folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder 600 TL Ye Kadar İşlemci,Anakart,Ekran Kartı Önerileriniz

600 TL Ye Kadar İşlemci,Anakart,Ekran Kartı Önerileriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

Selam arkadaşlar pc yi yenilemek istiyorum eski olduğu için artık rahat çalışamıyorum flash HD yada benzeri videolarda felan kasmaya başladı sinir bozucu bir durum şimdilik 600 TL civarı

işlemci

anakart

ekran kartı

almak istiyorum ama donanım konusunda iyi değilim bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

pc de photoshop kullanıcam

windows 7 kullanmak istiyorum şuanki pc de kasıyor

ekran kartı oyun için biraz daha para eklemem lazım aslında ama şimdilik idare edecek 1gb lık ekran kartı olabilir

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

şuanki pc nin özellikleri

işlemci amd athlon xp 2500+ 1.83 GHz

anakart epox KT600 Serisi

Ram 1 GB

Ekran kartı Nvidia 7600 GS 256 MB

KNOWLEDGE IS POWER!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

600+150 TL fln yaparsan iyi bişe toplarsın

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

Bisses bunu yazdı:
    -----------------------------

600+150 TL fln yaparsan iyi bişe toplarsın

yaparsak nasıl bişey çıkar peki marka ve model yazabilirmisin ?

KNOWLEDGE IS POWER!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek

İşlemci: Athlon II X4 640 AM3 3.0GHz 2MB Cache 45nm İşlemci  216 TL KDV DAHİL

Anakart: 870-C45 AMD 770/SB710 AM3 DDR3 1600MHz (O.C.) Anakart 870-C45 AMD 770/SB710 AM3 DDR3 1600MHz (O.C.) Anakart 154 TLKDV DAHİL

Ekran Kartı: ZOTAC GTS450 GDDR5 1GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı 275 TL KDV DAHİL

Sistemi vatanbilgisayar'dan topladım. Ekran Kartını Nvidia seçdim çünki Cuda desteği ile acayip bir şekilde performans getirisi var. PS'de Cuda desteğini sunuyor ve çoğu hd player olsun codec'Lerde cuda desteğini sağladı için bu tür işlemlerini gpu üzerinden yapıp işlemciden daha çok kısa sürede gerçeklesdirebilirsin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

arkadaşlar saolun teşekkürler güzel bir performans yapmışsınız belli bu arada bu yeni çıkan " intel i serisi " nasıl sizce paylaşmış olduğunız işlemcilerle kıyaslanırsa uygun fiyata üst versiyon varsa onu tercih edebilirim.

bilmiyorum önerirmisiniz i serisini ?

yoksa amd alıcaz

KNOWLEDGE IS POWER!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

600 liraya gg da hazır toplanmış kasalar var. uzaktan bakınca iyi gibi görünüyor.

500 tl ye 4çekirdek,4gb ram, 1,7 gb ekran kartı 500 gb hdd gibi özellikleri var. parça alcağına öyle bişey al

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:

600 liraya gg da hazır toplanmış kasalar var. uzaktan bakınca iyi gibi görünüyor.

500 tl ye 4çekirdek,4gb ram, 1,7 gb ekran kartı 500 gb hdd gibi özellikleri var. parça alcağına öyle bişey al

ordaki şeyi merak ettim ben . Adam harici ekran kartı koymadan 1.7 gb'ı ramden nasıl alıyor :S anakart nasıl destekliyor öyle birşeyi. bakarsan harici değil onların ekran kartı onboard :S Anlamsız kaldığım durumlardan birisidir bu :S

edit:

onboard ati nasıl oluyor yahu :S

*500GB HARDDİSK
    *4 GB 1333 DDR3 RAM
    *2GB ATİ EKRAN KARTI (O/B)
    *BİOSTAR/ECS ANAKART
    http://urun.gittigidiyor.com/KARGOSUZ-SIFIR-19-quot-LCD-DORTCEK-DDR3-500GB-4GB-2G_W0QQidZZ34789906

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

OCEANUS bunu yazdı:

arkadaşlar saolun teşekkürler güzel bir performans yapmışsınız belli bu arada bu yeni çıkan " intel i serisi " nasıl sizce paylaşmış olduğunız işlemcilerle kıyaslanırsa uygun fiyata üst versiyon varsa onu tercih edebilirim.

bilmiyorum önerirmisiniz i serisini ?

yoksa amd alıcaz

Eğer bütçen yeterse bu intel işlemciyi tavsiye ederim

INTEL Core i7-2600K 
    SR00C,3.40GHz, 8MB L3, çift kanal DDR3, 32nm, LGA1155 İşlemci

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3383 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

tekrardan teşekkürler arkadaşlar saolun ;)

KNOWLEDGE IS POWER!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    self
    self's avatar
    Erkek

AMD ATHLON II X4 QUAD CORE 640 AM3 (3.0 GHz) 938p                     195 TL

ASUS M4A78LT-M LE AMD 760G DDR3 S+V+L+ST2 16X AM3                105 TL

2 GB DDR3 1600 MHz CL9 HYPERX (KINGSTON)                                    56   TL

1 TB WESTERN DIGITAL 7200 SATA2 64 MB GREENPOWER                 112  TL

SAPPHIRE ATI HD4670(128Bit)1GB DDR3 AVIVO 16X                             128  TL  fiyatına göre güzel bi ürün windows 7 puanı 6.8 

FEEL HURRICANE EC15-BB ATX KASA SİYAH 350W                               82    TL

SAMSUNG 22x 223C SATA DVDRW DL (KUTUSUZ-SİYAH)                      30   TL

toplam 708 TL yapıyo 600 liradan fazla veremem diyosan ekran kartını cıkartırsın 580 lira yapıyo bi süre onbord kullanırsın daha sonra alırsın ekran kartı ekran kartı 1938 / 1080 p de yeni cıkan oyunlarda grafikleri fule cekmıyo ama orta seviyede sıkıntıyok 

eski kasanın özelliklerini göz önunde bulurdurussak bu pc kat kat ii senin için  anakart biraz sarmadı beni ama diger parçalarda sıkıntı yok özelikle işlemci çok ii 2 mb öbelleğe aldanma penom x2 7 mb 3.2 ghz işlemciden performansı yüksek  sonuçta 4 çekirdek windows 7 puanı 7.2  berki bu anakarta 7 gibi vere bilir

Toplam Hit: 2641 Toplam Mesaj: 14