folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 7 Şehit Ve Koca Bir Hiç..

7 Şehit Ve Koca Bir Hiç..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek

İğrenç bir olay... Ama Allah' tan dilerim ki bende onlar gibi şehit olayım... Allah rahmet eylesin ne yapsak haklarını ödüyemeyiz... Ama benim duam inşallah pkk terörü silinir... Bizim ülkeye en çok zarar veren örgüt bu... Emperyalistler kışkırıyor abi bizim doğu insanıda uyanık olamalı artık bence eğitim şart!

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Konusmak istemiyorum ama sürekli saçma sapan konular açıyorsunuz. Tayyip uyuyor neden bir şey yapılmıyor vs,vs,vs...

Türkiyeyi K. ırağa çekmek için yapılan oyunlar bunlar. Tmm bende çok üzülüyorum bu olaylara ama oraya bir operasyon düzenlenir ve K. ırağa girersek emin olun yüzlerce askerimiz ölecek. Hem siyasi liderler hemde ordumuz bu durumun farkında. Eğer illa bunu birisine bağlayacaksan pkk ya değil Amerikaya bağla. Arkasında bunalrı ayaklatan Amerika olmasa bir ülke içinde hiç bir terörist güç bunları yapamaz. Bu durumda yetkililerde duygusal davransa, K.ırağa girilir oradan Irağa, oradan Amerika İrana saldırıcak, İran devletide ona ve müttefiklerine yani bize saldıracak ve sonunda yüzlerce kayıp, milyon dolarlarca zarar ve iç huzursuzluk, kargaşa, ülke kaosa gidecek... Emin olun bu ülkeyi Tayyip yönetmiyor, o sadece görünürdeki başkan...

Duygusal değil mantığınızla hareket edin... 

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dipLoit
    dipLoit's avatar
    Erkek
    neyle giriceksiniz iraga butun teknolojik silahlar amerikadan hededen hododen alinmadimi. kendi silahlarimizi yapmaya calisan muhendisler oldurulmedi mi? girsek nolucak yani?

bir imzam bile yok
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    günlük şehid veren bir ülke durumuna alışmaya başladık

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    İyi siz kıçınızı yaymaya devam edin.Yanıbaşımızda devlet kuruyorlar.Sizi bağlayan birşeymi var tabi.Ölen ölmüş.Size birşey olmadı ya!

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:
    -----------------------------

Konusmak istemiyorum ama sürekli saçma sapan konular açıyorsunuz. Tayyip uyuyor neden bir şey yapılmıyor vs,vs,vs...

Türkiyeyi K. ırağa çekmek için yapılan oyunlar bunlar. Tmm bende çok üzülüyorum bu olaylara ama oraya bir operasyon düzenlenir ve K. ırağa girersek emin olun yüzlerce askerimiz ölecek. Hem siyasi liderler hemde ordumuz bu durumun farkında. Eğer illa bunu birisine bağlayacaksan pkk ya değil Amerikaya bağla. Arkasında bunalrı ayaklatan Amerika olmasa bir ülke içinde hiç bir terörist güç bunları yapamaz. Bu durumda yetkililerde duygusal davransa, K.ırağa girilir oradan Irağa, oradan Amerika İrana saldırıcak, İran devletide ona ve müttefiklerine yani bize saldıracak ve sonunda yüzlerce kayıp, milyon dolarlarca zarar ve iç huzursuzluk, kargaşa, ülke kaosa gidecek... Emin olun bu ülkeyi Tayyip yönetmiyor, o sadece görünürdeki başkan...

Duygusal değil mantığınızla hareket edin... 

Saygı duydum yorumuna.Ama şu yandan bak bir de biz ırağa bir kez gireriz tam gireriz.kayıpta veririz ama hiç değilse gözdağımızıda veririz.kayıbımızı bir kez veririz.bir daha da vermeyiz.bu terör senelerce sürdü ve hala da sürecek.şimdiye kadar verdiğimiz kayıplara bakarak yorum yaparsam keşke o zamanlar girseydikte bu kadar kayıp vermemiş olsaydık derim.ve şuan dada diyorum ki ileriki senelerde vereceğimiz kayıpları şimdi verir bir daha da vermeyiz.

iranın bize dalmaya g*tü yemez.en baştaki düşmanı zaten abd.ayrıca iran da terörle boğuşuyor.eminim bizi anlıyacaktırlar.biraz da politika ile onlarla anlaşma bile yapabiliriz.ki anlaşma olmasa da bize dokunamazlar.cesaret ister.. amerika ise bu savaşa katılamaz. hiç değilse bir göz dağı verilsin.gireriz kimse kalmaz oralarda denilsin.ama o da denilmiyor.denilse de takılmıyor.çünkü diyiş farkı var.

