7. Geleneksel İzmir Buluşması Resimleri
-
Son olarak Manisalı soydaşın getirdiği Mesir Macunu yüzünden Yunanistana karşı gece 3 sularında tarafımdan 5 roket saldırısı yapılmıştır.Aldığım malumata göre yunan hava kuvvetleri roketleri havada vurararak imha etmiş muhahahaha::):):):)
-
Turkcu_Dirilis bunu yazdı:
-----------------------------
Son olarak Manisalı soydaşın getirdiği Mesir Macunu yüzünden Yunanistana karşı gece 3 sularında tarafımdan 5 roket saldırısı yapılmıştır.Aldığım malumata göre yunan hava kuvvetleri roketleri havada vurararak imha etmiş muhahahaha::):):):)
Kan olsun . Can olsun .
Garajda bekliyordum serdarr13 ü, ulan geçen sefer eli boş gitmiştim şimdi de boş gitmek olmaz .
götürülecek belli: Manisa Mesir Macunu
gel(e)meyenler kaçırdı ;)
en yakın zamanda tekrar düzenleyelim .
-
Hacı seninle Basmane'de bekledikden ve sen gittikden sonra ortalık karıştı biraz.Elemanın biri karısını dövdü birileri müdehale etmek istedi derken.Birininde cüzdanını çarpmışlar.En sonunda Yunuslar geldi.Hacı düşünüyorum da eğer 9:30 arabasını kaçırıp 10:30 arabasını bekliyor olsaydık.Tahribat damgasını vururdu kesin:))
-----------------------------tüh a.q ya ben gidince olay olmuş..bilsem daha kalırdım
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
Hacı seninle Basmane'de bekledikden ve sen gittikden sonra ortalık karıştı biraz.Elemanın biri karısını dövdü birileri müdehale etmek istedi derken.Birininde cüzdanını çarpmışlar.En sonunda Yunuslar geldi.Hacı düşünüyorum da eğer 9:30 arabasını kaçırıp 10:30 arabasını bekliyor olsaydık.Tahribat damgasını vururdu kesin:))
-----------------------------tüh a.q ya ben gidince olay olmuş..bilsem daha kalırdım
-----------------------------ne
dövmesi ola bildiğin bıçaklayıp öldürmüş karısını, godumun adamı :| -
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------ne
dövmesi ola bildiğin bıçaklayıp öldürmüş karısını, godumun adamı :|
-----------------------------Vay amq gördüm ben o haberide ordamı olmuş o ya :D valla şaka maka hakatende TahribaTçı die gasteye çıkardık bunlardamı tarikatçı vs vs bi sürü abuk gözaltına alınırdık xD yannız sen demiştin şurda bi olay olsa ben koşamam diye lan içinemi doğdu hakaten olay olmuş :D ne diyim yani :| bu arada o füze saldırısını tüm gelenler gerçekleştirdi merak etme xD