64Bit İle İlgili Sorun
-
yok yok onunda lisansı varsa sorun yok firaride olsa mültecide olsa geçiyor :D
-----------------------------eyw deniyorum sağolasın :)
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------captain bunu yazdı:
-----------------------------firari windows kullanıyorum ama sorun olurmu acep :)
-----------------------------yok yok onunda lisansı varsa sorun yok firaride olsa mültecide olsa geçiyor :D
-----------------------------Windows validation required
When prompted, select Open, then select Run and follow the instructions given. Please wait for the Windows update installation to finish, then click Continue to complete the validation process and continue on with your download.
hacı direkt exe linki varsa yollasana bana böle deyip duruyo :( -
-----------------------------------------------------------------
Windows validation required
When prompted, select Open, then select Run and follow the instructions given. Please wait for the Windows update installation to finish, then click Continue to complete the validation process and continue on with your download.
-------------------------------------------------------------------
orjinal win7 kullanan birini bulup validate programını ona çalıştırtın ve ordaki kodu isteyin, zamanında işim düşmüştü ordan biliyorum.
Ayrıca konuyla ilgili olarak Solidworks'te de durum aynı 64 32de 32 de 64de yüklenmez..
-
SweetyVolty bunu yazdı:
----------------------------------------------------------------------------------------------
orjinal win7 kullanan birini bulup validate programını ona çalıştırtın ve ordaki kodu isteyin, zamanında işim düşmüştü ordan biliyorum.
Ayrıca konuyla ilgili olarak Solidworks'te de durum aynı 64 32de 32 de 64de yüklenmez..
-----------------------------proyu indirmek için win7 pro ve sonrası olması gerekiyo diyo. ben daha win7 orjinal starterdan başkasını kullanan birini görmedim yakınımda :f
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------SweetyVolty bunu yazdı:
----------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------proyu indirmek için win7 pro ve sonrası olması gerekiyo diyo. ben daha win7 orjinal starterdan başkasını kullanan birini görmedim yakınımda :f
-----------------------------Ehehehehe validation programı win7 nin hangisi diye kontrol etmiyo ki sadece orjinal mi değil mi diye bakıyo :D
öte yandan evet bu sistemi kullanmak için ultimate falan istiyor oda bilginize. (bahsettiğim yolu kullanırsanız orjınal olmasına gerek yok) -
Sanal makinede fazla performanslı olmaz. O program telefon santraliyle bile haberleşir. Sanal makinede eğer sanrtal ile rs232 üzerindense bağlantın yemez. Gir bir 32 bit makine al.
-
programın yapımcısını bul ara bas küfürü içini rahatlat önce. sonra 32 bit kur kurtul :D
şaka bi yana bilgisayarının konfigürasyonu öyle çok fena bişey değilse kur 32 yi performans farkını hisettemesin :)