hatırlarsan tansu çiller zamanında yunan-türk ilişkileri düzeldi.tansu hanım gireriz dedi olay bitti.ve yine tansu çiller zamanında pkk olayı kapandı gibi bir şey oldu.neden? tansu hanım suriyeye gözdağı verdi 5dakikada bi tarafınızdan girer öbür tarafınızdan çıkarım dedi.günümüzde dahi suriyeden hala pkk çıkmıyor..hatay sorunu da orada son buldu. haa yanlış anlaşılmasın tek suriye değil o zamanlar ne ırak ne de iran pkk yayabiliyordu bu devlete.tansu hanım çok büyük masraflar edinip şehitlerimizin kanını arkada bırakmadı.gece görüşleri vs.. hepsi o dönemde alınmıştır.pkk denilen örgüte nefes aldırılmamıştır.

peki tayyip ne yapmıştır?ya da ne yapıyordur?

tamamiyle adamın eline bırakmadık bu devleti yoksa..hemen aklıma gelen birini söliyim.bizim devletimizin komandoları g3 kullanıyor.g3'ün nicki ölümcül silahtı sanırım.NATO'nun başı Amerika bu silahların devletimizden alınıp yerine M5(tam hatırlamıyorum) verilmesini söyledi.M5'in nick i de = öldürmeyen silah.hatta sakat bile bırakmıyor inan.g3 ün girdiği yer parçalanır.ama m5 le vurulacağına normal bir 9mm lik silahla vurul inan bana daha çok canın acır..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

dipLoit bunu yazdı:
    neyle giriceksiniz iraga butun teknolojik silahlar amerikadan hededen hododen alinmadimi. kendi silahlarimizi yapmaya calisan muhendisler oldurulmedi mi? girsek nolucak yani?
    parçalanan arıza yapan uçaklarımız, tanklarımız vs.. artık eskisi gibi garanti kapsamında sayılarak amerikaya gitmiyor :) unutma ki TSK'nın kendi teknoloji yerleri var.Mesela uçak savarlarımız dünya da ilk 5'e girer. Hummerlarımızın ise dünyada eşi benzeri yok.Tamamen kendi imalatımız olan bir sürü şey var.Onların gizli silahları varsa türkiye'nin de var.Onlarda biyolojik silahlar varsa türkiye'dede var.amerika da ne varsa türkiye'de de var.bunu sakın aklından çıkarma dostum :) amerikanın ırağa girmeden önce kaç kez şehir içine hayalet uçaklarla girip bombaladı biliyorsun değil mi?haberlerde sürekli çıkıyordu.peki neden aynısını iran'a yapmadı?daha doğrusu yapamadı?çünkü hayalet uçakları artık hayaletlikten çıktı.iran'ın teknolojisi bile hayalet uçaklarını algılamaya yetiyor.bizim niye yetmesin?

Not: Amerika'nın teknolojisi yanlış hatırlamıyorsam sadece 3 yıl önce Rus teknolojisine ulaşabildi ve geçti.Çünkü rusya eyaletlere ayrıldı..bilimsel araştırma merkezleri farklı eyaletlerde kaldı. Fazla büyütmeyin Amerika'yı :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek
    ya bu bi tane ermeni piçi öldü diye dışarılara taşıp şişli taksim meydanlarında hepimiz ermeniyiz hepimiz hırant ız diyen veled-i zinalar nerede, abi bu türkiye ne zaman düze çıkmaya başlasa önü terör belası ile kesilmeye başlıyor ne zaman ülke ekonomik istikrar yakalamaya başlasa böyle oluyor terör hortluyor, zahmetli özal zamanındada böyleydi hele bu gap kuruldu tam başladı, çevremizdeki komşulardan bi tane iyiligimizi isteyen komşumuz varmı, tabiki cahilleri maşa gibi kullanıp güzelim türkiyemizin önünü kesmeye çalışacaklar

:) mutluyum, huzurluyum
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    kuzey ırak'a girmemiz taraftarıydım bu günlere kadar ama artık deilim.neden deilim.
    önceden de söledim.bu ülkede darbe yapma yetkisi olan kurum tsk'dır.bu da demek oluyorki tsk en yüksek kurumdur.başbakan'dan da tüm bakanlıklardan da.
    şimdi olaylara bir bakalım.11 tane türk askerinin başına çuval geçirilmiş.bu kısa süreli bi olay.yani başbakana flan anında haberin gitmiş olması imkansız.
    11 türk askerinin başına çuval geçiriliyor ve buna askerimiz tamamen kendi iradesiyle karşılık vermiyor...
    kuzey ırak'ta askeri unsurlarımıza zarar veriliyor.tsk buna da karşılık vermiyor.her zamanki gibi basit bir uyarı.
    amerika'nın uçağı sınır ihlali yapıyo 4 dk. bizim semalarımızda uçuyo.bi tane tsk unsuru o uçağı oradan indirmio.e kim indiricek.gelip tayyipmi indiricek o uçağı ordan.üstelik savunma bakanının bu olaydan 3 gün sora haberi oluyo.5 dk sora haberi olması gerekmezmi ?
    yani sonuç olarak demem o ki o bölgede çok farklı şeyler oluyor.asker karşılık vermek istese, kuzey ırak'a girmek istese anında girer.ne tayyipi takar ne başka bi kurumu.
    e askerimizde bunu yapmıyosa demekki orda çok daha farklı oyunlar dönüyor.bütün bu olayları tayyipe bağlamamalıyız.orada çok değişik dalgalar var ki askerde istediğini yapamıyo.
    üstüne basa basa sölüyorum asker bişey yapmak isterse tayyipide hükümetide DİNLEMEZ !!!

