folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder 6 Adet Bedava Steam Oyunu Ve Origin'de Battlefield 4 1 Hafta Boyunca Ücretsiz

6 Adet Bedava Steam Oyunu Ve Origin'de Battlefield 4 1 Hafta Boyunca Ücretsiz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    Nako19 bunu yazdı

bilmiyodum hocam zaten hiç multi oyun oynamıyorum hep single takılıyorum :D 

hocam kesinlikle denemelisin bf nin multisini. tam anlamıyla savaş simülasyonu inanılmaz derecede keyif alırsın, heleki araçlarda kendini biraz geliştirdinmi bırakamazsın:D

imza
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    Nako19 bunu yazdı
    ugur0 bunu yazdı
    Nako19 bunu yazdı
    Haymatlos bunu yazdı

Bir seneyi geçkindir bf4 duruyor origin hesabımda. Hepi topu 1 saat oynamışımdır. Ona da oynamak denirse eğer. 8 gb ram istiyor minimum. Ekran kartı da son 1-2 senelik cix bişeyler istiyordu. Benim pc kaldırmamıştı oynayamamıştım. İsteyen varsa hesabımı kiralayabilirim :p

hocam bende lenovo y500 var bikaç ay önce bf4 ü ultrada kasmadan oynadım oyun gereksinimlerini sen yazınca gördüm bu kadar yüksekmiymiş ya nasıl kasmamış bende anlamadım :/

single mı multimi oynadın?

single hocam 

lenovo y500 nasıl kasmamış diyorsun da laptop un teknik donanımlarna baktım i7 cpu, 8gb ram, gt650m 2 gb gpu, 16 gb ssd var :D

benimkinde geçen eklediğim 4 gb ramle beraber 8 gb ram, 3210m i5 cpu, gt620m gpu var. Arada uçurumlar var resmen :D

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    holederma
    holederma's avatar
    Erkek
    Haymatlos bunu yazdı
    Nako19 bunu yazdı
    ugur0 bunu yazdı
    Nako19 bunu yazdı
    Haymatlos bunu yazdı

Bir seneyi geçkindir bf4 duruyor origin hesabımda. Hepi topu 1 saat oynamışımdır. Ona da oynamak denirse eğer. 8 gb ram istiyor minimum. Ekran kartı da son 1-2 senelik cix bişeyler istiyordu. Benim pc kaldırmamıştı oynayamamıştım. İsteyen varsa hesabımı kiralayabilirim :p

hocam bende lenovo y500 var bikaç ay önce bf4 ü ultrada kasmadan oynadım oyun gereksinimlerini sen yazınca gördüm bu kadar yüksekmiymiş ya nasıl kasmamış bende anlamadım :/

single mı multimi oynadın?

single hocam 

lenovo y500 nasıl kasmamış diyorsun da laptop un teknik donanımlarna baktım i7 cpu, 8gb ram, gt650m 2 gb gpu, 16 gb ssd var :D

benimkinde geçen eklediğim 4 gb ramle beraber 8 gb ram, 3210m i5 cpu, gt620m gpu var. Arada uçurumlar var resmen :D

ama hocam min 8gb ram diyo ben ultrada oynadım med filan desem neyse herhalde oyunların gereksinimlerini millet yeni donanım alsın diye yüksek gösteriyolar :D

İtten korkmam kemiksizim , s.kten korkmam deliksizim...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    holederma
    holederma's avatar
    Erkek
    ugur0 bunu yazdı
    Nako19 bunu yazdı

bilmiyodum hocam zaten hiç multi oyun oynamıyorum hep single takılıyorum :D 

hocam kesinlikle denemelisin bf nin multisini. tam anlamıyla savaş simülasyonu inanılmaz derecede keyif alırsın, heleki araçlarda kendini biraz geliştirdinmi bırakamazsın:D

denicem hocam merak ettim :D

İtten korkmam kemiksizim , s.kten korkmam deliksizim...
Toplam Hit: 3327 Toplam Mesaj: 25