mesafe bağlantıları kurmak için özel antenler hazırlıyorlar kendileri.ya modemlerin-alıcıların kart kısımlarını temel alarak en baştan yapıyolar ya da mevcut olanları modifiye ediyorlar.
biraz merakın ve boş vaktin varsa sen de yapabilirsin, internetten biraz araştır..ama bu alet yalan :) -
Hocam sipariş verdiysen 1ay sonra eline geçince yorumlarını paylaşırsan sevinirim.
-
hocam eğer kullanırsan bu ürünü mutlaka işe yarayıp yaramadığını yaz. bende bu tarz bi ürünlere baktım 5000m alan a yayıyo bağlantıyı. fiyatı 1000-1500 tl arasındaydı ürünlerin