600 TL'ye Kadar Telefon Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

dünyaya her yönden bakmak iyidir :)  -Huawei almak çöp nokia almaktan çok çok daha iyidir :)

Huawei IDEOS X5

Huawei%20IDEOS%20X5

Birçok operatöre cep telefonu üreten Huawei, sonunda ülkemizde de kendi markası altında cep telefonu satmaya başladı. Firmanın ülkemizde satışa sunduğu ilk telefonlar IDEOS ve IDEOS X5. "Cep telefonu fiyatına akıllı telefon" sloganıyla ürünlerini satışa sunan firmanın Test Merkezi'mize konuk olan IDEOS X5 modeli, ilk bakışta kaliteli ekranı ile dikkat çekiyor. Çözünürlük konusunda Samsung'un Galaxy S'te aşağı kalmayan üründe 800 x 480 piksellik 3.8" kapasitif dokunmatik ekran yer alıyor. Özellikle de ekonomik telefonlarda ekrana baktığınızda gördüğünüz piksellerden IDEOS X5'te eser yok. Yine video izlerken ve fotoğraflara bakarken bu yüksek çözünürlüğü farkını kolayca anlayabiliyorsunuz. IDEOS X5'te 5 megapiksellik bir kamera yer alıyor ve bu kamera ile 720p video kaydedebiliyorsunuz. Tabii ki bu işlem için güçlü bir işlemci gerekiyor. X5 bu bağlamda 800 MHz Scorpion işlemci ile geliyor. Bu işlemci aynı zamanda cihaza iPhone 4'te dahi bulamayacağınız bir özellik katıyor: Flash 10.1 desteği. İşletim sistemi olarak 2.2 Froyo ile gelen X5 için daha şimdiden 2.3 ROM çalışmalarına başlanmış. Kablosuz ağ desteği ve Bluetooth da X5'te standart.
    TEKNİK DETAY TABLOSU
    Ekran 3.8", 480 x 800, Kapasitif
    Hafıza 4 GB + microSD (32 GB'a Kadar)
    Kamera 5 MP, LED Flaş, 720p kayıt
    Kablosuz Wi-Fi 802.11 b/g, Bluetooth 2.1
    Bekleme/ konuşma süresi 6 Saat/ 300 Saat
    Ağırlık 138g
    Sonuç: Üzerinde büyük bir firmanın markası olmadığı için yarı fiyatına satılan X5, fiyatına göre mükemmel özellikler ve performans sunuyor.
    Ziyaretçi yazmış:
    Turkcell'in verdiği Vınn ve MultiVınn cihazları da bu firmanın ürünü. Bu cihazların çalışması mükemmel. Bu cihazlardan edindiğim tecrübe bana bu marka için büyük güven verdi. Eminim ki telefonları da kalitelidir.
    Ziyaretçi yazmış:
    huawei dunyanın en büyük elektronik firmalarındandır ve telekom sektorune çok çeşitli urunler uretir. router/switch/server vb. telefon pazarına yeni giriyorlar hepsi bu.
    Ziyaretçi yazmış:
    Fiyat performansın lider.

Kapastifi 16 milyon renk 3.8 geniş ekran, 5mp led flash, 720p video kaydı, android 2.2 işletim sistemi,3g , wifi daha sayamadığım birçok özellik bu fiyata kaçırılmaz
    Ziyaretçi yazmış:
    KULANıYORUM GÖÜNTÜSÜ HARiKA KALiTELi şarzıda iyi gidiyor. 
    Eniyisi de fiyatı kvk garanti veriyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

Gio almanı tavsiye ederim.. güzel cihazıdr.

http://www.hepsiburada.com/liste/productdetails.aspx?productId=telcepsams5660&categoryId=371946&SKU=TELCEPSAMS5660-G

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    numune
    numune's avatar
    Erkek

t10 al gitsin =)

Götüyle inatlaşan donuna sıçar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

tagext huawei de yazılım mühendisi olarak çalışıyor. tavsiyesiyle bnde huawei x5 alacam.

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-htc-desire-ihtiyactan-satilik-17062012-ye-kadar-garantili-52898586/detay/?

