5800 Almayı Düşünüyorum Kararsızım Ne Dersiniz?
-
Bne de aldım telefonu iyi telefon ama şimdi acısyorum 500 600 ytl verdim herhalde. Bu kadar para telefona gitmess onun yerine git pc topla kardeşim al eline samsung e250 işini görür o senin. Bırak dokunmatiği falan fistan. Yerinde olsam o kadar parayı vermem. Bak ben verdim acısıyorum o kadar parayı nasıl verdim diye:)
-
kendim için konuşayım; mail, internet vs. gereksiz kısacası. günün 14 saati bilgisayar başında internet mail hepsi zaten var. dokunmatikte olmasın gerek yok. ee kullanmayacağım özelliğe neden para vereyim ?? iphone alanların yüzde kaçı telefonu tam anlamıyla kullanıyor ? :) telefon altı üstü konuşayım mesaj atayım yeter :)) 5130 rulaz :p
-
al
-
Kapasitif olmayan dokunmatik ekrana hayır !
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------
Kapasitif olmayan dokunmatik ekrana hayır !
-----------------------------aynen , kapasitif + multitouch :) ama nokia nın daha önünde zaman var ;) nokia'ya laf etmıyorum ben de suan telefon olarak nokia kullanıyorum ama apple bu konuda kendini ispatlamıs teknolojilerin patentine sahip.
-
Ben nokia 5800 express music aldıktan ilk hafta sonunda yere düştü ve dokunmatiği bozuldu. Teknik servise verdim 2 hafta içinde dokunmatiği değiştirildi ve şu an eskisi kadar duyarlı değil. Ama ben memnunum özelliklerinden.
-
yaklasik bir yildir kullaniyorum, memnunum. Ama sana tavsiyem en son guncellemeleri yapman "kinetic scrolling" ozelligi geliyor. Iphone cafcafli goruntusune tavsan yada etraftakileri tav edeceksen onu al. 5800 iphone'dan geri kalacak bir telefon degil. Her turlu tatmin edecek ozelliklere sahip, arti 8 gb hafiza karti, yukle, resim cek, video kaydet, yinede yer kalir. Ben al derim...
Saygilar
-
bende 5800 kullanıyorum telefonumdan cok memnunum kasa açıklığı hikaye ilk sürümlerde vardı ama o sürümlerden sonra çıkcagını sanmam nokia o taşın altına elini koymaz zaten fiyatının bukadar ucuz olmasının en büyük etkenidir.
ayrıca bataryası,sesi ve diger özellikleri süper dokunmatigide güzel nie herkes iphone la karsılastırıyorlar onu anlamadım
5800 sürekli versiyon güncellemesi olan bi telefon en son güncellemede telefona kinetik skroll özelligi falan geldi
tavsiye ederim