5800 Türünden Telefon Öneriniz Var Mı ?
-
hocam samsungtan nefret ediyorum demişsin ama samsung galaxy fit kullandın mı hiç ? bence galaxy fit 5800'ı 10 defa döver :)
fiyatı 600 tl civarı. daha ucuza da bulabilirsin. en azından birinde görürsen kullan bak. 5800'ın yüzüne bakmaazsın bir daha.
-
balik_ bunu yazdı:
-----------------------------hocam samsungtan nefret ediyorum demişsin ama samsung galaxy fit kullandın mı hiç ? bence galaxy fit 5800'ı 10 defa döver :)
fiyatı 600 tl civarı. daha ucuza da bulabilirsin. en azından birinde görürsen kullan bak. 5800'ın yüzüne bakmaazsın bir daha.
-----------------------------
dogru fikir hocam destekliyoruım seni :) +rep :D -
formaldehit bunu yazdı:
-----------------------------androadde ıphoneden başka bişey de varmı ki ?? sybyan evet bu fiyata 500 civarı android olan tel varmı ki ??
hocam androidten baska birsey denmez onu acık bi isletim sistemi cunku gelisme tam hızla devam ediyor ama türk insanındaki sağlam güzel nokia ideolojisinden dolayı bence sennde aklında kalmıs nokia ;) -
eksiksiz kutu içeriği, faturalı, tamir görmemiş, çiziksiz 11 aylık 5800 satıyorum arkadaşlar. 13 ay daha garantisi bulunmaktadır. ilgilenen olursa mesaj bırakabilir. :)
not: satma sebebim kelepir c7 almam :)
-
androidli düşünürsen huawei ideos x5 tavsiye ederim fiyatıda uygundur f/p konusunda gayet makul güzel cihaz.
-
samsung galaxy gördüm aslında kullandım ama ovi gibi bir mağazası yada flas oyun woed office prograları adobe felan açarmı ??
-
formaldehit bunu yazdı:
neden kırıyorum ki ??
-----------------------------kardeşimin oyuncak kamyonu ondan daha sağlamdır emin olabilirsin bak sana önerim samsun galaxy serisinden fit gio ace öneririm marka takıntın yok sa ki var samsung istemiyorsun ama ben yinede sölicem huawei ideos x5
hepsi android hepsinin marketi var hepsinin full yada yarım flash desteği var
-
formaldehit bunu yazdı:
-----------------------------samsung galaxy gördüm aslında kullandım ama ovi gibi bir mağazası yada flas oyun woed office prograları adobe felan açarmı ??
hovam dalga mı geciyosun andorid baktıysan koskoca android market var bak bi siteye ;) acmassa bile flas android se root atarsın -
formaldehit bunu yazdı:
-----------------------------samsung galaxy gördüm aslında kullandım ama ovi gibi bir mağazası yada flas oyun woed office prograları adobe felan açarmı ??
ovi nedir hocam ? hala oviye takılan kaldımı aramızda :) android market oviyi 1000 defa döver. flash, ofis, adobe herşey var. -
samsung gio