5G Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ??
-
mkyb bunu yazdı
Bu arada Telekom sınırsız ev internetide çıkarmış. Turkcelldeki gibi sabit yer şartıda yok istediğiniz yere götürebilirsiniz. 1.750 TL ve 1 sene taahhütü var. Modem ücretide fiyatın içinde. Abonelik biterse modemi iade etmek zorundasınız.
https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/5g-turbobox-limitsiz
300 mbit limitli. limitsiz olsaydı tüm binayı tek bununla beslemeyi düşünebilirdim :D
-

Turkcell dışında 1000 Mbit görebilen yok galiba
-
1gbs yi türksel ve telekom görüyor
https://www.youtube.com/watch?v=i4PXLU1SkYM
benim evde indirmse 80mbs idi 4,5g şuan 300lere dayandı yükleme 15ten 90a dayandı
biz şuan 4g baz istasyonlarından 5g alıyoruz anladığım kadarıyla dolayısı ile şarj konusuna takılanlar 4te bıraksada çok şey kaybetmez
-
Benim için çekmesi daha kıymetli telefonun. Deprem vs anlarda gitmemesi önemli.
Şu an 60Mbps civarı 5g, teorik olarak 10Gbps olabilecek bir ağ ile kıyaslayınca şüphelendiriyor insanı. -
Dikkat! Turkcell verdiği 4 kat interneti, hotspot olarak kullanmanıza izin vermiyor. Kullandığınızda normal ana paketinizden yiyor. Yani diyelim 40GB paketiniz var, kullandınız ve 15GB paketiniz kaldı. Sonra 4 kat hediyeyi alıp 160GB internetim var şunla bilgisayarda gezeyim dediniz, hoop kalan 15GB paketten yiyor önce. Dikkatli olun. Telefonda kullanırken önce hediye 160GB paketten yiyor ama mobil erişim açıp bilgisayardan kullanırken ana paketinizden yiyor.
Vodafone da öyle yapmış, millet sınırsız diye yüklendi 1.500 lira olmuş faturaları. İbneler madem böyle bir şey yapıyorsunuz hotspot yasak diye baştan uyarsaydınız milleti.
-
mkyb bunu yazdı
Dikkat! Turkcell verdiği 4 kat interneti, hotspot olarak kullanmanıza izin vermiyor. Kullandığınızda normal ana paketinizden yiyor. Yani diyelim 40GB paketiniz var, kullandınız ve 15GB paketiniz kaldı. Sonra 4 kat hediyeyi alıp 160GB internetim var şunla bilgisayarda gezeyim dediniz, hoop kalan 15GB paketten yiyor önce. Dikkatli olun. Telefonda kullanırken önce hediye 160GB paketten yiyor ama mobil erişim açıp bilgisayardan kullanırken ana paketinizden yiyor.
Vodafone da öyle yapmış, millet sınırsız diye yüklendi 1.500 lira olmuş faturaları. İbneler madem böyle bir şey yapıyorsunuz hotspot yasak diye baştan uyarsaydınız milleti.
Binemeyeceği eşşeğin onüne ot koyatmı bu QA Kurumu
-
Pttcell'de şuan sınırsız internet 750 TL teklifi gelmiş bazılarına.

-
fiyatlara bak aq. hotspotsuz sınırsız 750 lira olur mu pttcellsin sen.
-
7-25 yaş arası tanıdığınız akrabanız varsa selfy
40 gb normal internet + youtube,instagram,facebook,tiktok,snapchat,whatsapxtwitter sınırsız 680 TL

-
mkyb bunu yazdı
Pttcell'de şuan sınırsız internet 750 TL teklifi gelmiş bazılarına.

tarife değil paket yapmışlar.
paket ile tarifenin en temel farkı paketi kafalarına göre kapatıp seni atabilirler ama tarifede sen istemediğin sürece asla çıkaramazlar.