60 Bin TL, Aile Arabası Tavsiye
-
Hocam ben de bu ara bu bütçelerde c Segment sedan araç bakıyorum. İlk sıralamam şu şekilde idi ;
1 - Honda Civic ( tercihen fabrika çıkışlı lpg'li) 2011 2012 model bakıyorum son kasadan bi önceki kasa. Şu an en az sanayiye götüren araç c segment sedanlarda civic
2 - Opel Astra ( dizel) 2012 civarı bakıyorum. Benzin lpg'lilerin belli bir kullanımdan sonra motorda olumsuzluk oluşturabileceği söyleniyor
3 - Ford Focus ( dizel veya lpg)
ne oldu da bu sıralamam değişti dersen; birkaç gün önce gördüğüm ölümlü kaza sonrası Volvo S40 sıralamamda ilk sıraya yerleşti. Volvo'nun sağlamlığını testlerdeki başarısı herkesin malumu. Kendi canım, eşimin canı çoluk çocuğun canını emanet ediyoruz bi bakıma arabaya. Sen direksiyonda hata yapmasan da karşı tarafın hatası da seni etkiliyor. Allah korusun öldürüyor. O yüzden bu araç şu an için 1. sırada listemde
yazım hataları varsa affola, mobildeyim
mehmetdiyebiri tarafından 07/Tem/17 12:35 tarihinde düzenlenmiştir -
mehmetdiyebiri bunu yazdı
Hocam ben de bu ara bu bütçelerde c Segment sedan araç bakıyorum. İlk sıralamam şu şekilde idi ;
1 - Honda Civic ( tercihen fabrika çıkışlı lpg'li) 2011 2012 model bakıyorum son kasadan bi önceki kasa. Şu an en az sanayiye götüren araç c segment sedanlarda civic
2 - Opel Astra ( dizel) 2012 civarı bakıyorum. Benzin lpg'lilerin belli bir kullanımdan sonra motorda olumsuzluk oluşturabileceği söyleniyor
3 - Ford Focus ( dizel veya lpg)
ne oldu da bu sıralamam değişti dersen; birkaç gün önce gördüğüm ölümlü kaza sonrası Volvo S40 sıralamamda ilk sıraya yerleşti. Volvo'nun sağlamlığını testlerdeki başarısı herkesin malumu. Kendi canım, eşimin canı çoluk çocuğun canını emanet ediyoruz bi bakıma arabaya. Sen direksiyonda hata yapmasan da karşı tarafın hatası da seni etkiliyor. Allah korusun öldürüyor. O yüzden bu araç şu an için 1. sırada listemde
yazım hataları varsa affola, mobildeyim
Bunlar da çok standart arabalar be.
Hepsine bindik, hepsi bir tanıdıkta var, özellikle bolca civic sahibi var çevrede. Ama aynı paraya diğer tarafta 4x4 alabiliyorsun dev gibi, taş gibi. Volvoya bir şey demiyorum tabi, aklımda o araba da.
SSangyong Kyron ile ilgili şu an 2 endişem var. Biri şimdi satayım desem ne zamana satarım ? Çünkü illa ki satacağız bir süre sonra, pek kolay satılmıyor gibi görünüyor.
Diğeri ise servis olayı biraz sıkıntılı gibi, internette şikayetçi olan çok kişi var. Ssanyong team sitesini kurcaladım biraz, sorun yaşayan epey kişi var. Ama muhtemelen her arabada sorun yaşayanlar vardır, memnun olan da çok kişi var.
Bir ürün alırken böyle araştırma işini dibine kadar yapıyorum, çok bıktırıyor. Eskiden araba pazarına gider, seçer beğenir servise götürüp sorun yoksa alırdık. Şimdi elektronik eşya alırken aşırı araştırmadan gelen alışkanlık, arabayı bile en ince noktasına kadar araştırmadan içime sinmiyor.
-
hocam ford focus 14 veya 15 dizel efsane arabadır ve zaten demişsiniz aile arabası diye bide dizel motor araçların başında bulunan marka bi bakın derim
-
overlocker bunu yazdı
hocam ford focus 14 veya 15 dizel efsane arabadır ve zaten demişsiniz aile arabası diye bide dizel motor araçların başında bulunan marka bi bakın derim
@manglerman hocam kyron u kötü aklıma soktu.
şöyle bir durum var, ford focus, toyota corolla, opel astra, honda civic, hyundai accent blue, elentra zaten hep bilinen arabalar, 5 dakika sokağa çık 10 tane görüyorsun. böyle bir araç alabiliriz tabi, ama bir de aynı paraya çok daha çılgın bir araç olan kyron var. ihtiyaç duyulabilecek herşey var, çok sağlam, güçlü bir araba. kullanıcıları hep memnun. vergisi 2015 1.6 üstte yazdığım araçlara yakın, yakıtı da aynı şekilde.
yakın çevrede bir tane bulup bir denemeyi düşünüyoruz, bir bakalım belki arabayı görünce biz de 1 ayda değil de 3-4 ayda satarız der alırız. yada belki vazgeçeriz.
-
Civic var 2011 alalı 63bin km yol yaptım rutin bakım dışında birşeyi çıkmadı daha önce pejo ve hyundai vardı hiç yanından geçmez pirimi de iyi 40 41 arası aldım 2011 Elegance manuel şuan 49 verdiler vermedim çünkü satsam daha iyisini almam için en az 20 koymam gerekecek