folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 7 Şehit Ve Koca Bir Hiç..

7 Şehit Ve Koca Bir Hiç..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Biz neden Amerikanın ardından uşağı gibi gidelim ki. Eğer bir şey yapılacaksa girer yaparız ama Amerika yanımızda iken inanın daha çok kayıp veririz. Ben eğer bu konuda yetkili olsam sınırlardaki asker sayısını 10 000 in üstüne çıkarır, doğuda büyük bir operasyon yapardım. İçerdeki güçler yokedilecektir ve sınırlar daha titiz kontrol altına alınacaktır. Boku bokuna K.ırağa giripte asker kayıbı istemem. K. Iraktaki piçlere göz dağı olur. İrandaki yöneticiler bize zamanında yamuklar yaptı ama suanki başkanlarının Türk sempatizanlığı var, bunu çarpıtıp bize düşman göstermek isteyenlerde var tabiki. İran büyük bir güç. Bizim gibi sunu yap bunu yapma diye ambargolarla yasaklı bir ülke olmadığı için güzel bir şekilde silahda üretip geliştirebildikleri için tehlike unsuru olup Amerikanın dikkat ettiği ülkedir. Ambargo olmadığı için yer altı kaynaklarında da iyi bir şekilde yararlanıyor. Biz bu ülke ile aramızı düzeltirsek emin olun İranı kullanabilirz. Hatta tüm İslam ülkeleri bir lider arıyor bunu biz yapabilirz. Ve sonunda terörde ortadan bir şekilde kalkar. Ama biz avrupa birliğine, Amerika-israil- ingiltere müttefikleirne peşkeş çekildiğimiz sürece burnumuz beledan kurtulmaz.

Tayyip yada bir başkası kim yönetici olursa olsun düzen belli değişen bir şey olmayacak. Ne Bahçeli, Ne Baykal Nede Ağar, hepsi başa gelinece amerikanın isteklerini yapmayacaklarmı dayatmalarla. Tayyibi sevmiyorum, benim görüşlerime aykırı birisi ama adam su zamanda yapılması gerek stratejileri layıkıyla yerine getiriyor. Ve orduda, Tayyip taraftarı, olmasa gerekeni zamanında yapardı. Medyada karşıymıs gibi durduklarınada aldanmayın, dengeyi sağlamaları gerekiyor... 

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

hocam bahsettiğin doğu operasyonları defalarca oldu.ama sonucu bugünle görüyoruz.

arap devletleri lider istiyor.ama sakıncalı bir şey bu.dünya da ki herhangi bir devlet mekke- medine'ye dalmadığı sürece de imkansız gibi bakıyorum ben. bu tür antlaşmalarda tarihe bakılıyor..

bu saatten sonra savaşsız olmaz abi.er ya da geç bu savaş olacak.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Bir söz vardır, bekara karı boşamak kolay gelir. Savaşa girdikten sonra göreceğim yorumları...

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Kleisthenes bunu yazdı:
    -----------------------------

Üstünde yaşadığım bir tek toprak parçasına canımı bile seve seve veririm.

Ama Türklüğümden utanır olmaya başladım.Bu devlet uyuyor.Tayyip desen ayrı bi bok.Tek güvendiğim insan Büyükanıt ama onunda elinden hiçbir şey gelmiyor.Ne biçim olaydır anlamadım.

7 Şehit vermişiz Tunceli'de ve hala uyuyoruz.Bunun bir karşılığı yok mu?Ölen şehitlerimizin anası babası sevdiği boşu boşuna mı ağlıyor? Nerde bunun intikamı.Bir daha olmasın diye gözdağı?Zararın neresinden dönersen kardır.Giriceksin Irağa, İrana kanıtlıcaksın büyüklüğünü.Madem Türksün göster Ürksün ak.

tabi tabi daha sen pkkya karşı bi bok yapama irana gir ne ala ya.Abd bizi siksin biz gidip irana büyüklük gösterelim.Kesi verir doal gazı :) sonra büyüklüğü görürsün.Amk savaşı çok kolay bi bok mu sanıyorusnuz.HEmen giri ver ırak'a giri ver irana 3  günde ütün her yeri al ohoo.Savaş bu akdar kolay olsa...Ekonomi var şu var bu var.

