7. Geleneksel İzmir Buluşması Resimleri
-
o garsonu zikmek lazım be abicim :)
sanki ersin korkut mübarek
-
Khaine bunu yazdı:
-----------------------------
mc_rapier bunu yazdı:
-----------------------------kafkafkaf bunu yazdı:
zuhaa herkesin niki yanlış "atazi" ne la? :)
ben atzha ile tanışmamda atazi atazi diye oturttum ağzıma
sonra kendisi de alıştı :D
athzai khaine de yunanca da '' Kara Şovalye '' demekmiş.
Dedim korum yunancasına bundan sonra adın atazi ... :D-----------------------------
bukadarmı sıkılır aq :D
athzai yi bırakalı çok oldu aq:D
khaine de cinayet tanrısının ismi ;)
ne sallayacağım be ilk buluşmada öyle demiştin :D
müridler, bu gelmiş buluşmaya bi karış boy ve 35 kg lık bünye ile .
işte site muhabbeti fln ediyoru. Sordum nick in anlamı ne ?
Yunancada '' Kara Şovelye '' anlamına gelyor dedi .
dün gibi hatırlıyorum böyle demişti :D
-
ErK bunu yazdı:
puaaaa gide gide pidematiğe mi gittiniz la:D daha ucuzu yok muydu...
sen de gelseydin beraber bi kıymalı kaşarlı pide yerdik..
Şimdi gelmeden konuşmak olmaz :D -
blacksun bunu yazdı:
la biz o. çocuğumuyuz bizim nickleri niye yazmadınız nickleri bırak foto bile yok yakıştıramadım
blacksun şimdi kusura bakma abi.
Konuştuk muhabbet ettik ama . İsimler fln kalmadı aklımda
hsyn abi yapacaktı o işi dedi ''ayarlıcam , ayarlıcam ben '' al gördük ..
sırf ışık hava .. bi icraat yapmadi :D
ameleligini ypt :D -
biraz bekleyin nicklerle birlikte yazıcam...ama hatırlayamadıklarım olabilir..şimdiden kusura bakmasınlar..unuttuklarım üzernde gerekli oynamayı yapabilirler..
-
MArmaris ten geldiğimi belli ettım gene :P tek short giyen bnm tek gözlük takan bnm :D

-

resim çıkmazsa
http://img167.imageshack.us/my.php?image=isimav4.jpg
amele abiyi dinledim sahildeki resme yazdım :D
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------oyoyoyoy pidematiğe gittiniz ha :D bilsem ayrilmazdim ha sizden :) zaten çok acıkmıştım orda yediğim tostta kesmedi beni :D ama birazda utandım , en şişmanınız
benim zaten :) bi baktım bütün gençler incecik kıskandım :)
-----------------------------Nolcak yaw :D bende şişmanım çekiniyomuyum (: hiç çekinmem 96 kiloyum sölerim yani xD hatta pidematiğe gittik sipariş vericez ben diom şimdilik bi tane peynirli getirin sora yetmezse 3-4 tane sölerim die xD
-
EnT_X bunu yazdı:
TürkcüDirenis; Bende Agır Bişeyler Sanıyodum Saygılar Falan Fotoda Gayer Cici Çıkmış
Birincisi Nickim Türkçü_Dirilis:)İkincisi ağır birşeyler sanıyordum diyerek neyi kastettiniz?Benim ağır olan iki şeyim var.Biri ülküm diğeri ise aşkım.Hele aşkım çok ağırdır.Altında kalırlar.Kaldırsalar indiremezler:)))Saygılar
-
wasd bunu yazdı:
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------oyoyoyoy pidematiğe gittiniz ha :D bilsem ayrilmazdim ha sizden :) zaten çok acıkmıştım orda yediğim tostta kesmedi beni :D ama birazda utandım , en şişmanınız
benim zaten :) bi baktım bütün gençler incecik kıskandım :)
-----------------------------Nolcak yaw :D bende şişmanım çekiniyomuyum (: hiç çekinmem 96 kiloyum sölerim yani xD hatta pidematiğe gittik sipariş vericez ben diom şimdilik bi tane peynirli getirin sora yetmezse 3-4 tane sölerim die xD
Hacı seninle Basmane'de bekledikden ve sen gittikden sonra ortalık karıştı biraz.Elemanın biri karısını dövdü birileri müdehale etmek istedi derken.Birininde cüzdanını çarpmışlar.En sonunda Yunuslar geldi.Hacı düşünüyorum da eğer 9:30 arabasını kaçırıp 10:30 arabasını bekliyor olsaydık.Tahribat damgasını vururdu kesin:))