720P-1080P Bluray Film Arşivi (Orjinal Dil-DUAL-Sürekli Güncel)
-
sezoo bunu yazdı:
-----------------------------
Banlieue.13.Ultimatum.BluRay 720p x264 Dual Eng-Turkce
eklendi..
arkadaslar yeni bir site denemesi yapıyorum.
x7.to son filmi bu siteye yükledim. indirme hızından memnun kalırsanız buna yüklemeye devam edecegim. Yorumlarınızı bekliyorum..
-----------------------------kesinlikle beğendim. :) devam etme destekli sadece 10 sn bekliyosun dosya boyutu olayı iyi.diğer ekleyeceğin filmleri x7.to ya atarsan valla çok iyi olur :)
-
File X_Men_2_2003_BluRay_720p_DUAL_x264_ALEX.mkv not found
uçmuş hocam linklerin hepsi -
Torrent olarak paylaşamaz mıyız bunları?
-
Torrent sitelerinde bunlar fırıl fırıl yayınlanıyo zaten.
Kardeş, sen mi yüklüyosun ki bunca filmi gelmiş burda sürekli güncel filan yazıyosun? Millet ne yükleerse linkleri kopyala gel oh ne ala. Bende torrent siteleriden alırım 450-500 tane dosya yayınlarımburda, yayınlanmamış hiçbi halt kalmaz. En nefret ettiğim başlıklardan biri "sürekli güncel" yazısı.
Bu gün bu filmleri arayıpta bulamayacak birini tanımıyorum. Varsa da aklından zoru vardır. Yaz google a ortalık cehennem yerine dönüyo. Torrent sitelerinden kütür kütür indir.
Yararlı olmak istiyosan başka bi konu bul derim. Selametle..
-
Tarantula bunu yazdı:
Kardeş, sen mi yüklüyosun ki bunca filmi gelmiş burda sürekli güncel filan yazıyosun? Millet ne yükleerse linkleri kopyala gel oh ne ala. Bende torrent siteleriden alırım 450-500 tane dosya yayınlarımburda, yayınlanmamış hiçbi halt kalmaz. En nefret ettiğim başlıklardan biri "sürekli güncel" yazısı.
Bu gün bu filmleri arayıpta bulamayacak birini tanımıyorum. Varsa da aklından zoru vardır. Yaz google a ortalık cehennem yerine dönüyo. Torrent sitelerinden kütür kütür indir.
-----------------------------sen nerden çıktın şimdi..
eger başkasının yüklemesi alıp eklicek olsam bana ne fazydası var aq gidip ugraşcam bilip bilmeden sallamış durmuşun. çok bişeler indirmek istiyosan git googledenmi buluon torrenttenmi buluon napıosan yap. Benim yayınladıklarımın hiçbiri torrent degil fark ettiysen torrent alıp yayınlamamışım.
nese senle ugraşcak vaktim yok kal saglıcakla
-
Tarantula bunu yazdı:
-----------------------------ne bu şimdi?o zaman sen de yararlı olmak istiyosan saçma sapan post kasma işin olmayan konulara bulaşma...Belki senin işine yaramıyo ama emin ol işine yarayan müritler var.
-
dostum sen güncellemeye devam et eline koluna sağlık
-
Tarantula bunu yazdı:
-----------------------------İki üç tane faydalı paylaşım bulursan warez sitelerinde sende konu aç hacı. Rica ediyorum.. Selametle :F
-
ama bu 1080p lerin boyutu az değilmi? benim indirdiğim 1080p ler 30-50 gb arası oluyo hep.. riplenmiş halimi bu?
-
Tarantula bunu yazdı:
Trrent sitelerinde bunlar fırıl fırıl yayınlanıyo zaten.
Kardeş, sen mi yüklüyosun ki bunca filmi gelmiş burda sürekli güncel filan yazıyosun? Millet ne yükleerse linkleri kopyala gel oh ne ala. Bende trrent siteleriden alırım 450-500 tane dosya yayınlarımburda, yayınlanmamış hiçbi halt kalmaz. En nefret ettiğim başlıklardan biri "sürekli güncel" yazısı.
Bu gün bu filmleri arayıpta bulamayacak birini tanımıyorum. Varsa da aklından zoru vardır. Yaz google a ortalık cehennem yerine dönüyo. Trrent sitelerinden kütür kütür indir.
-----------------------------kendi upload ediyo.bilmeden konuşma.