7 Yaş Farkeder Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    next
    next's avatar
    Erkek
    yatakta yaş farkıda boy farkıda önemli değil kaçırma sen :D

düğünlerde yanına gelip seni dürterek ""sırana sana geldi""diyen yaşlılardan sıkıldıysan sende aynısını cenazelerde onlara yap... ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    16-30 yaş arası her türlü talibe açığım :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hispanic
    Hispanic's avatar
    Erkek
    benim abim coldla yaşfarkım bile 8 :|

İrtivat/İletişim/Hakkımda Sorularınız/Chemical Ne Demek Demeniz/Kişi Listesi Kasmak : chemical@cold-m4.com Sünger pop avatarı istiyorum!! Sitedeki bazı pkklıların siktirip gitmesini istiyorum!! Fener avrupa şampiyonu olsun istiyorum!! MESAJ KAYGISINA SON!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi
    ecstatic_60 bunu yazdı:
    -----------------------------

ComputerWolf bunu yazdı:
    Haci zenginlik fakirlik yas fark etmez, onemli olan gonul istesin , pesimde bela bi kiz var , okuz gibi zengin ama gonul kabul etmeyince isterse dunyalarin sahibi olsun :|

abicim saygısızlık yapmak istemem ama zengin kızsa kaçarmı yaa...kese kağıdı denen bişi var..göz görmeyince gönül katlanır merak etme :D..... 2-3 sne sora boşanırsın.. bi şekilde servettende pay kaparsın... :D

ask sevgi ve saygi yoksa bir ailede istersen milyon servetin olsun huzur olmaz, o 2-3 senede huzursuzsulukla, kavga gürültü ile geçecekse yalniz yasamayi tercih ederim. bôyle bir evlilik insanda ne saglik birakir ne düzen. ne demisler azicik asim agrisiz basim :p . zaten bosanmak çok yorucudur ve hipratir üstelik birde karsiki taraf zengin ise daha zahmetli olur.

askindan emin diyilsen zengin die kendini zorla asik etmeye çabalama. bir sürü soru sormussun sanki onaylamamizi istiyorsun, bence sen ne istedigini bilmiyorsun

ama soruya cevap vereceksem 7 yas farketmez derim eger her ikiniz resit olursaniz tabii, boy da farketmez önemli olan karakterleriniz

Toplam Hit: 4952 Toplam Mesaj: 35