6 Adet Bedava Steam Oyunu Ve Origin'de Battlefield 4 1 Hafta Boyunca Ücretsiz
-
www.dlh.net adlı internet sitesi belirli zaman aralıklarında bazı oyunlara ait keyleri kullanıcılarının profili altında kullanıcılara veriyor. Oyunlar çok büyük oyunlar değil ama her biri 10-15 liralık oyunlar steam'de. Almak isteyen arkadaşlar siteye üye olup sağ üst tarafta yer alan Profile/Keys sekmesi altında keylerine ulaşabilir, hesabına tanımlayabilir. Oyunlar da aşağıdaki oyunlar işte.

BattleField 4 ise 1 hafta boyunca ücretsiz oynanabilecek, isteyenler onu da originden indirip oynayabilirler.
-
Battlefield hiç oynamadım yav nasıldır indirilir mi
-
Seneye Monster alıcam. bf4 keyini alıyım hemen :D
Edit : Hocam steamdaki gibi key alma olayı Origindede yokmu ?
Yani steamda key alayım şimdi 46 sene sonra bile o keyle indiririm oyunu ama Originde bulamadım.
Biliyorsan yazarmısın ?
GodKlaus tarafından 21/Kas/14 21:49 tarihinde düzenlenmiştir -
GodKlaus bunu yazdı
hocam umutlanma. Sadece 1 hafta geçerli :)
-
uzengil bunu yazdı
Battlefield 4'ü oynamadım ama 3 oynadım, iyiydi. Fps oyunlarını seviyorsanız bu oyun da iyidir, pişman etmeyeceğini düşünüyorum. İndirin hocam denemekten bir şey çıkmaz :D
@GodKlaus Key'i edinemiyorsunuz, 1 hafta boyunca oynuyorsunuz daha sonra oynayamıyorsunuz. :) -
Huerfanos bunu yazdıGodKlaus bunu yazdı
hocam umutlanma. Sadece 1 hafta geçerli :)
Steamdaki gibi key alma olayı yokmu ? :O
-
KotomineKirei bunu yazdıuzengil bunu yazdı
Battlefield 4'ü oynamadım ama 3 oynadım, iyiydi. Fps oyunlarını seviyorsanız bu oyun da iyidir, pişman etmeyeceğini düşünüyorum. İndirin hocam denemekten bir şey çıkmaz :D
@GodKlaus Key'i edinemiyorsunuz, 1 hafta boyunca oynuyorsunuz daha sonra oynayamıyorsunuz. :)Yo Hayır. Bu oyunun bedava indirme süresi 1 hafta.Oyunu 1 hafta içinde indirirsen Sittin sene oynuyorsun.BF3 indirmiştim yine aynı yöntemle.1 ay öncesine kadar oynuyodum.Sonra bıraktım.
-
GodKlaus bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdıuzengil bunu yazdı
@GodKlaus Key'i edinemiyorsunuz, 1 hafta boyunca oynuyorsunuz daha sonra oynayamıyorsunuz. :)Yo Hayır. Bu oyunun bedava indirme süresi 1 hafta.Oyunu 1 hafta içinde indirirsen Sittin sene oynuyorsun.BF3 indirmiştim yine aynı yöntemle.1 ay öncesine kadar oynuyodum.Sonra bıraktım.
Eğer öyle ise bizi de bilgilendirirsiniz hocam, indirir oynarız biz de :) Ben sadece 1 hafta için oynama süresi olduğunu biliyorum.
-
KotomineKirei bunu yazdıGodKlaus bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdıuzengil bunu yazdı
Eğer öyle ise bizi de bilgilendirirsiniz hocam, indirir oynarız biz de :) Ben sadece 1 hafta için oynama süresi olduğunu biliyorum.
Yok hocam öyle bişey. BF3 free olmuştu o zaman almışsındır sen.
-
Bir seneyi geçkindir bf4 duruyor origin hesabımda. Hepi topu 1 saat oynamışımdır. Ona da oynamak denirse eğer. 8 gb ram istiyor minimum. Ekran kartı da son 1-2 senelik cix bişeyler istiyordu. Benim pc kaldırmamıştı oynayamamıştım. İsteyen varsa hesabımı kiralayabilirim :p
-
Haymatlos bunu yazdı
Bir seneyi geçkindir bf4 duruyor origin hesabımda. Hepi topu 1 saat oynamışımdır. Ona da oynamak denirse eğer. 8 gb ram istiyor minimum. Ekran kartı da son 1-2 senelik cix bişeyler istiyordu. Benim pc kaldırmamıştı oynayamamıştım. İsteyen varsa hesabımı kiralayabilirim :p
Yok artık