Öyle basit bi olay değil.Doğuya 1 sene önce falan 5 bin asker +1.500 asker takviye gönderildi sonra biraz daha yığılma oldu 10 binden fazla asker var.Nerde onlar hiç biliyor musun?Onlar doğuda ortamın aqoyuyor.Irağa girdiler bizimkileri oeprasyonlar yapıyorlar.Ne diyorsun hoca neden bahsediyorsun sen?

Savaş çok kolay bişeymiş gbi tabi ya..Teknoloji devi amerika ırakta siki tuttu salak askerleri yüzünden.Bizim askerlerimiz manyak gle gelelim ekonomiye şuna buna.Savaş öyle basit bi olay dğeil gir irana ırağa demekle girilip alınmıyor. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    her şeyi yazmışsın da nasıl sona erdiririz bu terörü başka yöntemlerle onu yazmamışsın hoca? o bahsettiğin operasyonlar defalarca oldu sonuç vermedi bu operasyonda sonuç vermeyecek...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek

Bunlar bütün millet için artık olağan gelişmeler oluyor.Kimse artık takmıyor gibi bir şey.Bütün millet yine birileri şehit olmuş diyor.Her seferinde gazetelerde ya da televizyonda şehit haberleri çıkıyor millet tepki vermiyor.Allah aşkına karım arap ben gürcüyüm diye ve Apoya sayın abdullah öcalan diyen bir insan var mıdır?Artık kesinlikle dış politikada hiçbir taviz vermeyen hükümet gerekiyor.

Pragmatism&Realism
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    İnanın bende ağladım ya Tuğrulbabanın da dediği gibi darbe ve muhtra vs durumlarda hükümeti iplemeyen G.kurmay  yüce makam neden bunlara göz yumuyor.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    untouchables
    untouchables's avatar
    Erkek

Ama Türklüğümden utanır olmaya başladım.Bu devlet uyuyor.Tayyip desen ayrı bi bok.Tek güvendiğim insan Büyükanıt ama onunda elinden hiçbir şey gelmiyor.Ne biçim olaydır anlamadım.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Askerle orduyla hatta oradaki karakolla ,dahada ileri gidelim kapıdaki nöbetçi erin ihmaliyle olan bu olayda ihmali olan askeri bile değil alakası olmayan Başbakana hemen hakaret yağdırıyorsun.Ya askerlik yapmadınız yada her fırsatta yumuşak bulduğunuz siyasete çatıyorsunuz.İhmali bulunan kurumada övgüler yağdırıyorsunuz.eleştirilerde biraz etik olalım lütfen.

You set up her pickle which you loved
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    g.dogu ve k.ırakta savaşmış bri olarak yazıyorum.. bazı arkadaşların dediği gibi herşey ordunun elinde.istese k.ıraka da girer yunanistanada girer hükümetle alakası yok.muhtıra vermeyi biliyorsunda k.ırak a mı grmeyi bilmiyorsun?ben kucagımda şehit verdim bunlar fasafiso sayın büyükanıt hayatında kaç defa çatışmaya girmiş?????????????????????koskoca general  e düşünün yani??

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    Kleisthenes bunu yazdı:
    her şeyi yazmışsın da nasıl sona erdiririz bu terörü başka yöntemlerle onu yazmamışsın hoca? o bahsettiğin operasyonlar defalarca oldu sonuç vermedi bu operasyonda sonuç vermeyecek...
    valla gördüğüm en mantıuklı cevaplardan biri bu biz binlerce oldürdük ..öldürmekle bitmez kendi halkına sahip çıkacak kürt türk kardeş diyeceksin

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
Toplam Hit: 4631 Toplam Mesaj: 32