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

balik_ bunu yazdı:
    -----------------------------
    kardeş huwei midir nedir samsung galaxy fit ile onun ismini bir arada tutma lütfen. anlaşılan her iki telefonu da kullanmamışsın. huwai listeden çıksın lütfen :) edit: neden galaxy fit ? 600 lira civarı para ile nokia 5800 tarzı veya e72 gibi klavyeli birşey alabilirsin. ben olsam almazdım çünkü nokianın yazılımı olan symbian bitti. nokia bile artık symbiana destek vermeyecek. huwai vs. telefonlardan alabilirsin. ben almazdım çünkü hem marka olarak yetersiz. yazılım destegi güncelleme vs. yetersiz. dokunmatik düşündürücü. malzeme kalitesi düşük. ki üstelik galaxy fit fiyatına. samsung alabilirsin her konuda o fiyata rakip tanımaz. bir arkadaş iphone 3g s demiş. o da olabilir.
    -----------------------------

huawei ideos x5 kullanmadan konuşma :) 

marka yı bilmiyorsun konuşuyon git bi araştır ..

dokunmatiğine laf etmişsin ıphone a 5 basar.. galaxy fit midir nedir.. ona da tur bindirir.. 

yazılım vs.. demişsin rüya görüşsün android olduğunu unutmuşsun..

malzeme kalitesi demişsin :) 2 kere masadan düştü betona bişey olmadı ufak tefek çizik hariç kapak bile yerinden çıkmadı ..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

İyi hortlatmışın da abartma; bu konudan sonra Ideos x5 aldım, zaten Iphone'um vardı, yani karşılaştırma imkanım oldu. Dokunmatiği 5 falan basamaz. Ha o fiyata çok kral telefon, orası ayrı. İyiki almışım.

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

Bendede var huawei bundan önce ıphone 3 vardı ondan kat kat süper yani. dokunmatiği daha iyi daha hassas

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepasa10

Asus Garmin A10

499 TL, en son Vatan Bilgisayar'da 970 TL civarındaydı(1032 olmuş).

Sebepler;

Android OS

Garmin Navigasyon(Kalitelidir)

Bu telefondan çevremdekilere 4 tane aldım, açıkçası pişman olmadım, onlar da aynı şekilde. Garmin'in dandik bir navigasyonuna bile bakarsan, fiyatlarının ne kadar yüksek olduğunu görebilirsin.

Navigasyon fiyatına, Andorid'li telefon almış oluyorsun diyebilirim.

Edit:

Özellikler

Telefon Tipi Düz
    Ağırlık (gr) 130
    Genişlik (mm) 58
    Kalınlık (mm) 13,9
    Yükseklik (mm) 110
    Bekleme Süresi (max.saat) 1500
    Şebeke Frekansı 4 Bant(850,900,1800,1900)
    Ekran Tipi Renkli Ekran
    Ekran Özellikleri Dokunmatik, TFT, İvme ölçer
    Ekran Çözünürlüğü (px) 320x480
    Ekran Renk Sayısı 65K
    Bağlantı Özellikleri HSDPA, GPRS, USB, EDGE, Bluetooth, UMTS, Wireless LAN
    Desteklenen Hafıza Kartı Micro-SD (TransFlash)
    Mobil Ram Boyutu (mb) 512
    Mobil Rom Boyutu (mb) 512
    Multimedya Özellikleri Mp3 Çalar, MP4 Oynatıcı
    Kamera Çözünürlük (mp) 5.0
    Kamera Özellikleri Otomatik Odaklanma
    Mobil İşletim Sistemi Android
    İşletim Sistemi Versiyonu 2.1
    Mobil CPU Teknolojisi Qualcomm 7227
    Mobil CPU Hızı (Mhz) 600
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

ya arkadaşım şimdi 600 tlye kadar akıllı telefon alacaksanız fp açısından huawei tek telefon ben almadan önce 2 ay araştırdım kullananlarla görüştüm ..ondan sonra aldım gayet memnunum isteyenler galaxy fit le karşılaştırsın bir sitede kim kaç sıfır öndeymiş öğrensin :)

Toplam Hit: 3617 Toplam Mesaj: 28