folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 5800 Türünden Telefon Öneriniz Var Mı ?

5800 Türünden Telefon Öneriniz Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BauerAir
    BauerAir's avatar
    Erkek
    sonuc ne hocam neyaptın aldınmı ?:)

Bauer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

ideos x5 aldımda az kaldı ana bacıu çakmaya başlıyorum.

1-) telefon ısınıyor

2-) karşı taraf senin ok gibi geliyor diyor ya.

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

formaldehit bunu yazdı:
    -----------------------------

ideos x5 aldımda az kaldı ana bacıu çakmaya başlıyorum.

1-) telefon ısınıyor

2-) karşı taraf senin ok gibi geliyor diyor ya.

böle telefonların ısınması normal samsung galaxy s 2 de ısınma bazen o kadar fazla oluoki telefonda konusurken kulagını haşlayabilir.

ikincisi ses konusunda hattından kaynaklı olabilir

destination@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

rahatladım sanki biraz ama ısınmıyor diyenlerde var nette. gerçi ben cideo oyun program müzik hepsini aynı anda kullanmaya çalışıyorum :D

Sesim sanki çok uzaklardan geliyormuş gibi dediler hatta bir arkadaş olum yeter kulağım ağrıdı ne dediğin anlaşılmıyor dedi şok oldum kaldım resmen :S

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

telefonu rootlayıp custom rom yükledin mi?

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

takipteyim

ne diyon?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

torpedo_XL bunu yazdı:

hocam o NYEKİ ??

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

formaldehit bunu yazdı:

torpedo_XL bunu yazdı:

hocam o NYEKİ ??

Hocam nasıl anlatsam rootlamak androidde sistem yetkilerini ele geçirmek demek.Ne işe yarar dersen custom rom yüklersin bu sayede cpu ya overlock,normalde çalıştıramadığın oyun programları çalıştırma,live wallpaper,daha hızlı ve görsellik yönünden iyi bir telefon :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

5801 bi üstü :P

yine işe yaramaz ki 

al C7 filan gör işini

Toplam Hit: 4183 Toplam Mesaj: 40