64 Bit Bir Bilgisayara 32 Bit Windows 7 Kurabilirmiyim
-
by_pipo bunu yazdı:
-----------------------------
enesshn18 bunu yazdı:
combo fix denendimi
denedim hocam hepsini fayda yok sağlam virüs yedim
-----------------------------comodo dene birde denemediysen eğer :)
-
geçmiş olsun demekten başka çare kalmamış :D ama win7 64 indir onu kur bence 32 ile uğraşma driverlerin filanda sorun çıkartır şimdi
-
Peki tam tersini soruym 32 bit bilgisayara 64 bit kurabilir miyiz ?
-
SinusX bunu yazdı:
-----------------------------onuda yaparsın driverlerini bulduktan sonra
-
Gharzvog bunu yazdı:
hocam ramin eğer 3.5 gb dan fazlaysa sıkıntı olur. tam performans kullanamzsın ramlerini
----------------------4gb hocam ram en iyisi ozaman yarını bekleyip bi yerden temin edip kurmak teşekkür ederim
-
enesshn18 bunu yazdı:
-----------------------------geçmiş olsun demekten başka çare kalmamış :D ama win7 64 indir onu kur bence 32 ile uğraşma driverlerin filanda sorun çıkartır şimdi
-----------------------------saol hocam geçti artık bi kere :) ya onuda indirmek sıkıntı şimdi üyelik yok uzun sürer
-
enesshn18 bunu yazdı:
geçmiş olsun demekten başka çare kalmamış :D ama win7 64 indir onu kur bence 32 ile uğraşma driverlerin filanda sorun çıkartır şimdi
evet örnek benim bilgisayar, 2 gb ram var ama 64 bit kurulu, çok kasıyor. -
enesshn18 bunu yazdı:
-----------------------------SinusX bunu yazdı:
-----------------------------onuda yaparsın driverlerini bulduktan sonra
32 bit bilgisayara 64bit isletim sistemi kuramazsin -
madem konusu açılmış ben de sorayım 4gb ramli bilgisayara yanlışlıkla 32 bit yükleyip hatamı çok geç farkettim, ama dosyalarımı korumak istediğim için format atmakla ugraşmak istemedim. hatta 32 bit kullanmaya başlayınca bilgisayar daha fazla ısınmaya başladı onunla alakası olabilir mi bir de
hiç dosya ayar vs kaybetmeden 32 bit windowsu 64 bite yükseltme imkanı varmı? mantıken saçma geliyor bana ama belki bi yolu vardır diye soruyorum
-
En temizi şu'dur.
64 bit iken bir Ghost alın (partition image) daha sonra çakin 32 bit'i %100 çalişir. sonra problem olursa hooopp Ghost'tan dönün geriye.
64 bit varken 32 kullanmak pek mantıklı değil esasinda.