5800 Dan Ttnet Wifi Ye Bağlanabilen Varmı?
-
Bütün forumları dolaştım sertifika v.s demişler yaptım yinede omadı
girebilen varmı? 5800 dışı giren varmı? cepten
doktor bana bir çare?
-
5800'den girebiliyordum ben,herhangi bir ayarda yapmamıştım :s Ama şimdi yok o,bastırmatikten bıktığımdan satıp iphone 3G almıştım :)
-
thanatosus bunu yazdı:
-----------------------------
5800'den girebiliyordum ben,herhangi bir ayarda yapmamıştım :s Ama şimdi yok o,bastırmatikten bıktığımdan satıp iphone 3G almıştım :)
-----------------------------eskiden bağlanıyomuş zaten şuan dan bahsediyorum
ttnetde çalışan elemanlar alülülülülü
-
bu tt net wifi noklarından kullanıcı adı şifre ile sınırsız bağlanabiliyormu yoksa bir limiti varmı?
-
Gladiator bunu yazdı:
bu tt net wifi noklarından kullanıcı adı şifre ile sınırsız bağlanabiliyormu yoksa bir limiti varmı?
-----------------------------sınır var hocam tarifeye göre aylık wifi dakika veriyor o dakika kadar bağnıyorsun ayrıca wifi almak istersen ek ücrete tabii
-
Bana 1 ocağa kadar ayda 50000 dk vermişlerdi,sınırsız bağlanmıştım çünkü zaten 50000 dk 33 gün mü ne yapıyor :D Şimdi 2011 dk ücretsiz,şubatta gene 50000 dk diyor bakalım ne olacak?
Ayrıca ekstra dk için aylık 3 TL ödüyordum.
-
cepten bağlanan varmı nokia?
-
Şunu denermisin
Ayarlar>Genel>Güvenlik>Sertifika Yönetimi>Yetki Sertifikaları içindeki ''GlobalSign Root CA " isimli sertifikayı silince TTNET ile bağlanılıyor.
Wireless olan tüm telefonlarda bu sertifikayı silerseniz girecektir. -
thanatosus bunu yazdı:
Şunu denermisin
Ayarlar>Genel>Güvenlik>Sertifika Yönetimi>Yetki Sertifikaları içindeki ''GlobalSign Root CA " isimli sertifikayı silince TTNET ile bağlanılıyor.
Wireless olan tüm telefonlarda bu sertifikayı silerseniz girecektir.
-----------------------------hoca sertifikayı silmedim ama kapadım olmadı
silersem nasıl geri yükleyecem :D
-
up
-
şükür bağlandım :D ohh be :D