5800 Dan Ttnet Wifi Ye Bağlanabilen Varmı?
-
Bir de nasıl bağlandığını yazsaydın bari...
-
laptopla uğraşıyordum kafam daldı :| konuya mesaj atacaktım bağlanamadıysan bi bakalım diye, halletmişsin. kaçarmı la senden ? :D
-
Muqi bunu yazdı:
-----------------------------
Bir de nasıl bağlandığını yazsaydın bari...
-
DJ_Alper bunu yazdı:
şükür bağlandım :D ohh be :D
-----------------------------sorun nasıl çözülüyor ?
-
Lathedarkman bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
şükür bağlandım :D ohh be :D
-----------------------------sorun nasıl çözülüyor ?
-----------------------------Ayarlar > Telefon > Telefon Yönetimi > Güvenlik > Sertifika yönetimi > Yetki sertifikaları'na Girip " GlobalSign Root CA " isimli sertifikanın uzerine gelip secin ve seceneklerden guvenlige tiklayin.buradan internet yazan bolumu hayir'a ayarlama niz yeterli.
Sonra
bağlan deyip yada web tarayıcısını başlatıp bir siteye girmeye çalışıyorsunuz sonra ttnet-wifi nin sayfasına yönlendiriyor çıkan sertifika uyarılarına ok deyinsonra ttnet abonesiyim deyip ttnet id ve passı giriyorsunuz bi sizin evdeki adsl de kullandığınız kullanıcı adı şifre banlandıktan sonra kalan süre kullanılan süreyi göreceksiniz
browserı kapatmadan yer imlerinden veya git diyerek siteleri dolaşmaya başlayabilirsiniz. 3g halt etmiş vallaha 2 snde tbt tam yükleniyo :D
ama;
Ovi mağazaya girmiyo telefonun bağlantı kimliğini kullanmadığınız için :D
fakat:
telefon güncelleme sorgulama güncelleme almayı yapıyor
-
bu ttnet pası kota sayfasına girerken ki kullanılan kullanıcı adı ve şifre mi oluyor
-
Lathedarkman bunu yazdı:
bu ttnet pası kota sayfasına girerken ki kullanılan kullanıcı adı ve şifre mi oluyor
-----------------------------evet
aynı zamanda modemine giriyosun ya serkan@ttnet şifre genellikle tel numarası oluyo :D
-
hmm anladım hoca sağolasın
-
Bende de sorun cıkartıyor bu ttnet wifi.. araştırırken GlobalSign Root CA silin diyolardı sildik ama yine hala devam ediyor normal kablosuzlara guzel baglanıyor ama ttnet wifi sıcıyor.. Ttnet wifi tıkladıgımda resmen telefon donuyor. Neyse 5 ay daha kullanırım sonra kullanmam.
-
_Dert_ bunu yazdı:
Bende de sorun cıkartıyor bu ttnet wifi.. araştırırken GlobalSign Root CA silin diyolardı sildik ama yine hala devam ediyor normal kablosuzlara guzel baglanıyor ama ttnet wifi sıcıyor.. Ttnet wifi tıkladıgımda resmen telefon donuyor. Neyse 5 ay daha kullanırım sonra kullanmam.
-----------------------------lan niye sildin :D orda malın biri sil yazmış sonra sivrinin biri silmeyin kapayın demiş sivrinin dediğini yaptım :)
giriyo la gayet hızlı :D 1998 dk kaldı :D