6 Emo"Nun Yediği Dayak [ 6 Vs 1 ]
-
-
Meaşallah kaldırdıını vuruo yereD
-
valla bayağı dövüyor helal diyorum:d diğerleri de az uğraşsa belki kaçarlardı ama o da yok.
-
abi yabancıların kavgası bile farklı harbiden !! youtube a girin turkish fight yazın
3-5 tane adam gibi video bulacaksınız.
Türkler yanında 30 kişi olmadan kendine güvenmiyor.30 kişi birden daldımı aritslik yapıyor.Herif orda tek girmiş.Sıkıysa artislik yapsınlar.Herif daha kötü dövecek ??!!
ülkücüler 10 a 1 girer, kürtler 10 a bir girer.
-------
Yabancılar kavgalarda ellemiyor.Adam zaten kavga noktasına geldiyse çok sakat birşey olmadığı zaman bırakıyorlar.Bizde iki yumruk atılınca ayırıyorlar.Yada sakat hale geldimi bırakıyorlar.
Kavga mı istiyorsun ? teke tek çıkacaksın ya döveceksin ya dövüleceksin.Bi tane video vardı sevgilisine laf atıyor 2 tane eleman herif bunları bir dövüyor yatırıyor yere.
Bir ara sokak kavgalarınla ilgili bi ton video izledim.
-----------
Gelelim emo meselesine ; iyi olmuş iyi olmuş.Emolara kılım.Kıl olduklarım dayak yese iyi olmuş derim.
FAkat nedensiz yere kavgayada karşıyım.
-
neye karşılık versin aq emoları arkada bir sürü adam var normal vadandaşda orada cevap veremez :) heleki emo ise kum cuvalı gibi kullanırlar adamı rusça konuşuyor bunlar dimi :S
-
insanlık ayıbı dayagı yiyince bırakacaklarmı sanki emolugu
bunları gerekirse köpek klubelerinde egitmek gerek yada cocukluklarına vermek gerek -
aq arkada kızda var bide elamanın heraketlerine dikkat edin bi uyuşukluk var kafası iyi giibi geldi bana