6V 1,5 Watt Reçine Solar Panel

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek
    Advanced bunu yazdı

bu panellerle en fazla neyi çalıştırabilirsin veya 12v akü şarj edilebilir mi

solar şarj regülatörüyle 2 paneli seri bağlayarak 12V akü şarj edebilirsin panel başı 1,5W olarak ihtiyaca göre paralel bağlantı yapmak lazım. Taşınır sarj paneli ve ardunio projeleri için çok uygundur.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

@tacir sağ olsun, ilgilendi - gönderdi. Gelen ürünler de piyasada bulabileceğiniz diğer ürünlere göre çok çok iyi, şu anda kullanmayacaksanız bile alın bir köşede bulunsun, elbet işe yarayacağı bir yer olur. Bizim çocuklarla yapılacak proje düşünürken okullar tatil edildi, phf. Şu güneş açsada evde kafayı sıyırmadan güzel güzel panellerle oynamaya başlasak.

vatandaşa kafam girsin!..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

hocam kusuruma bakmazsan konuyu baltalamak gibi olmasın isterim de,

şu gümrük ihalesi olayını ayrı bi konuda anlatabilir misin nasıl yürüyor işler

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeTr
    DeTr's avatar
    Erkek

mesajım bulunsun  maaşı çekicem bugün paramızı kalırsa 2 adet ben almak isterim kargo ücreti ne kadar  hocam anlaşman falan varmı  

Kelimeler Kanatır !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

yazmayı unuttum ref olsun

2 tane de ben almıştım. henüz projede kullanmak nasip olmadı havalardan dolayı :)

NoktaliVirgul tarafından 06/Nis/20 14:37 tarihinde düzenlenmiştir

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

@tacir bende bu konuyu merak ediyorum

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Hocam tasişten teminat yatırıp teklif veriyordun. Şimdi işler değişmiş olabilir. Ben alalı 2 sene oldu neredeyse.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek
    DeTr bunu yazdı

mesajım bulunsun  maaşı çekicem bugün paramızı kalırsa 2 adet ben almak isterim kargo ücreti ne kadar  hocam anlaşman falan varmı  

Hocam anlaşmalı kargom var tüm Türkiye'ye 10 tl ye gidiyor 4 tane yi kargo dahil 65 tl ye gönderiyorum.Öğrenci veya öğretim için kullanılacaksa ayrıca bilgi verin elimden geleni yaparım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek
    telekom bunu yazdı

@tacir sağ olsun, ilgilendi - gönderdi. Gelen ürünler de piyasada bulabileceğiniz diğer ürünlere göre çok çok iyi, şu anda kullanmayacaksanız bile alın bir köşede bulunsun, elbet işe yarayacağı bir yer olur. Bizim çocuklarla yapılacak proje düşünürken okullar tatil edildi, phf. Şu güneş açsada evde kafayı sıyırmadan güzel güzel panellerle oynamaya başlasak.

Teşekkür ettim hocam. Hayrını görün.

Toplam Hit: 2891 Toplam Mesaj: 20
#solarpanel güneş enerjisi