63 Kişiyi Öldüren Katilden Tüyler Ürperten İtiraflar!!!
-
ARTVIN CANAVARI - BALTACI KATIL
'Yasli insanlari öldürüyorsam da bunlar zaten zamanlarini doldurmuslar. Onlar bizim yerimize fazladan yasiyorlar. Belki de bizim kismetimizi yiyorlar. Hem kendimi tatmin ediyordum, hem de onlari öldürerek toplumu rahatlatiyordum'Artvin Canavari' olarak bilinen Adnan Çolak 1992 ve 1995 yillari arasinda Artvin ve ilçelerinde yaslari 68 ile 95 arasinda degisen Hacer Kars, Ziver Bildirici, Hayriye Bildirici, Kevser Aksoy, Osman Aksoy, Hüseyin Korkmaz, Asiye Korkmaz, Ayse Bayram, Ahmet Bayram, Ahmet Gümüs ve Abuhayat Gümüs'ü öldürdü. Öldürdügü alti kadina tecavüz eden Adnan Çolak, Zonguldak'ta yakalandi, alti ayri idam ve 40 yil hapis cezasi aldi
Gazeteci Gül'ün tanikligiyla: "Okul hayatini, çocukluk hayatini anlattigi dönemde söyledigi bir sey vardi. Yedi-sekiz yaslarindayken annesiyle babasinin cinsel iliskiye girdigini izledigini söylemisti. Belki de bilinçaltinda yasli insanlara tecavüz etmesinin temelinde bunun olabilecegini de söylemisti. Psikolojik tespitti aslinda bu."
23 Haziran 2000...
Yargilama bes yil sürdü. Zonguldak 1. Agir Ceza Mahkemesi, 25 yasinda cinayet islemeye baslayan Adnan Çolak'i taniklar, teshisler ve deliller isiginda alti kez idam, 112 yil agir hapis cezasina çarptirdiHAKKINDA KITAP:
Çoruh Seni Lanetliyor: Bir Katilin Anatomisi-Yazar-Orhan Yildirim-------------------------------------------
bu da bizim seri katil kitabın ne kadar sattığı yazmıyor..gerçekten 1 m satarmı bende merak ediyorum
-
Diyecek Laf bulamıyorum, Yahu insanın bi sebebi olur yahu, yok Ölen Köpeğin anısına, yok Annesi ile babasının cinsel ilişkileri yüzündenmiş, Yok öldürünce tanrı olmayı hissetmekmiş, Bu nasıl bir hastalık türüdür yahu. :( sormamışlarmı o Adi yüzsüze peki Tanrıyı o kadar oynamaya meraklı ise neden Ölmüş birini diriltememiş diye, Öte Dünyada Yüce Allah ve Görevli meleklerin onu nasıl karşılayacakları malüm tabi. Seyredeceğiz arkadaşlar göreceğiz bunların halini. Bu ismi unutmayacağım sırf sonunu görmek için takip edecem öte dünyada. :(
-
idam yok mu nan oralarda?
-
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------
benimde içimde var böyle şeyler. Bu tür yazılar da hoşuma gidiyo. ama ben öldüremem. Acırım. başlarım ağlamaya aq :D ama sinirlenince öldürüp, vücudunu parçalarım. ne biliyim ya. hayatın aq
-----------------------------hajı süpersin yaa gülmeten öldüm yaa.benimde butür olaylar hoşuma gidiyor.yakala bağla işgence