6V 1,5 Watt Reçine Solar Panel
-
Advanced bunu yazdı
bu panellerle en fazla neyi çalıştırabilirsin veya 12v akü şarj edilebilir mi
solar şarj regülatörüyle 2 paneli seri bağlayarak 12V akü şarj edebilirsin panel başı 1,5W olarak ihtiyaca göre paralel bağlantı yapmak lazım. Taşınır sarj paneli ve ardunio projeleri için çok uygundur.
-
@tacir sağ olsun, ilgilendi - gönderdi. Gelen ürünler de piyasada bulabileceğiniz diğer ürünlere göre çok çok iyi, şu anda kullanmayacaksanız bile alın bir köşede bulunsun, elbet işe yarayacağı bir yer olur. Bizim çocuklarla yapılacak proje düşünürken okullar tatil edildi, phf. Şu güneş açsada evde kafayı sıyırmadan güzel güzel panellerle oynamaya başlasak.
-
hocam kusuruma bakmazsan konuyu baltalamak gibi olmasın isterim de,
şu gümrük ihalesi olayını ayrı bi konuda anlatabilir misin nasıl yürüyor işler
-
mesajım bulunsun maaşı çekicem bugün paramızı kalırsa 2 adet ben almak isterim kargo ücreti ne kadar hocam anlaşman falan varmı
-
yazmayı unuttum ref olsun
2 tane de ben almıştım. henüz projede kullanmak nasip olmadı havalardan dolayı :)
NoktaliVirgul tarafından 06/Nis/20 14:37 tarihinde düzenlenmiştir -
noname bunu yazdı
@tacir bende bu konuyu merak ediyorum
-
noname bunu yazdı
Hocam tasişten teminat yatırıp teklif veriyordun. Şimdi işler değişmiş olabilir. Ben alalı 2 sene oldu neredeyse.
-
DeTr bunu yazdı
mesajım bulunsun maaşı çekicem bugün paramızı kalırsa 2 adet ben almak isterim kargo ücreti ne kadar hocam anlaşman falan varmı
Hocam anlaşmalı kargom var tüm Türkiye'ye 10 tl ye gidiyor 4 tane yi kargo dahil 65 tl ye gönderiyorum.Öğrenci veya öğretim için kullanılacaksa ayrıca bilgi verin elimden geleni yaparım.
-
telekom bunu yazdı
@tacir sağ olsun, ilgilendi - gönderdi. Gelen ürünler de piyasada bulabileceğiniz diğer ürünlere göre çok çok iyi, şu anda kullanmayacaksanız bile alın bir köşede bulunsun, elbet işe yarayacağı bir yer olur. Bizim çocuklarla yapılacak proje düşünürken okullar tatil edildi, phf. Şu güneş açsada evde kafayı sıyırmadan güzel güzel panellerle oynamaya başlasak.
Teşekkür ettim hocam. Hayrını görün.