folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 8 Askerimizin Kacırılmasıyla İlgili Yorum Ve Komplolar...

8 Askerimizin Kacırılmasıyla İlgili Yorum Ve Komplolar...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

İşte Dehşet Gecesi! Dağlıca’daki Saldırıdan Yaralı Kurtulan Asker, DEHŞET Gecesini Anlattı: “O Kadar Kurşun Sıktık ki…”

PKK saldırısında 12 şehit veren Hakkari’nin Dağlıca köyündeki piyade taburunda yaralanan kahraman erlerden biri, o gece yaşananları yakınlarına anlattı. Hastaneden, kendisini telefonla arayan yakınları ile görüşen Mehmetçik, “Çatışma saatlerce sürdü. O kadar kurşun sıktık ki, mühimmatımız bitti. Bendeki şarjörler bitince, şehit olan arkadaşlarımızın şarjörlerini aldım. Beş şarjör bitirdim” dedi. Halen askeri bir hastanede tedavi altında tutulan ve durumu iyi olan Dağlıca Taburu’nun kahraman gazisi bazı arkadaşlarının da kaçırıldığını söyledi.

KÖSTEBEK KUŞKUSU

“Cumartesi’yi pazara bağlayan gece yarısı, birliğimize sızma yaptılar. Çok kalabalıklardı. Ve çok yüklü gelmişlerdi. Biz tepede 50 kişiydik. Uyuma şansımız yoktu. Tepe emniyetini alıyorduk. Çok yakınımızda olduklarını biliyorduk, sesleri geliyordu. Telsiz konuşmalarını da dinliyorduk. Üstlerimizden öğrendiğime göre, içimizden, bizi bilen biri ‘Buraya gelebilirsiniz, Burası savunmasız demiş…

Bir anda geldiler.. Her yerden çıkıyorlardı. Özellikle üst bölgeyi çevrelediler. Biz iki gün öncesine kadar biliyorduk geleceklerini. Çok kalabalıklardı. Adamların nöbet tuttuklarını, doldur boşalt yaptıklarını, şarjörlerini değiştirdikler değiştirdiklerini her şeyi gördük. Hem termal kamera, hem nikon hem de gece görüş var. Her şeyi gördük. Bizimkiler sekiz kilometre öbür tarafa 3- 4 tane havan attı.

SAYILARI 150′DEN ÇOKTU

Gelenlerin sayısı 150′nin üstündeydi diye tahmin ediyorum. Çünkü üç bölgeyi yuvarlak içine aldılar. Hepimiz uyanıktık. Saat gece 12′yi 20 geçe başladı. Saat 4′e çeyrek kala kobra helikopterler geldi. O saate kadar hep savunmaya çalıştık. Mühimmatımız bitti. Bende üç şarjör kaldı. Şehit olan arkadaşlarımızın şarjörlerini aldım. Beş şarjör bitirdim. El bombası pimi çektim. Bir tane hücüm yeleği buldum.

Onlar üstten ve arkadan saldırdılar. Biz önden bekliyorduk. Bizim inip, çıkamayacağımız yerlerden geldiler. Bunları önceden tespit etmiştik. Benim onbeş metre ilerimdeydi adamlar. Kürtçe falan konuşuyorlardı. İsimlerini falan hep duydum. Roketleri vardı. Çok sağlam gelmişlerdi. Doçka (bir tür uçaksavar) bile getirmiş adamlar. Çok ağır bir silah. Silahlar, el bombaları….Bizden 7-8 kişi şehit düştü. Biz 50 kişiydik. 20 kişi kaldık. 14′ü hastanede burada. Sağlamlar. Gerisi ya onlarla gitti. Ya da şehit oldu.

YARALILARI TAŞIDIM

Sonra kobralar bastırmaya başlayınca çocukları aldılar, gittiler. Ben bir tanesini vurdum diye sanıyorum. Çünkü el bombası pimi sesini duydum. On metre yukarımdaydı. Biz aşağıdaydık. Benim yanımda çok arkadaşım öldü. İki tanesini sırtımda taşıdım helikoptere. Onlar gidince sağdan soldan yaralıları topladık. Ben de yaralıyım ama diğer diğer çocuklara göre iyiyim. Sağlığımda bir sorun yok…”

Kaynak: Erhan Öztürk/Sabah

simdi benim altta yorumlamarıma gelecek olursak;

copy
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

edit.

copy
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

DkN bunu yazdı:

