6 Emo"Nun Yediği Dayak [ 6 Vs 1 ]
-
Aşırı kolpa bi vaziyet.Tamamen kameralara oynuyolar.Ya 6 velet salsan onun üstüne paralarlar adamı :)
-
ya oyun
yada cocuklar kamera arkasındakilerden korkup vurmuyolar
-
fighting force diye bi oyun vardı o geldi aklıma :D böyle 2 tuşa birden basınca kaldırıp yere vuruyordu ona özenmiş adam :D:D
-
Yazık adamlara yaw. emo memo insan sonuçta onlarda.............
-
Kamera arkasında tonla adam var sesleri duymuyomsuunuz. ve çocuğu tanıyolar muhtemelen daha önce dayak yemişlerki ses çıkaramıyolar. ayrıca; sahte değil gercek vuruyor..
-
ilk tekme süpermiş :D
-
La adamlar karşılık verse hadi tamam diyecem de acıdım lan.Yazık a**
-
vay anasını yaa.. bi an içim cız etti ama. bu emo mallarınında akıllanması lazım.. ne o öyle abuk subuk takılmalar.. küçük yaşta erkek olsun kız olsun kardeşlerimiz bunlara özeniyor.. alayının a... yediği dayak az bile.. aklı başında olsa zaten orda o pozisyonda olmazdı..
-
Emo ya benzer yanları varmı ? Hayır rock cı veya daha başka birşey deseniz her neysede ben hiç emoya benzetemedim.Ya ben emo kavramını bilmiyorum ( olabilir ) yada bunlar emo falan degil tipik uzun saçlı ingiliz amerikan gençliği ki bunların çoğu böyledir. Şunuda söylemek gerek emo ları resmen cinsiyet olarak :D ayırmışız. ERKEK KIZ EMO gibi
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------
ne olursa olsun yazık günah mk :|
-----------------------------Vallahi yazık günah 6 kişi g.tü boklu bi erifi dövemiyor :\