yni anlatmak istediğimi iice basite indirgersem şunu anlatmak amacındayım.
    Tsk bu ülkenin milli bütünlüğünün bekçisidir ve asla taviz vermez.e amerika bizim sınırlarımızı uçağıyla ihlal ediosa tsk'nında görevi sorgusuz sualsiz ne ülkesi olursa olsun o uçağı ordan indirmektir.tsk bile bunu yapamıosa tayyip'tende amerikaya falana filana kafa tutmasını beklememeliyiz...

... sorcerer & musket ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

kokainman bunu yazdı:
    kuzey ırak'a girmemiz taraftarıydım bu günlere kadar ama artık deilim.neden deilim.
    önceden de söledim.bu ülkede darbe yapma yetkisi olan kurum tsk'dır.bu da demek oluyorki tsk en yüksek kurumdur.başbakan'dan da tüm bakanlıklardan da.
    şimdi olaylara bir bakalım.11 tane türk askerinin başına çuval geçirilmiş.bu kısa süreli bi olay.yani başbakana flan anında haberin gitmiş olması imkansız.
    11 türk askerinin başına çuval geçiriliyor ve buna askerimiz tamamen kendi iradesiyle karşılık vermiyor...
    kuzey ırak'ta askeri unsurlarımıza zarar veriliyor.tsk buna da karşılık vermiyor.her zamanki gibi basit bir uyarı.
    amerika'nın uçağı sınır ihlali yapıyo 4 dk. bizim semalarımızda uçuyo.bi tane tsk unsuru o uçağı oradan indirmio.e kim indiricek.gelip tayyipmi indiricek o uçağı ordan.üstelik savunma bakanının bu olaydan 3 gün sora haberi oluyo.5 dk sora haberi olması gerekmezmi ?
    yani sonuç olarak demem o ki o bölgede çok farklı şeyler oluyor.asker karşılık vermek istese, kuzey ırak'a girmek istese anında girer.ne tayyipi takar ne başka bi kurumu.
    e askerimizde bunu yapmıyosa demekki orda çok daha farklı oyunlar dönüyor.bütün bu olayları tayyipe bağlamamalıyız.orada çok değişik dalgalar var ki askerde istediğini yapamıyo.
    üstüne basa basa sölüyorum asker bişey yapmak isterse tayyipide hükümetide DİNLEMEZ !!!

yni anlatmak istediğimi iice basite indirgersem şunu anlatmak amacındayım.
    Tsk bu ülkenin milli bütünlüğünün bekçisidir ve asla taviz vermez.e amerika bizim sınırlarımızı uçağıyla ihlal ediosa tsk'nında görevi sorgusuz sualsiz ne ülkesi olursa olsun o uçağı ordan indirmektir.tsk bile bunu yapamıosa tayyip'tende amerikaya falana filana kafa tutmasını beklememeliyiz...
    hocam o zaman tsk strateji belirliyor dalmak için.bunun başka bir yolu yok.başka bir şekilde durdurulamaz bu terör.

tayibe suç bulmamın(benim) sebebi büyükanıt'a "önce politika sonra savaş" demesi.büyükanıt bence politika yapamıyor.bu geçtiğimiz günlerde ıraktaki askerimize silah çekilme durumunda politika becerisini zaten gösterdi bizlere.dedi ki : "bunun bir tekrarı olmasın.yoksa sınırdaki askerlerime sınırı aşmamaları için söz geçiremem".şimdi bu vatanın evladı olan koskoca 7 tane şehidimiz var.bunların hiç birinin kanı yerde bırakılmaz.bunu hak etmediler.bu vatan uğrunda öldüler.

zamanında kıbrıs çıkartmasında kıbrısı tamamiyle almamamızın tek sebebi şuan ortadaki sınırda duran 100 askermiş.100 askerin burnu dahi kanasaymış bizim devletimize saldırılacakmış. diğer devletler 1 askerin lafını yaparken biz bırak 1 i 1000 in hesabını yapmıyoruz. ama düşün ki tayyibin askere gitmeyen oğlu askere gitse şuanda ve ölen şehitlerin arasında onun oğlu olsa ya da büyükanıtın fark etmez..sonuçta ölen şehitlerden biri onların ailesinden olsa o devlete hiç düşünülmeden yarın girilmez mi?

artık bu saatten sonra tek yol vardır.barışı savaşla yaratmak.savaş olmadan barış sağlanamaz artık.başka yolu yok.(bence..)

Toplam Hit: 4632 Toplam Mesaj: 32