720P-1080P Bluray Film Arşivi (Orjinal Dil-DUAL-Sürekli Güncel)
-
Taratula aldınmı cevabını dostum :) Beni bilen bilio :D
Mesaj ByTechno tarafindan 21 Aralik 2009 (Pazartesi) 19:01 tarihinde yazildi. ama bu 1080p lerin boyutu az değilmi? benim indirdiğim 1080p ler 30-50 gb arası oluyo hep.. riplenmiş halimi bu?
-----------------
Evet Arkadasım Riplenmiş hali
1080p ler rip sonanı ortalama 7-8 gb
720p ler rip sonası ortalama 4-6 gb arası oluyor.
-
Ne yapıyosun? 8 mbit bağlantıyla gece gündüz durmadan upload mı yapıyosun. Yalanlarına küfür ettirme. C/P değilse yaptığın konunun başında neden bütün linkler gitmiş demişler. Sonra linkler yenilenmiş anında ne hikmetse. Derdiniz paylaşımsa arkadaşlar hepinize davetiye atayım. Burdan 5-6 saatte indireceğinize torrent siz uğraşmadan 3 saate indirir. Net aleminden bi habersiniz heralde. Cahillerin alayı cevap yazmış, aklı başında kimse yok karşımda.
Benim yazdıklarım salak postlarsa senin yaptığın salaklığın daniskası koçum. torrent le tanış. Bu yalancıya da prim verme derim. Kendi server'ı mı var da upload yapıyo. Ağır konuşurum ona. 8gb lık tek bi dosya upload etsin göreyim yiğitliğini onun.
-
Alayı Ölü Linklerin Boku Çıkıyorr Yada Adam Gibi Paylaşın Yada Bırakın Bu İşleri..
-
muhauhuauhuahuhuha yarıldım :D Dostum sen torrent nedir bilmezken yöneticilik yapıyordum.
evet serverım var aylık 180 tl para veriyorum. torrent işininde emin ol piriyimdir. Sen daha filmin yüzünü görememişken ben indirip yüklemiş olurum bunada emin ol. 8 mb baglantıda nerden çıktı onuda anlamış degilim. yani illa linklere admı yazmak gerek seni inandırmak için. aq bide senle ugraşşıoz burda :D Seni göt etmekte bana düşüyor sanırım bak sana upload resimlerini göstercem...
Takip et şimdi HAin blurayi upload ettim konuyuaçacam üstünede my sister keeper ı upload ediorum. aşagıdada resim var dostum. açınca görürsün gerisinide hadi dostum yörüüüü işinee

-
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------
Alayı Ölü Linklerin Boku Çıkıyorr Yada Adam Gibi Paylaşın Yada Bırakın Bu İşleri..
-----------------------------:D al işte bi tane daha dostum linklerin hepsi saglam. İndirmeyi bilmion bari bok atma sor ögren.
-
Bugün İner İnş . :) Emeğine Sağlk Hocam..

-
:) Teşekkürler JaiLStyLe
NOT : indirme yapılırken durdurup tekrar başlatma olanagı mevcuttur.
-
Sebep ne o zaman? Bunca uğraşının sebebi? Para mı kazanıyorsun upload ların indirilince? İlla ki vardır bir sebebi. Yoksa 10 larca server da sunumda olan dosyaları sıfırdan yayınlamak sadece aptallık ollur. Başka değil.
-
sebep şu dostum.
tr ve yabancı torrent sitelerinde upload yapıyorum. Geri kalan zamanlarda herkes faydalansın diye ekleyip linkleri veriyorum buraya. konu para olsaydı tüm sitelerde benim ekledigim filmleri görürdün. Tek linkler sadece tbt de... tabi benim ekledigim.
-
Tarantula bunu yazdı:
-----------------------------
Sebep ne o zaman? Bunca uğraşının sebebi? Para mı kazanıyorsun upload ların indirilince? İlla ki vardır bir sebebi. Yoksa 10 larca server da sunumda olan dosyaları sıfırdan yayınlamak sadece aptallık ollur. Başka değil.
-----------------------------ya hocam bir git, adam iyilik yapıyor gene yaranamıyor
cp yapsa tamam dicemde, emeğe saygı biraz
böyle teklink bulmak kolay değil, ben mesala sevmiyorum torrent illada warez olacak, ok?