folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder 600 TL Ye Kadar İşlemci,Anakart,Ekran Kartı Önerileriniz

600 TL Ye Kadar İşlemci,Anakart,Ekran Kartı Önerileriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

Arkadaşlar tekrardan selamlar

almak istediğim ürünleri araştırmaktan kafam allak bullak oldu intel ve amd meselesi kafamı iyice karıştırdı arkadaşlardan bir kısmı intel bir kısmı amd diyor

ben kısaca size şöyle söyleyeyim yeni çıkan" i3 " işlemcilere kafam takıldı aslında para olsa " i5 " alıcam ama durum okadar iyi değil

geleceğe ait bir pc olmasını istiyorum şimdilik ekran kartsız ve i3 ile idare edicem ilerleyen zamanda ekran kartı alırım

arkadaşta hp marka laptop var " hp dv6-1371e " bu pc nin işlemcisi aşağıdakilere göre sizce nasıl ? arkadaşın laptop'u performans olarak çok iyi o yüzden soruyorum

Intel® Core™ 2 Duo Intel® Centrino®2 Islemci P8700 2.53 GHz 1066 MHz 3 MB Cache

şimdi i3 serisinin 3 tane modeli var fiyatları farklı ve arada çok az bir performans oynuyor sanırım bi bakın lütfen

Intel Core i3 560 Soket 1156 3.33GHz 4MB Cache 32nm      301 TL

Intel Core i3 550 Soket 1156 3.2GHz 4MB Cache 32nm        258 TL  <====   bunu almayı düşünüyorum

Intel Core i3 540 Soket 1156 3.06GHz 4MB Cache 32nm      236 TL

bu GHz değerleri olarak çok bir fark olurmu sizce ? mümkün olduğunca parayı yetirmeye çalışıyorum

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ve anakart olarak bunları seçtim hangisi olacağı konusunda bir fikrim yok

sizin önerebileceğiniz başka bir model varsa yazın lütfen

ASUS P7H55-M LX Intel H55 Soket 1156 DDR3 1333MHz VGA&DVI Anakart    168 TL  LINK

ASUS P8H67-V Intel H67 Soket 1155 DDR3 1333MHz DVI USB 3.0 Anakart      263 TL  LINK

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Son olarak kasa alıcam pahalı bişey olmasına gerek yok diye düşünüyorum ama sizce kaç " W " olması gerekir ? 

4 GB da ram takıcam

ekran kartı şimdilik almıyorum sonra alıcam

KNOWLEDGE IS POWER!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

arkadaşlar üstteki sistem hakkında bilgi verecek biri varmı acaba ??

KNOWLEDGE IS POWER!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

F/P olarak AMD diyorum başkada bir şey demiyorum,bence hata yapıyorsun intel seçmek ile.

Toplam Hit: 2644 Toplam Mesaj: 14