----------------------------------------------------------------------------------------------------

bakın şimdi, bu resimler bana gore sahtedir. nedenlerinide acıklayayım. rehin alınanlar arasında bir astsubay olması lazım. simdi su resimlere bakıp bunlardan birisi astsubaydır diyebilirmisiniz, oyle bir durus varmı? ikincisi bir astsubayla birlikte rehin alınmıs bir grup boyle resimler cektiremezler gulerek vs. biz kore savasından biliyoruzki rehin alınmıs askerlerimizde dahi asla emir komuta zinciri kopmamıs ve disiplinden zaaf verilmemiştir. korede esirler basta cavuslar olmak uzere gruplara ayrılmıs ve turklerdeki disiplini goren çinliler cavusları baska bir yere goturmustur. ancak komutaları onbasılar devralmıs bunun uzerine onbasılarda uzaklastırılmıs ancak bunun uzerine erlerden yasca buyuk olan komutayı almıstır. çinliler cagresiz kalmıs ve bu duruma gıpta etmislerdir. iclerinde astsubay olan sekiz kisilik bir grup pkk nın rehinesi iken ne guler nede onların dediklerini uygular nede resim cektirir. orada kendilerini oldurturler ama bu manzara ortaya cıkmaz. hicbir guc bir astsubaya bunları yaptıramaz. bu nedenledirki ben bu resimlerin sahte oldugunu dusunuyorum. ancak sonuc olarak ortada rehin alınmıs vatan evlatları var. boyle bir durumda bu aciz ve şerefsiz hukumetin medyaya kacırılan askerler ve sehitler ile ilgili haber yapılmasını yasaklaması acizligin dik alasıdır. biz degil 8asker bir askerin postalının tabanını bile kimseye yar etmeyiz. israil 2 askeri icin lubnana savas acıp ortalıgı dagıtsın biz orospu cocugu pkk nın kacırdıgı evlatlarımız icin bile gotumuzu kaldırmayalım. bu sekiz kisinin soludugu her nefeste Allah'ın gazabı uzerine olsun tayyip efendi. taşşak kanseri raporuyla askerden kacan oglunu yolla o daglara. vatan haini satılmıs pezevenkler

----------------------------------------------------------------------------------------------------

eger o askerlerimiz kacırılsaydı o resimlerdeki askerlerin kseinlikle moralleri ya da yuz ifadeleri oyle olmazdı.Resimler sahte. 

copy
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

Kapo bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar resimler sahte mi gerçek mi konusunda kararsız kalmışlar ama benim aklıma daha da kötü şeyler geliyor. Zira askerliğimide o bölgede yapan bir insan olarak, çatışmada gazi olan askerlerimizden birisinin söylediklerini noktasına, virgülüne kadar okudum. O birliğin oradan geçerken pusuya uğraması gerçekten çok ilginç. Zira olay anlatıldığı gibiyse İç Güvenlik mantığına aykırı bir şekilde pusu yenmiştir. Bunu aklı selim hiçbir komutan onaylamaz!!!

2.bir nokta, pusuya düşen sadece bir bölüğe ait bir takım. Ve rehin alınanlarda bu takımın tam olarak bir mangası!!! Bir manga askerin böylesi bir çatışmada burnu dahi kanamdan rehin alınması düşündürücü değil midir??? Ne demek istediğimi bazılarınız anladı, kimleriniz beni eleştiriceksiniz ama diyorum ya, oradaydım. Şartları biliyorum!!!

Benim zamanda bir olay esnasında ön tarflardan bir ses geliyordu, bir asker deli gibi ağlayıp, bağırıyordu. Kardeşlerimi vurmayın diye. Bizde çocuk komaya girdi sandık, meğerse kardeşlerim dediği .............................

Olaya bu gözlede bir bakın. Ayrıca medya konusunda herkese katılıyorum. Medya kesinlikle Türk Medyası değil tamamen satılmış bir yabancı ajan içimizdeki. Yok gider askerin mevziini çeker, gider maçta kavga varsa en ince noktadan çeker ki cezamız katmerli olsun!!! 

