600 TL'ye Kadar Telefon Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Başlık açık, 600 tl bütçeye telefon önerileriniz nelerdir. Sebepleriyle yazıverin. 3-4 içinde alınacak. Bu fiyat aralığındaki telefonlar hakkında pek bilgim yok.

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HugeBroly
    HugeBroly's avatar
    Erkek

Marka takıntın yoksa Huwei X5 Süper bi telefondur.

hoş bedenlerin içine kafanızda hayal ettiginiz ruhları koyup adına aşk diyorsunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

ıphone 3gs bul ve kaçırma

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

galaxi fit on numara telefon dokunmatiği güzel android fazla büyük de deil :)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    tabiki galaxy fit

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Kendime değil telefon, bende iphone 3gs var zaten, hediye olacak bu. Huwei Ideos x5 aklıma yatmıştı açıkcası, Galaxy Fit'i de ekledim listeye karşılaştırayım bakayım sağolun, başka önerisi olan varsa söylesin.

while (1<2)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    kardeş huwei midir nedir samsung galaxy fit ile onun ismini bir arada tutma lütfen. anlaşılan her iki telefonu da kullanmamışsın. huwai listeden çıksın lütfen :) edit: neden galaxy fit ? 600 lira civarı para ile nokia 5800 tarzı veya e72 gibi klavyeli birşey alabilirsin. ben olsam almazdım çünkü nokianın yazılımı olan symbian bitti. nokia bile artık symbiana destek vermeyecek. huwai vs. telefonlardan alabilirsin. ben almazdım çünkü hem marka olarak yetersiz. yazılım destegi güncelleme vs. yetersiz. dokunmatik düşündürücü. malzeme kalitesi düşük. ki üstelik galaxy fit fiyatına. samsung alabilirsin her konuda o fiyata rakip tanımaz. bir arkadaş iphone 3g s demiş. o da olabilir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

Htc Touch Diamond + 1800 mAh batarya 480 TL 6 Taksit (:

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Sen Huwei kullanmışsın herhalde? O zaman eksileri nelerdir tam olarak yazar mısın?

while (1<2)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    android 2.2 kullanırken samsung güncelleme yayınladı. şimdi 2.3.4 kullanıyorum. yani güncelleme konusunda huwai samsung kadar olabilir mi ? olamaz. bu durumda samsung 1-0 önde. samsung güney kore malı ve malzeme kalitesi yüksek. huwai çin malı, malzeme kalitesini turkcell t10 dan biliyoruz. turkcell t10 huwai üretimi ve tam anlamıyla berbat ötesi. galaxy flt 2-0 önde. huwai ikinci el olarak ölü marka. samsungun ikinci elini herkes alır. galaxy fit 3-0 önde. huwainin dokunmatik asla galaxy fit ile rekabet edemez. kullandım gördüm. huwai dokunmatikte de çok kötü. galaxy fit 4-0 önde. huwai ideos x5 600 lira. galaxy fit de 600 tl. fiyat berabere. bu durumda daha satın almadan 4-0 öndeki galaxy fit mi alınır. yoksa aynı parayı verip ikinci sınıf huwai ideos x5 mi alınır ?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Ha şöyle; açıklamalı oldu, 10 numara oldu eyvallah, yazdım kenara.

while (1<2)
Toplam Hit: 3618 Toplam Mesaj: 28