folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 8 Askerimizin Kacırılmasıyla İlgili Yorum Ve Komplolar...

8 Askerimizin Kacırılmasıyla İlgili Yorum Ve Komplolar...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    Ben hiç inanmıyorum kaçırıldıklarına ama konduramıyorsun yakıştıramıyorsun inanmak istemiyorsun yıllardır araştırırım bu pkk pisligini doguda görev yapan çatışmaya giren askerlerimizden aileleri katledilen kürtlerden neler duydum pkk ya askerini  teslim ettigi için taburun ortasında komutanını alnından vuran yüzbaşıyı bilirim vatan bayrak sevgisi budur işte kim olursa çekip vuracaksın sallandıracaksın aleme ibret olsun diye malesef vatanını bayragını  satan kanı bozuk şerefsiz çok

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

Bordo Bereliler Kuzey Irak'ta Takipte

PKK'lılar tarafından kaçırılan 8 askerimizin kurtarılması için Özel Kuvvetler devrede. Irak topraklarına giren “bordo bereliler” askerlerimizin yerini saptamaya çalışıyor.

Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde bulunan 72 numaralı tepede, 12 askerimizi şehit eden teröristlerin, 8 askerimizi de kaçırdığının belirlenmesinden hemen sonra başlatılan Irak topraklarına “sıcak takibi” Özel Kuvvetler Komutanlığı'na bağlı timler yapıyor.

PKK'lıların, güvenlik güçleri tarafından dinlendiğini bildiği telsiz konuşmalarında, askerlerle ilgili “şaşırtıcı” konuşmalar yapıyor. Yapılan telsiz konuşmalarında, askerlerin fotoğraflarının çekilmesinden sonra 2’sinin Erbil’e götürüldüğü, diğerlerinin de değişik kamplara ulaştırıldığı belirtildi.

All is well
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    arkadaslar medyada da diger sınır ötesi ile alakalı haberler kdar bu kacırılan 8 asker konusulmuyor.adamlar simdide siz haburu kapatırsanız bizde Bakü,Ceyhan boru hattındaki kollatı kapatırız diye misilleme atagına geçtiler.Bence daha fazla ne amerikayı konuşturmak gerekiyor,ne de ırak taki köpek maşalarını,ne de içimizdeki hainleri...İşler tümden boka sarıyor amk...

copy
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

esir askerler hakkında şu ana kadar hiçbişey demediler. Tvlerde çok gizli bir sansür var. kayıp 8 askerimiz hakkında hiç bir haber yapılamıyor. Şu ana kadar pkk hiç bişey istemedi esir askerler için. Bu ileriki günlerde bizim için süpriz olabilir. İsticekleri şey çokda beklenmedik bişey olmaz. Ya apo'yu serbest bırakın derler ya da geri çekilin. Bakalım nolcak...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iceberg
    iceberg's avatar
    Erkek
    Mümkünse bizim medyamız gelişmelerle ilgili haber yapmasın.Olacak işi de bok ederler. Futbol maçlarında aleyhimize olan pozisyonları bizimkiler defalarca gösterirken, yabancı tv kanalları genelde göstermez. Hangi maçtı hatırlamıyorum adamlar tribünde çıkan kavgayı göstermediler maç esnasında. Neyse konuyu fazla dağıttım. Gölge etmesinler yeter yani.

Akıl verme para ver a.q.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek
    zaten gizli sansür olması mantıklı adamlar ne desinler yani bence bordo berelilerin oraya gittiklerinin bile bilinmemesi lazımdı. bu işler böyle yürüyor ve yürütülüyorda türkiyede herşey çıplak anca derin devlet war o akdar

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
Toplam Hit: 2623 Toplam Mesaj: 17