Freak bunu yazdı:

resimler banada fake geldi. dudak altinda cucuk birakmis asker. hangi asker sakal birakabilirki ? bir tanesi hafif kirli sakalli. hadi tras olmadi diyelim o. digerleri  trasli. rehinken sakal seklimi yapmis? merak ettim acikcasi. bence o resimler fake.

copy
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:

Ortada kostebek oldugu kesin ,isin tuhafi siz asker olsaniz ,teslim olurmuydunuz ? Nasil bir operasyon yapmislar bu adamlarin kilina zarar gelmeden esir aliniyor ? Ayrica telsiz konusmalari normalde dinlenebiliyor ama uydudan block koymuslar ,bu teknolojide pkk nin elinde olmadigina gore ,okyanus otesindeki orospu cocuklarininda isin icinde oldugu ortada...bizde hala avradini siktiklerimin keyfini bekliyoruz...kuzey irakta bataklik varmis ,siktimin iki tane asiretimi bataklik ? eger olaylarin ustu kapansiz hicbirbok yapilasin ...bundan sonra bu memleket icin kilimi kipirdatirsam orospucocugu olayim...bende o dakikadn sonra memleketin amina koymak icin ugrassmazsam orospucocuguyum bu kadar net konusuyorum :@

Compu da haklı.Eger kostebek olmasaydı metindede yazıldıgı gibi adamlar mevzimize kadar girmezlerdi.Giremezlerdi.Ve kardeslerim 3 koldan saldırıyorlar.resmen baskın.Ve o kadar da yaralı askerlere ragmen 8 askere bisey olmuyor.Direk oradan alıyorlar.Zaten köprü ucmus durumda.Resimde yuzlerinde herhangi bir yaraları yok.Cok ilginc.

copy
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

En Can Alıcı Sorum Sudur:

BELKİ DE O BASKINI YAPANLAR PKK KILIGINDAKİ AMERİKAN ASKERLERİYDİ.ARALARINDA ORALARA SUPER HAKIM OLAN 10-20 PKKLI DA VARDI.OLAMAZ MI.TELSİZLER KESİLDİ ,BASKIN YAPILDI ,ORADAKİ ADAMLARI OLAN 8 ASKER ALINDI.-Kİ BELKİ DE KÖSTEBEK ONLARDI [Her seye ragmen gunahlarını almayalım]-ONCEDEN TABİ İYİ PLANLANDI,UYDU FOTOGRAFLARI,MEVZİNİN DURUMU VSVS..

daha yazılacak çizilecek cok sey var.Gecen de ahmet türk e sordular kacırılan askerlere ulasablirmisiniz diye.

adam:" tabiki ayıp ettiniz.asıl pkk burada yani biziz, siz bizi dagda arıyorsunuz" diyor.basbakan medyaya sandur koyuyor, bissürü hikaye aq.Yorumlar sizin arkadslar.

copy
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snatra
    snatra's avatar
    Erkek

birde şöyle bişe var müritler:askerlerimizin çatışmaya girdiği yerde çatışmadan yaklaşık olarak 2 saat önce tüm iletişim ağı kesilmiş..telsiz,askerlerin taşıdığı uydu telefonları bile(ki her birlikte yoktur bunnardan maaliyeti çok die)olamazmı hadi olabilir dedik ama garip olan çatışma bittikten bir saat sonra herşey normala geliyor.işte burada duracan.uzmanlara göre o bölgede tüm iletişimi kesmeye gücü yeten gerekli donanım sadece abd'de var.. yani bi arkadaşın yazdığı gibi cobraların geç kalması olayı bundan olabilir..bence bu katliam kesinlikle o  kuş beyinlilerin kendi başlarına planladığı bişe diil.

soldier..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    hocalar bu konu karışık, dikkatettiyseniz kaçırılma olayıyla ilgili devlet yetkilileri yanıp tutuşmuyorlar, ? bişe var bu işin içinde,

///______________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2006
    2006's avatar
    Erkek
    katılıyorum herşey anlatıldığı gibi değil sanırım,kesin türk halkı gerçekleri birileri emekli olup kitap yazdığı zaman öğrenecek HERZAMAN Kİ GİBİ....acı ama hep böyle....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    veron61
    veron61's avatar
    Erkek
    ne kadar doğru b,lmiyorum ama kaçırılanlar doğu kökenli oldu söyleniyor...

to day is a good day to die
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

komplo teorisi mi denir bilmem ama benim aklımdan geçen ;özel kuvvetler gidip sessiz sedasız alıp gelecek.

biz de olayı son dakika haberi oalrak televizyonlardan izlicez ve hey yavrum bee dicez.inş :)

Toplam Hit: 2617 Toplam Mesaj: 17