6 Gün Önce Başıma Gelen Rootkit Belasından Nasıl Kurtuldum !
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------eline saglik spyrex guzel dokuman olmus,
bende basimdan gecenleri yazarim buraya su an baska sorunlarla cebellesiyorum "server gumledi de" :)
-----------------------------ahahaaa :)o
abi senin de nedir bu server göçürme sevdan...profilinde de yazıyordu... :D
şaka bir yana inşallah en küçük sorunlarla atlatırsın :|
abi ne adamsın ya... (F)
-
bu ipne servera elektrik gidiyor ama acilmiyor
bi heyecanli heyecanli calisiyor sonra susuyor
-
kota şişmesi bu yüzden demek çok güzel bir nokta. gmer kurdum bakalım bir şey çıkacakmı. Kota şisşmesinden şikayetçi olanların büyük ihtimal sorunları bu.
-
gmer comodo düşmanı çıktı en az 100-120 tane rootkit var dıor.hemen hemen hepsi comodo,nod32,easyphp dosyaları.messenger plus da varmış :D
-
avira nın antirootkiti var avgnin var sysinternalsin var sophosun var vs.. rootkitden kurtulmak için 3-5 tanesiyle tarayın :)
-
rene nin dökümandan çaldın o isimleri demi len :d
-
yazıdaki
"bu sefer ofis bilgisayarıma bir iki komut girerek pc-yönlendirici haline getirdim, ikinci ethernet kartı üzerinden dizüstü bilgisayarı bağladım. Bu sayede, dizüstübilgisayarın ağa gönderdiği ve ağdan ona doğru gelen tüm paketleri bu bilgisayar üzerinde izleyebilir hale de gelmiş oldum."
bu iki komut nasıl bi komuttur?
pc-yönlendirici haline getirmek ne demek?
ikinci ethernet kartı üzerinden derken ne demek istemiş?
engin bilgisinden yararlanabileceğimiz bi müridimiz açıklarsa sevinirim.. :)
-
sau_nightmare bunu yazdı:
-----------------------------yazıdaki
"bu sefer ofis bilgisayarıma bir iki komut girerek pc-yönlendirici haline getirdim, ikinci ethernet kartı üzerinden dizüstü bilgisayarı bağladım. Bu sayede, dizüstübilgisayarın ağa gönderdiği ve ağdan ona doğru gelen tüm paketleri bu bilgisayar üzerinde izleyebilir hale de gelmiş oldum."
-----------------------------guzel soru syprex bu sorularida bir cevaplayabilirsen cok seviniriz... :)
-
sau_nightmare bunu yazdı:
-----------------------------yazıdaki
-----------------------------
şu derdime bi medet amaaağğn ! yok mu beyler bayanlar bi cevap verecek şansımı bi deneyeyim :)