folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder 5000M Usb Wireless Adatör Mümkün Müdür?

5000M Usb Wireless Adatör Mümkün Müdür?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

-----------------------------

dai cep telefonlar ufak olmalarına rahmen çok daha uzak mesafelerden çekebiliyorlar

burada senin çekiminin ve yayımının dışında çırşı rarafınkide öenmli ama ::S 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

daha evvel yüksek frekansla uğraşmış biri olarak peki biraz tecrübe konuşsun

50miliwat ile 800 miliwat arası çıkış gücü var demiş.5000 m --5km mesafeyi iddia etmiş vede 2.4 ghz de

bir kuralımız var frekans yükseldikçe mesafe azalır.uzun lafın kısası bu cihazla 5000 metreyi bıakın 1000 metre bile zor

alan kazıklansın.çöpe atacak olan varsa parasını alsın

5 km lik mesafe için osilatör çıkış katına bile en az 3-5 amperlik belki de fazlası transistörler gerekir 

bununla hesaplanıp dizayn edilmesi gerekir

mademki türksün systeme göster ürksün
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    Dibelik uydurma arkadaslar. okadar uzun mesafeicin arkadasin da dedigi gibi cok yuksek birr cikis gucu olmasi gerekir. USB ile beslenen bir cihazin bunu yapmasi imkansiz. FAKE....

Shaban Interactive Pro.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    airties da calisan birisi olarak:) bu salak aletin tamamen yalan oldugunu soyleyim .. birak 5000 mtreyi 15 mt :) baglanirsa yine iyisin..
    800 $ + kdv degerindeki wob cihazlarimiz max 2 km kadar yayin yapabilirken:) bu bu islemi yapabiliyosa:) benimkini yesin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    peki o alete o belirtilen anten takıldığında ne kadar olur mesafe  aletin  6dbi çıkışı var antenin 13dbi bu ne farkettirir ona

http://www.usbwifi.orconhosting.net.nz/

bu sitedekiler de düzmece midir?

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek
    usb wisi com da anlatıyor 500 mv ile 3,5 km rahat aldıgını hatta bazı yerde 200 mv ile aldıgı mesafeyi alması lazım frekans yükseldikçe çıkış vatını düşürürler yani mhz azaldıkca uzun mesafeye göndermek için vericilerin çıkışı yükseltilir sizler lise okuyan arkadaşlarsınız bunlar görmeniz lazım transitörde pushpul baglantı olur yüksek frekanslarda bunu mühendis arkadaşa sorun onlar size anlatir frekans yükseldikçe çıkış watı düşer cep telefonler ilk çıktıgıda 800 mhz deydi şimdi 1.8 ghz de telefonların çekimi artı ve küçüldü bu frekans kanunu değiştiremessin şöyle sorun yakınınızdaki elektronik mühendisine 800mv çıkış olan 500mhz frekansmı uzaga gider yoksa 800mv 2.4ghz mi uzağa gönderir sorun sonra yorum yazın. ben şunu söylüyom eger satılan cihaz gerçek 800mv sa 5 km gönderir

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

:) gereksiz yere laflamayalim 5 km yayin yapan yada 5 km oteden sinyal alabilen dagitabilen yapilabilir ama bu boyutta degil .. evimdeki 14 db ap400 e takili ex bir anten var onunla max 400 mt aliyorum :) ee bu cihazdaki 7 db diyelim 5 km veriyo :D agliyasim geldi ;)) yorumlari yazarken azcik daha dusunelim:

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.25292

bu anten 15-18 dbi ? bunu eklesek net 100o alıır mı dedim bende sen 7 ile 400 alıyorsan

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

senin cihazdan anlamadıgın malum db ayrı mwat  ayrı bir konu senin cihaz 50 mv mv bilmiyon desibeli bilmiyon desibel gürültü farklılığı yani gönderilen antende bulunan gitiğiyere varan gürültü kirliliği bunları sor ögren db yazıp durma db ayrı bir konu wat çıkışı ayrı bi konu ben sana cihaz göstersem anfi dersin yıllartır telsiz tamir ediyom amatör telsizciyim elektronik tamiri yaptım 30 yıl

devre döküyom verici yapıyom ankaranın ilçelerindeki vericileri ben yaptım imalatı bilmeden atma boşa konuşma laf olsun diye merak ediyosan resmi gönderem aselsana devre yapıyom kart yapıyom şimdi emekli oldum arkadaşlara bilgi vermeye çalışıyom bilgiçlik taslamadan senin mühendisin bilmez pushpul baglantıyı merek ediyosan sor onlara

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek
    serdar bu yazı senden önceki arkadaşa yazdım sana degil db demek desibel dmektir antenin gürltü farkı elektronikte öyle geçer

Toplam Hit: 5142 Toplam Mesaj: 36