folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder 6 Adet Bedava Steam Oyunu Ve Origin'de Battlefield 4 1 Hafta Boyunca Ücretsiz

6 Adet Bedava Steam Oyunu Ve Origin'de Battlefield 4 1 Hafta Boyunca Ücretsiz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

www.dlh.net  adlı internet sitesi belirli zaman aralıklarında bazı oyunlara ait keyleri kullanıcılarının profili altında kullanıcılara veriyor. Oyunlar çok büyük oyunlar değil ama her biri 10-15 liralık oyunlar steam'de. Almak isteyen arkadaşlar siteye üye olup sağ üst tarafta yer alan Profile/Keys sekmesi altında keylerine ulaşabilir, hesabına tanımlayabilir.  Oyunlar da aşağıdaki oyunlar işte.

BattleField 4 ise 1 hafta boyunca ücretsiz oynanabilecek, isteyenler onu da originden indirip oynayabilirler.

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzengil
    uzengil's avatar
    Erkek

Battlefield hiç oynamadım yav nasıldır indirilir mi

İmza nasıl atılıyor ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

Seneye Monster alıcam. bf4 keyini alıyım hemen :D

Edit : Hocam steamdaki gibi key alma olayı Origindede yokmu ?

Yani steamda key alayım şimdi 46 sene sonra bile o keyle indiririm oyunu ama Originde bulamadım.

Biliyorsan yazarmısın ?

GodKlaus tarafından 21/Kas/14 21:49 tarihinde düzenlenmiştir

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı

hocam umutlanma. Sadece 1 hafta geçerli :)

Anarsistherif...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    uzengil bunu yazdı

Battlefield 4'ü oynamadım ama 3 oynadım, iyiydi. Fps oyunlarını seviyorsanız bu oyun da iyidir, pişman etmeyeceğini düşünüyorum. İndirin hocam denemekten bir şey çıkmaz :D

@GodKlaus   Key'i edinemiyorsunuz, 1 hafta boyunca oynuyorsunuz daha sonra oynayamıyorsunuz. :)

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    Huerfanos bunu yazdı
    GodKlaus bunu yazdı

hocam umutlanma. Sadece 1 hafta geçerli :)

Steamdaki gibi key alma olayı yokmu ? :O

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı
    uzengil bunu yazdı

Battlefield 4'ü oynamadım ama 3 oynadım, iyiydi. Fps oyunlarını seviyorsanız bu oyun da iyidir, pişman etmeyeceğini düşünüyorum. İndirin hocam denemekten bir şey çıkmaz :D

@GodKlaus   Key'i edinemiyorsunuz, 1 hafta boyunca oynuyorsunuz daha sonra oynayamıyorsunuz. :)

Yo Hayır. Bu oyunun bedava indirme süresi 1 hafta.Oyunu 1 hafta içinde indirirsen Sittin sene oynuyorsun.BF3 indirmiştim yine aynı yöntemle.1 ay öncesine kadar oynuyodum.Sonra bıraktım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı
    KotomineKirei bunu yazdı
    uzengil bunu yazdı

Yo Hayır. Bu oyunun bedava indirme süresi 1 hafta.Oyunu 1 hafta içinde indirirsen Sittin sene oynuyorsun.BF3 indirmiştim yine aynı yöntemle.1 ay öncesine kadar oynuyodum.Sonra bıraktım.

Eğer öyle ise bizi de bilgilendirirsiniz hocam, indirir oynarız biz de :) Ben sadece 1 hafta için oynama süresi olduğunu biliyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı
    GodKlaus bunu yazdı
    KotomineKirei bunu yazdı
    uzengil bunu yazdı

Eğer öyle ise bizi de bilgilendirirsiniz hocam, indirir oynarız biz de :) Ben sadece 1 hafta için oynama süresi olduğunu biliyorum.

Yok hocam öyle bişey. BF3 free olmuştu o zaman almışsındır sen.

Anarsistherif...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Bir seneyi geçkindir bf4 duruyor origin hesabımda. Hepi topu 1 saat oynamışımdır. Ona da oynamak denirse eğer. 8 gb ram istiyor minimum. Ekran kartı da son 1-2 senelik cix bişeyler istiyordu. Benim pc kaldırmamıştı oynayamamıştım. İsteyen varsa hesabımı kiralayabilirim :p

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzengil
    uzengil's avatar
    Erkek
    Haymatlos bunu yazdı

Bir seneyi geçkindir bf4 duruyor origin hesabımda. Hepi topu 1 saat oynamışımdır. Ona da oynamak denirse eğer. 8 gb ram istiyor minimum. Ekran kartı da son 1-2 senelik cix bişeyler istiyordu. Benim pc kaldırmamıştı oynayamamıştım. İsteyen varsa hesabımı kiralayabilirim :p

Yok artık

İmza nasıl atılıyor ?
Toplam Hit: 3324 Toplam Mesaj: 25