64 Bit Bir Bilgisayara 32 Bit Windows 7 Kurabilirmiyim
-
Master bunu yazdı:
-----------------------------En temizi şu'dur.
64 bit iken bir Ghost alın (partition image) daha sonra çakin 32 bit'i %100 çalişir. sonra problem olursa hooopp Ghost'tan dönün geriye.
64 bit varken 32 kullanmak pek mantıklı değil esasinda.
-----------------------------
Bazen ınsan mecbur kalıyor gecen bır kucuk kardesıme 4-5 yıl once topladıgım makıneye 64 bıt 7 kurdum amd 4200 işlemcı 2 gb ram makına essek gıbı calısmaya basladı. Sonra 32 bıt 7 denedım xp kadar olmasada cok ufak bır farkla performanslı calısmaya basladı. bazen zorunlu olunca 32 bıt e mecbur kalıyorsun. tabı 3+ gb ram varsa o zamanda 64 bıt kullanmamak salaklık olur. -
Kurabilirsin,
-
test ettim onayladım
2gb amd 2x 2.1 ghz bilgisayarımda 64bit windows 7 daha hızlı çalışmakta hiç bir eksigi yok fazlası var gerisi size kalmış
-
64bit lerde uyumluluk o kadar geliştimi ya? baya popüler olmuş 64 bitler.
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
test ettim onayladım
2gb amd 2x 2.1 ghz bilgisayarımda 64bit windows 7 daha hızlı çalışmakta hiç bir eksigi yok fazlası var gerisi size kalmış
-----------------------------Dur tahmın edeyım amd 4200 islemcı m2n serısı anakart :) Bende tam tersını soyleyecekdım :) gercı ben ultımta kurdum onadn olabılır :)
-
...anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az :|
kurarsın.
-
bazı arkadaşlar driver bulmayı sorun etmişler hangi devirdeyiz hocalar win7den bahsediyoruz bilinmeyen donanım mı win7 de driver sorun olsun anlamadım.
-
herhangibir sorun olmaz :)