64 Türk Sitesi Uyarıldı [İlkokul & Üniversite]
-
nimet la bunlar. Çarpılırsın valla
-
Aklın varsa .edulara bulaşma.
-
FAYDALI bunu yazdı:
-----------------------------Usta ben bi kere kardelen ilk öğretim okulunun sitesini uyardım kale almadılar index atmıştım...
Adamlar index'i kaldırıp hiçmi canınız yanmadı hacklerken biz ne zorluklarla yapıyoruz haberiniz var mı diye ana sayfaya yazı koymuşlar hakkaride bir ilk öğretim okuluymuş ciğerim öyle yandıki bıraktım bu işleri kendimden utandım...
-----------------------------sen hack lemezsen başkaları hack ler :)
-
Biri bu Andrei durdursun :)))
-
Dostum eğer o sitelerden birisine index basıp burda yayınlarsan dilekçeyle bizzat kendim şikayet ederim seni..Uyarcaksan telefon açıp uyar ulan kaaleden falan bahsetme burda.
-
4eye bunu yazdı:
-----------------------------
Biri bu Andrei durdursun :)))
-----------------------------yok yok kimse durdurmasın akıllı bi adam seviyorum bu arkadaşı aynen devam kardeş :)))
-
nights_judge bunu yazdı:
Dostum eğer o sitelerden birisine index basıp burda yayınlarsan dilekçeyle bizzat kendim şikayet ederim seni..Uyarcaksan telefon açıp uyar ulan kaaleden falan bahsetme burda.
-----------------------------sende varsa telefonalrı ver uyarsın ;)
-
nights_judge bunu yazdı:
-----------------------------rene varken yavaş et tüm db i boşaltırda müridleri polise vermez
-
Aklım istanbulbarosuna takıldı :D SQL açığı var daha öncedende biliyordum ama indirecek baba yiğit görmedim diğer geriye kalanlar zaten aynı potalı kullanıyor v.s. v.s. boş işler.......
-
BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------nights_judge bunu yazdı:
-----------------------------sende varsa telefonalrı ver uyarsın ;)
Şimdi bişey mi yaptığını sandın? o telefonları buraya tek tek yazarım morarır kalırsın! cvp yazmıs olmak için cvp yazma!