600 Civarı Tablet Alınacak Ve Cüzzi Bir Miktar Kâr İle Satılacak
-
Bu Tür ürünler Faturalı ve garantili olmak zorundadır... arıza vs durumunda teknik servis garantisinin olması şarttır. Detayları pm den yollamıştım hocam sana zaten dediğim gibi bi araştıralım ona göre hallederiz inş
-
direk ithalatçıyı bulun esnafları dolaşmayın boş yere.gold vatan gibi firmalarda toplu alımlarda büyük indirim yapıyor.
-
Tanfer kardeşim uygun ve kaliteli bi tablet önerisi arıyorum öncelikle ama
-
Suanda bu is uzerine bir seyler yapiyorum yaklasik 1000 tane cin'den getirticegim yakin bir zaman icerisinde cihazlar gercekten cok kaliteli dual cortex islemcili; 64gb ye kadar sd kart destegi; uzerinde 3g modem mevcut; HDMI cikisi ile. Ortagim ile bir konusayim ona gore geri donus yapayim sana.
-
Benim çalıştığım kurum da yeni dönemde kayıt olan her öğrenciye tablet verecek.
Fiyatlar 150 TL'den başlıyordu.
1-2 tavsiye;
*Alacağın ürünün dokunmatik hassasiyetine dikkat et, bir yerden sonra seni çileden çıkarabilir.
*Batarya süresi önemli, denemeden almayın.
*Daha da önemlisi teknik destek, çoluk çocuğun elinde ne şekilde kullanılır o aletler siz düşünün... -
rakkoc bunu yazdı:
-----------------------------Suanda bu is uzerine bir seyler yapiyorum yaklasik 1000 tane cin'den getirticegim yakin bir zaman icerisinde cihazlar gercekten cok kaliteli dual cortex islemcili; 64gb ye kadar sd kart destegi; uzerinde 3g modem mevcut; HDMI cikisi ile. Ortagim ile bir konusayim ona gore geri donus yapayim sana.
-----------------------------
Hacim ithAlat nasil oluyor sartlari neler ozellikle 3gli yani sim kartli olaylarda kayit islemi? -
Çin malı istemiyoruz hocam, garanti destegi çok güvenilir olması gerekiyor
-
öyle ipad falan kasma Trident tablet ayarlayalım sana.
-
Archos a bak pahalı ama ipad den snraki en kral tablettir bana gore
-
Up yapalım 2. mesajı editledim herkes görsün