8. Geleneksel İzmir Buluşması [Yer Ve Saat Eklendi]
-
ya a.koyim bak yemin ediyorum gelebilirdim öğlenden sonra dersler iptal oldu ama a.koyim ki buluşma oldugunu unuttum eve geldim bide kapıda kaldım anahtarı unutmuşum böle bi şans olmaz ya istesem denk gelmez :S allahkahretsin ya lanet olsun :S
-
Hesap çerezlerden ötürü biraz sabunlu geldi ama herşey güzeldi herkese eyvallah!! (Fotorafları Pmden iletişime geçerek ulaştırın lütfen!!)
-
böyle admin böyle mod nerede görülmüş uleayn :P =)
-
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------
böyle admin böyle mod nerede görülmüş uleayn :P =)
-----------------------------vınnnn vınn
-
ula iso da gelmiş şansa bak yahu :S
-
pazar oldugunu için işten dolayı gelemedim bi dahakı sefere inş.
-
: )))
iyidi hoştu. da fena köstüler
fotoları yarın ekleri. üşendim şimdi
-
buluşmayı kamyonette seyir halindeyken yapsamıydık? :)
o cafedeki kel adamı gözüm tutmadı .6 tabak çerez getirdi böle yoğurdun kaymağı gibi bi kat 48 ytl dedi :|
canlı müzik yapan çocuk da ayrı bi maldı.
gelenlere çok teşekkür ederim. ben manisadan geldim. izmirde olupta gelmeyenler utansın amk. çok kaçırdı gelmeyenler
edit: çok şey kaçırdı gelemeyenler. :D .. yesterfox un yorumlarını bekliorum :P
-
tuncaxxz bunu yazdı:
-----------------------------buluşmayı kamyonette seyir halindeyken yapsamıydık? :)
o cafedeki kel adamı gözüm tutmadı .6 tabak çerez getirdi böle yoğurdun kaymağı gibi bi kat 48 ytl dedi :|
canlı müzik yapan çocuk da ayrı bi maldı.
gelenlere çok teşekkür ederim. ben manisadan geldim. izmirde olupta gelmeyenler utansın amk. çok kaçırdı gelmeyenler
edit: çok şey kaçırdı gelemeyenler. :D .. yesterfox un yorumlarını bekliorum :P
-----------------------------gelemedik hocam napalım. çalışan adamız. bi dahaki buluşmada inş.
-
a.q biri zahmet edip koysun su resımlerı