folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 5800 Türünden Telefon Öneriniz Var Mı ?

5800 Türünden Telefon Öneriniz Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

hocam samsungtan nefret ediyorum demişsin ama samsung galaxy fit kullandın mı hiç ? bence galaxy fit 5800'ı 10 defa döver :)

fiyatı 600 tl civarı. daha ucuza da bulabilirsin. en azından birinde görürsen kullan bak. 5800'ın yüzüne bakmaazsın bir daha.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BauerAir
    BauerAir's avatar
    Erkek
    balik_ bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam samsungtan nefret ediyorum demişsin ama samsung galaxy fit kullandın mı hiç ? bence galaxy fit 5800'ı 10 defa döver :)

fiyatı 600 tl civarı. daha ucuza da bulabilirsin. en azından birinde görürsen kullan bak. 5800'ın yüzüne bakmaazsın bir daha.

dogru fikir hocam destekliyoruım seni :) +rep :D

Bauer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BauerAir
    BauerAir's avatar
    Erkek
    formaldehit bunu yazdı:

androadde ıphoneden başka bişey de varmı ki ?? sybyan evet bu fiyata 500 civarı android olan tel varmı ki ??

hocam androidten baska birsey denmez onu acık bi isletim sistemi cunku gelisme tam hızla devam ediyor ama türk insanındaki sağlam güzel nokia ideolojisinden dolayı bence sennde aklında kalmıs nokia ;)

Bauer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spear
    spear's avatar
    Erkek

eksiksiz kutu içeriği, faturalı, tamir görmemiş, çiziksiz 11 aylık 5800 satıyorum arkadaşlar. 13 ay daha garantisi bulunmaktadır. ilgilenen olursa mesaj bırakabilir. :)

not: satma sebebim kelepir c7 almam :)

spear
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek

androidli düşünürsen huawei ideos x5 tavsiye ederim fiyatıda uygundur f/p konusunda gayet makul güzel cihaz.

Orman Mühendisi //
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

samsung galaxy gördüm aslında kullandım ama ovi gibi bir mağazası yada flas oyun woed office prograları adobe felan açarmı ??

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

formaldehit bunu yazdı:

neden kırıyorum ki ??

kardeşimin oyuncak kamyonu ondan daha sağlamdır emin olabilirsin bak sana önerim samsun galaxy serisinden fit  gio  ace öneririm marka takıntın yok sa ki var samsung istemiyorsun ama ben yinede sölicem huawei ideos x5

hepsi android hepsinin marketi var hepsinin full yada yarım flash desteği var

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BauerAir
    BauerAir's avatar
    Erkek
    formaldehit bunu yazdı:

samsung galaxy gördüm aslında kullandım ama ovi gibi bir mağazası yada flas oyun woed office prograları adobe felan açarmı ??

hovam dalga mı geciyosun andorid baktıysan koskoca android market var bak bi siteye ;) acmassa bile flas android se root atarsın

Bauer
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    formaldehit bunu yazdı:

ovi nedir hocam ? hala oviye takılan kaldımı aramızda :) android market oviyi 1000 defa döver. flash, ofis, adobe herşey var.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

samsung gio

Solak Cerrah
Toplam Hit: 4178 Toplam Mesaj: 40