64 Türk Sitesi Uyarıldı [İlkokul & Üniversite]
-
İş yapmak varken şov yapmaya ne gerek var...
-
BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------
nights_judge bunu yazdı:
BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------nights_judge bunu yazdı:
Dostum eğer o sitelerden birisine index basıp burda yayınlarsan dilekçeyle bizzat kendim şikayet ederim seni..Uyarcaksan telefon açıp uyar ulan kaaleden falan bahsetme burda.
-----------------------------sende varsa telefonalrı ver uyarsın ;)
Şimdi bişey mi yaptığını sandın? o telefonları buraya tek tek yazarım morarır kalırsın! cvp yazmıs olmak için cvp yazma!
-----------------------------hoca kontaklmısın sen? yazda arasın işte dalgamı geçtiğimi sanıyosun. internetten telefon bulmak kolaymı hadi bul koy morarcakmışım ne tipsiniz.
dostum sana bir kontak kurarım hiçbir hırsız düz kontaka çeviremez :) İnternetten telefon bulmak çok kolay yaz oraya hepsi cıkar ama bana söylesin ben onun hepsini bulurım çünkü telekomdayım çünkü bütün veritabanı elimin altında tamam mı?evet uzatmayada gerek yok konuyu çözdük biz. -
Uyari yapmak isteyen admine maili atar, acigi nasil kapatacagini söyler ve öyle birakir.
Eger gercekten niyet buysa tabiiki...
Birde isin tabii farkli bir yönü vardir, oda biraz sivri zeka olur insan, "ya aslinda ben sov yapmiyorum" mavralariyla topic acar ve uyari mesaji v.s v.s ile mevzuyu iyice sirinlestirir :)
Lafim genel bu arada... senelerden beri ayni muhabbet...
Benim anlam veremedigim siz adamlarin sitesini onlardan daha fazla önem veriyorsunuz.
onlarinda cok tinindaydi zaten... ne saniyorsunuz, millet tüüüh ya prestijimiz sarsildi, sitemiz uyarilda aman aman diye tepki verdiginimi?
Toplam Hit: 12156 Toplam Mesaj: 34