7 Yıl Önce Sattığım Motorumun Taşıtlar Vergisi Ödenmemiş
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hacktorx bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hacktorx bunu yazdı:
-----------------------------benim üstüme de bitane minübüs çıktı öyle. bandrol vergisini taksitlendirdim. paşa paşa ödüyorum. ayrıca araç bağlanmış 2009 da, hala parkta yatıyor. ben de temmuzda öğrendim vergi yapılandırırken. ama memlekete gidemediğim için parktan çıkartamadım. ayrıca ne ruhsat var ne plaka var hiçbişey de yok elimde :D
-----------------------------araç parkta yatıyorsa onu parktan çıkarıp üstüne ruhsat çıkarıp sonra trafikten çekebilirsin
yani araç yine trafiğe çıkmaz zaten çıkamaz en azından vergiden kurtulursun hoca
-----------------------------hocam bişey soracam. çok uzun zamandır parkta yatıyor diye herhangi bir indirim yaparlar mı park parasından? yani hakkım olan bir indirim var mı o manada soruyorum
-----------------------------sanmıyorum :)
@robinson çözüm olsa biz uygularız hoca :)
polise gidip çalındı dersin 2-3 kişi satılanlar çıkar hayır öyle birşey yok bilmem kaç sene önce biz aldık der sonra kağıdı gösterir şahitlendirir
sonra sen yalan beyandan hakkında işlem yapılır v.s v.s
-----------------------------Adama demezlermi sen aldıysan satışını noterden niye almadın diye, şahit isterlerse 50 tane de ben bulurum şahit. Şu gereksiz işe bak ya bi anlık hevesimin yüzüne gereksiz pis bi işle uğraşıyorum, Üstat ne yapalım çözüm üret ya bulursun sen sende o potansiyeli görüyorum, :))))))
-
Hiç bir türlü kaçışın yok noter tasdikli yapıcaktın sözleşmeyi , belki taksit yaptırabilirsin cezayı.
-
Savcılığa suç duyurusunda bulunsam motoru sattım ama bir türlü devrini almıyorlar diye,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Savcılığa suç duyurusunda bulunsam motoru sattım ama bir türlü devrini almıyorlar diye,
-----------------------------
Yapamazsın yapsanda bi bok çıkmaz , bakiyen -600 kurcalama paşa paşa öde bence :) -
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------Hiç bir türlü kaçışın yok noter tasdikli yapıcaktın sözleşmeyi , belki taksit yaptırabilirsin cezayı.
-----------------------------yok hoca yok sözleşmeyi cumhurbaşkanıda onaylasa geçersiz
"Noter satış sözleşmesi" Dışında yapılan herşey Hükümsüzdür.
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Savcılığa suç duyurusunda bulunsam motoru sattım ama bir türlü devrini almıyorlar diye,
-----------------------------sen bilirsin hoca yani ben burda ne desem sana boş :) git biraz koştur sonra dediğime gel
-
Aynı durum mükelleflerden birinde de var satmış 2004 te alan adama ulaşamıyor devir de almamış borçlar birikmiş. Bizim adamı önce savcılığa gönderdik savcılık yapacak bişeyim yok dedi polise gitti yapabilecek işlem yok dedi. Bir bilmiş e sormuş bizim adam çalındı 2004 te de ona göre işlem tutsunlar falan demişler ben gitme o şekilde dememe rağmen bir başka karakola gidip çalındı falan demiş memur da demiş eminmisin diye :D o da öyle sıkıştırınca gerçeği söylemiş.. eğer o şekilde şikayet etseydi ve gerçek açığa çıksaydı hakkında kamu davası açılıp daha da işin içinden çıkılmaz hale gelicekti. neyse konuya dönelim bizim yaptıklarımız ;
Plakayı biliyorsun heralde ?
Trafikten ruhsatı kaybettim diye 2 yapraklı ruhsat çıkıyor
Trafikten çekme işlemi yapılıyor
Bundan sonra mtv tahakkuk ettirilmiyor
Önceki Mtvleri de mecburen ödemek zorunda kalıyorsun başkaca bir çözümü yok :| biz böyle yaptık. -
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------Aynı durum mükelleflerden birinde de var satmış 2004 te alan adama ulaşamıyor devir de almamış borçlar birikmiş. Bizim adamı önce savcılığa gönderdik savcılık yapacak bişeyim yok dedi polise gitti yapabilecek işlem yok dedi. Bir bilmiş e sormuş bizim adam çalındı 2004 te de ona göre işlem tutsunlar falan demişler ben gitme o şekilde dememe rağmen bir başka karakola gidip çalındı falan demiş memur da demiş eminmisin diye :D o da öyle sıkıştırınca gerçeği söylemiş.. eğer o şekilde şikayet etseydi ve gerçek açığa çıksaydı hakkında kamu davası açılıp daha da işin içinden çıkılmaz hale gelicekti. neyse konuya dönelim bizim yaptıklarımız ;
Önceki Mtvleri de mecburen ödemek zorunda kalıyorsun başkaca bir çözümü yok :| biz böyle yaptık.----------------------
demişsinde araç olmadan çıkmaz o ruhsat çünkü ruhsatın bir tarafı araç muayene tarafı 2005 de devletteydi bu adam vizeye girmesi lazım çukarabilmesi için
ee araç olmadan nasıl vizeye girecek? :)
zaten ruhsatı bulsa çekme yapılacak sorun orda
-
olm çıkardık lan :B fotokopisi vardı adamda belki ondan olmuştur dediğin normalde yapmamaları gerekiyor ama bi şekilde halletti demekki.
-
Motor senin üzerine ise ki öyle diyorsun,
Önce karakola git motorun çalındığını söyle. Sonra ordan verecekleri evrakları elden trafik şubeye götürüp teslim et. aracın kayıtlarda yakalaması görünecektir.
Motorun adresini biliyorsan, o adrese git ordan 155 i ara, motorum burda gelin alın de.
git motorunu al, borcunu öderlerse noterden satışını verir kurtulursun. yoksa en azından motor sende kalmış olur ;)
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------Aynı durum mükelleflerden birinde de var satmış 2004 te alan adama ulaşamıyor devir de almamış borçlar birikmiş. Bizim adamı önce savcılığa gönderdik savcılık yapacak bişeyim yok dedi polise gitti yapabilecek işlem yok dedi. Bir bilmiş e sormuş bizim adam çalındı 2004 te de ona göre işlem tutsunlar falan demişler ben gitme o şekilde dememe rağmen bir başka karakola gidip çalındı falan demiş memur da demiş eminmisin diye :D o da öyle sıkıştırınca gerçeği söylemiş.. eğer o şekilde şikayet etseydi ve gerçek açığa çıksaydı hakkında kamu davası açılıp daha da işin içinden çıkılmaz hale gelicekti. neyse konuya dönelim bizim yaptıklarımız ;
Önceki Mtvleri de mecburen ödemek zorunda kalıyorsun başkaca bir çözümü yok :| biz böyle yaptık.
-----------------------------Hemen sigortacıma soruyorum ruhsat çıkarmayı,
Ayrıca şu şekilde bilgi edindim, 1000 TL gibi bir senet imzalıyacağım başkasına o kişi beni icraya koyacak icra olarakta motorumu almak istediğini belirtecek ve bu şekilde motor polis kontrolünde bağlanacak,