63 Kişiyi Öldüren Katilden Tüyler Ürperten İtiraflar!!!
-
''Rus psikiyatrlar Piçuşkin’in akli dengesinin yerinde olduğunu açıklamışlardı.'' heheh hepsinin olmayan beynini s...... bunun akli dengesi yerindeyse benimki bozuk o zaman a.q. :D:D:P
-
lan yazık adama tahtayı da tamamlıyamamış bi kişi kalmış ......
-
zndmn bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------:D:D:D evet bende acıdım herife bi sayı ile kaçırmış :D
şimdi hapiste kafasını duvarlara vuruyodur heralde
-
----------------------------
İlk cinayet, ilk aşk gibi unutulmaz.
:
:
Uyuşturulmamış kurbanlarının kafasına defalarca çekiçle vurduğunu ve sonra kırılan kafataslarından içeri şişelerinde kalan votkayı boşalttığını ifade etmişti.
----------------------------
Farklı bi yaşam formu.
-
la amk o kadar kişi öldürmüş yakalayamamışlar. 1 adam kala yakalamıslar bu işte bi bit yeniği var (:
-
Rusya’da 63 kişiyi öldürdüğünü söyleyen seri katil Aleksandır Piçuşkin, kurbanlarını öldürüp öldürmeme kararı verdiğinde, kendisini "Tanrı" gibi hissettiğini söyledi.
bu duyguyu ve bu duyguyu tatmış insanları seviyorum ...
-
bu adam 63 kişiyi öldürmüş satranç tahtasına yazmış kalmış bir kişi olmadı şimdi bence orya gelmesi gereken son isim kendisi:D
-
TitanGolem bunu yazdı:
-----------------------------zndmn bunu yazdı:
-----------------------------:D:D:D evet bende acıdım herife bi sayı ile kaçırmış :D
şimdi hapiste kafasını duvarlara vuruyodur heralde
tahtanın bos kalan son yerinede kendi geçsinde görsün ebesinin bale papucunu -
yolbulucu bunu yazdı:
-----------------------------Rusya’da 63 kişiyi öldürdüğünü söyleyen seri katil Aleksandır Piçuşkin, kurbanlarını öldürüp öldürmeme kararı verdiğinde, kendisini "Tanrı" gibi hissettiğini söyledi.
bu duyguyu ve bu duyguyu tatmış insanları seviyorum ...
o duyguda kesin seni seviyodur -
NighT-7 bunu yazdı:
benimde içimde var böyle şeyler. Bu tür yazılar da hoşuma gidiyo. ama ben öldüremem. Acırım. başlarım ağlamaya aq :D ama sinirlenince öldürüp, vücudunu parçalarım. ne biliyim ya. hayatın aq
-----------------------------aman ha ikimiz yan yana gelmeyelim :) bende snen gibiyim.. mesela kavga etmeyi hiç sevmem.. zorda kalmadıkçada etmem. ama ettimmide adamı komaya sokuyprum ya oturup ağlıyor ve o ağladıkça benimde moralim bozuluyor acıyorum üzülüyorum bende ağlıyorum yada bayılıyor eve gidince nasıl bayuıldığı yere düştüğü gözümün önünbe geliyor ve yine ağlıyorum.. anlayacağın sinirlenirsem kafatasını oyar içine çözelti koyar ocakta kaynatır ayrımsal damıtmna ile çözeltiyi ayırabilirim ama sonradan pişman olur vicdan azabı çeker kendimi öldürürürm heralde