7 Haziranda Milletvekili Seçeceğiz !
-
ne farkeder ki hocam hala rte ye oy vericez diyen amele bir toplum var bu ülkede..
rappermcs tarafından 31/May/15 09:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Biz başbakan'ı seçmiyor muyduk ya ?
Şaka şaka :) Gerçekten izlerken dondum kaldım, böyle bilinçsiz bir toplum muyuz biz.
Benim çevrem biraz politiktir, seçimlerin her bokunu analiz edebilecek insanlar var, gündemle oturup gündemle kalkıyoruz.
O yüzden çok şaşırdım.
-
şubattakı olay ama 5 ay var nerdeyse secıme bılmemesı normal diyorum ben neden ilgilenilsinki 5 ay sonrakı olay ıle
Bosluk tarafından 31/May/15 09:33 tarihinde düzenlenmiştir -

-
Bosluk bunu yazdı
şubattakı olay ama 5 ay var nerdeyse secıme bılmemesı normal diyorum ben neden ilgilenilsinki 5 ay sonrakı olay ıle
ironi yaptığını düşünüyorum hocam..
-
Çok güzel bir ülkeyiz olum çok seviyorum buraları.
herkesin kafası biraz dumanlı ne kadar iyi ya.
birde mikrafon uzatsan filan çok sitem ederler problem çoktur insanlar okumuyorlar vs vs derler
:) -
Sıradaki viral reklama geçelim,
-
Kim milyoner olmak ister de cikti galatasaray liseli kizimiz elendi bu soruda
-
Türkiyede seçim olduğunu bile bilmeyen var
-
İnsanlar asosyal bir hayat yaşamaya, ailesinde, çevresinde, ülke genelinde, dünya genelinde olanlara karşı ilgisiz davrandığı müddetçe ve insanlar bu yönde sevk edildiği müddetçe bu tür sorulara yanlış cevaplar verilmesi gayet normaldir.
Kolay geliyor bize, kimse kendine sormaz bunun sebebini ama herşeyi hazır almaya alıştığımız/alıştırıldığımız için araştırma yok, yorum yok, farkındalık yok. E böyle olunca yönlendiriciler de istedikleri gibi yönlendiriyor işte.
Milletvekili seçimlerinde oy vereceği adayı bile tanımayan yada hangi partinin öneminin olmadığı bir sürü insan var.
Kendimizden başlamamız gerekir, kaç kişi akşam oturduğu yerde dizi izlemekten başka bir şey yapıyor? Çocuğunun oyuncakları ile oynayıp, eşi ile ülke gündemine dair sohbet ediyor.
Neyse...