600 Civarı Tablet Alınacak Ve Cüzzi Bir Miktar Kâr İle Satılacak
-
Evet müridler durumu bi özetleyeyim. Dershanenin sahibi hoca ile 2 hafta sonra İstanbul'a yolculuk var. Yeni sezon kayıtlar için 600 civarı IPAD tarzı bişeyler dağıtmayı planlıyor. İçerisine eğitim videoları dökümanlar filan yükleyecek.
fiyat aralıgı 300 - 700 TL
32 GB ve işlemcisi de orta halli iş görür kasmayacak bişey arıyoruz.
Bana marka model önerisi yapabilir misiniz, Ayrıca satan arkadaşlar varsa, 600 700 civarı çıkarabilecek müridler varsa para yabancıya gitmesin, 2 hafta sonra istanbula pazar araştırmasına gidecegiz bağlantı ayarlayıp dönecegiz. Alacagımız modelin ortalama fiyatın olabildigince alt seviyede olması gerekmektedir.
Ayrıca artan ürünleri paketi açılmamış halde tekrar satacağız, almak isteyen müridler olursa da tekrar 2. mesajımı editleyerek yayınlayacagım.
-
EDİT:
Hocalar bi firmayla baglantı kurduk, istegimiz doğrultusunda tablet üretecekler, fiyatları gayet makul, istediğimiz dökümanları videoları dönüştürüp her tablete yükleyecekler. 1500Mhz işlemci 512 Ram kamera 32 GB hafıza gibi donanımlar eklediler. KDV hariç fiyat 139 $. 2 yıl Türkiye garantili. Ayrıca kuruma özel açılış logosu, dershane server‘ından cihazı kilitleyebilme gibi yazılımlar da ekleyeceklerini söylediler. Şuan için önerileri aynen ilettim. Kurumun isteği doğrultusunda hareket edeceğiz bakalım. Herkese yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bir çok arkadaşım konuyla yakından ilgilendi.. Hepinize çok teşekkür ederim
EDİT 2 : Arkadaşlar ürün özellikleri bunlar. Yalnız alacagımız ürün normalde 800 Mhz işlemci 256 M ddr2 Ram gibi özellikleri ile 350 TL olarak belirlenmişti ki indirim yaptıramadıgım için özellikleri aşagıdaki gibi değiştirdiler.. Bireysel alacagımız için digerlerinden ayrı bir fiyat çıkıyor ortaya kurum adına alamıyoruz bu ürünleri. Buradan almak isteyen müridler varsa eger en kısa zaman da görüşme yapmak için gideceğiz.
CPU 1,5 Ghz RAM 512M DDR2 Hard disk 8 gb Support MAX 32GB TFSD; İşletim Sistemi ANDROID2.3 LCD 7” 16:9 ; 800*480 ; Dokunmatik Ekran Resistant or Capacitive Dil seçimi MULTI-LANGUAGE SUPPORT Kablosuz modem ATHEROS6102 (802.11b/g) ; Bağlantı 3G: USB 3G CARD or inside(EVDO); İnternet video 30/130/200M (OPTIONAL); Market GOOGLE market ,android market Uyumluluk Stock , MSN, Office, Skype uyumluluk Çıkış mini HDMI çıkış (TV, monitor bağlantısı) Çıkış Harici hoparlör çıkış, dahili mikrofon ve kamera -
Rekabet güzel şey artık dershaneler tablet veriyor...
-
bizim dershane noc veriyor başarıya göre
-
bana verebilecek biri lazım :D
-
someone_from_71 bunu yazdı:
-----------------------------bana verebilecek biri lazım :D
-----------------------------
olmadı hocam şimdi bu :) -
görüşelim hocam bi pm at bana ayrıntılı olarak
-
SS_Thunder bunu yazdı:
-----------------------------someone_from_71 bunu yazdı:
-----------------------------bana verebilecek biri lazım :D
olmadı hocam şimdi bu :)
-----------------------------Napim engel olamadım içimden geldi birden :)
-
Sayı 500 ün üzerindeyse satışına da yardım ederim, fiyat hususunda dibe de çekerim, sana komisyon da veririm ama akredatifli çalışırsak :) sor bakalım o şekilde alırlar mı?
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------Sayı 500 ün üzerindeyse satışına da yardım ederim, fiyat hususunda dibe de çekerim, sana komisyon da veririm ama akredatifli çalışırsak :) sor bakalım o şekilde alırlar mı?
-----------------------------Hacım akredatif işlemlerini hiç denemedik uygulayan da görmedim, çok güvenli deniyor ama bilmedigim işi yapmam. Nakit olacak, gelecegiz her ürün için fatura kestirip ürünleri alacagız
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------Sayı 500 ün üzerindeyse satışına da yardım ederim, fiyat hususunda dibe de çekerim, sana komisyon da veririm ama akredatifli çalışırsak :) sor bakalım o şekilde alırlar mı?
Herhalde zaten akreditifli calisacaklardir :) bayilik mi veriyosun sanki :) hayirli isler.