8. Geleneksel İzmir Buluşması [Yer Ve Saat Eklendi]
-
hesap geldiğinde kağıtta
133 YTL130 YTL
Bira: 80 YTL
Çerez: 48 YTL :D
Yazıyodu. birde milletten para çıktığında 125 ytl de kaldık komediydi a.q (ben o arada çişimi falan yapıyodum :) )
-
yaa şimdi fark ettim 80 ile 48 toplayınca 128 ediyo nereden geldi 133 lira şarkı söyleyen mal için mi aldılar acaba?
zaten badem i çalmadı a.q :) -
Encoder bunu yazdı:
-----------------------------yaa şimdi fark ettim 80 ile 48 toplayınca 128 ediyo nereden geldi 133 lira şarkı söyleyen mal için mi aldılar acaba?
zaten badem i çalmadı a.q :)
-----------------------------
harbi len:D oakdar adam 5 lıraya dııkkat edemedık -
Aha aq gelemedim :| vakit uyuyodu ama o sıralarda gümrük son durakta biber gazı çekiyodum polis abilerim sağolsun :| aqduum dtplilerine deil bize geldi gazın çoğu,otobüse bindim gittim millet daılıncada.Ne diim bi dahakine inş. :)
-
mesleğim olduğu için söliyim %10 garsoniye vardır hesapta :)
-
maganda bunu yazdı:
mesleğim olduğu için söliyim %10 garsoniye vardır hesapta :)-----------------------------
Hayır +bir tane meyve suyu var :P
Bi de resimleri kim dağıtıyo???
-
yesterfox la kankasındaydı resimler. bende pek bişey yok
-
amele_2 bunu yazdı:
yesterfox la kankasındaydı resimler. bende pek bişey yok
-----------------------------dreammaker da resımler de onlar ında atması 2-3 sürer:D
-
Encoder bunu yazdı:
-----------------------------hesap geldiğinde kağıtta
133 YTL130 YTL
Bira: 80 YTL
Çerez: 48 YTL :D
Yazıyodu. birde milletten para çıktığında 125 ytl de kaldık komediydi a.q (ben o arada çişimi falan yapıyodum :) )
-----------------------------bi de meyvesuyu var
ananski meyve suyu 5 ytl mı aq?
-
wasd bunu yazdı:
Aha aq gelemedim :| vakit uyuyodu ama o sıralarda gümrük son durakta biber gazı çekiyodum polis abilerim sağolsun :| aqduum dtplilerine deil bize geldi gazın çoğu,otobüse bindim gittim millet daılıncada.Ne diim bi dahakine inş. :)
-----------------------------saat kulesinin önündeydi protesto zaten ilerideki köprüde, 2 dakkalık yolun varmış hocam gelseydin keşke :)