folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 7 Haziranda Milletvekili Seçeceğiz !

7 Haziranda Milletvekili Seçeceğiz !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

ne farkeder ki hocam hala rte ye oy vericez diyen amele bir toplum var bu ülkede..

rappermcs tarafından 31/May/15 09:16 tarihinde düzenlenmiştir

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Biz başbakan'ı seçmiyor muyduk ya ? 

Şaka şaka :) Gerçekten izlerken dondum kaldım, böyle bilinçsiz bir toplum muyuz biz.

Benim çevrem biraz politiktir, seçimlerin her bokunu analiz edebilecek insanlar var, gündemle oturup gündemle kalkıyoruz.

O yüzden çok şaşırdım.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

şubattakı olay ama 5 ay var nerdeyse secıme bılmemesı normal diyorum ben neden ilgilenilsinki 5 ay sonrakı olay ıle

Bosluk tarafından 31/May/15 09:33 tarihinde düzenlenmiştir

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

şubattakı olay ama 5 ay var nerdeyse secıme bılmemesı normal diyorum ben neden ilgilenilsinki 5 ay sonrakı olay ıle

ironi yaptığını düşünüyorum hocam..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Çok güzel bir ülkeyiz olum çok seviyorum buraları.

herkesin kafası biraz dumanlı ne kadar iyi ya.

birde mikrafon uzatsan filan çok sitem ederler problem çoktur insanlar okumuyorlar vs vs derler
    :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Sıradaki viral reklama geçelim,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kim milyoner olmak ister de cikti galatasaray liseli kizimiz elendi bu soruda 

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    huseyink
    huseyink's avatar
    Erkek

Türkiyede seçim olduğunu bile bilmeyen var

En İyi Savunma Suskunluktur Her Türlü Saldırıdan Korur
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek

İnsanlar asosyal bir hayat yaşamaya, ailesinde, çevresinde, ülke genelinde, dünya genelinde olanlara karşı ilgisiz davrandığı müddetçe ve insanlar bu yönde sevk edildiği müddetçe bu tür sorulara yanlış cevaplar verilmesi gayet normaldir.

Kolay geliyor bize, kimse kendine sormaz bunun sebebini ama herşeyi hazır almaya alıştığımız/alıştırıldığımız için araştırma yok, yorum yok, farkındalık yok. E böyle olunca yönlendiriciler de istedikleri gibi yönlendiriyor işte.

Milletvekili seçimlerinde oy vereceği adayı bile tanımayan yada hangi partinin öneminin olmadığı bir sürü insan var.

Kendimizden başlamamız gerekir, kaç kişi akşam oturduğu yerde dizi izlemekten başka bir şey yapıyor? Çocuğunun oyuncakları ile oynayıp, eşi ile ülke gündemine dair sohbet ediyor.

Neyse...

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
Toplam Hit: 4049 Toplam Mesaj: 25