8 Kasım ABD Seçimleri Ve Dolar Kuru
-
hocalar yarın ki seçimlerle ilgili düşünceniz nedir? Forexde küçük bir işlem yapmayı düşünüyorum. Clinton kazanırsa faiz arttırıcam diye bi lafı var yani dolar artar olarak öngörülüyor. Trump kazanırsa pek değişme olmaz diye düşünülüyor. Anketlerde clinton önde diye biliyorum. Sizin düşünceniz nedir?
-
Şahsi düşüncem Trump denen şaklaban başkanlık yarışını kazanamaz.
Amerikan halkı kötünün iyisi diyerek Clinton'a oy verecek düşüncesindeyim.
Bunun siyasi, ekonomik bir sürü getirisi, götürüsü olacaktır.
Clinton seçildikten sonra Musul'un elegeçirilmesi tamamlanacak,
Suriye ve Irak'ın kuzeyinde ki Kürt Kantonları güçlendirilecek
Suriyenin Kuzeyinde, Irak'ta olduğu gibi bölgesel bir Kürt Yönetimi kurulacak,
Işid'in bıraktığı yerlere YPG güçleri yerleştirilecek,
İran ile danışıklı dövüş devam edecek,
Velhasıl güvercin görünümlü şahin bir siyaset izleyecektir.
Bunun uzun vadede $ ve altının ons fiyatında dikey değişikliklere sebep olmasını bekliyorum.
-
DanLev bunu yazdı
Şahsi düşüncem Trump denen şaklaban başkanlık yarışını kazanamaz.
Amerikan halkı kötünün iyisi diyerek Clinton'a oy verecek düşüncesindeyim.
Bunun siyasi, ekonomik bir sürü getirisi, götürüsü olacaktır.
Clinton seçildikten sonra Musul'un elegeçirilmesi tamamlanacak,
Suriye ve Irak'ın kuzeyinde ki Kürt Kantonları güçlendirilecek
Suriyenin Kuzeyinde, Irak'ta olduğu gibi bölgesel bir Kürt Yönetimi kurulacak,
Işid'in bıraktığı yerlere YPG güçleri yerleştirilecek,
İran ile danışıklı dövüş devam edecek,
Velhasıl güvercin görünümlü şahin bir siyaset izleyecektir.
Bunun uzun vadede $ ve altının ons fiyatında dikey değişikliklere sebep olmasını bekliyorum.
Tesekkurler.
-
başkanlık değişimi sonrası ben hangisi gelirse gelsin amerikan ekonomisinin biraz kötü etkileneceğini düşünüyorum bu abd ekonomisi problem yaşasa bizde dolar düşer mi artar mı ?
bu arada ülke olarak çok kötü günler geçirmesekte dolar niye bu kadar yükseldi 1.8 e düşsün artık tekarr mk.
-
Trump seçimi alacak. Amerika bir dönem ağırlıkla kendi içine dönecek. Amerika'nın Şuan yürüttüğü politikalardan bu içe dönüşün hazırlığını yaptığını düşünüyorum
-
Trump zor gibi.
-
Keşke Trump denilen hıyarto kazansa,
-
ikiside birbirinden berbat. hangisi gelirse gelsin aynı sonuç olur.
ama trump tutmu itibariyle müslüman düşmanı olduğu için piyasa daha tedirgin olacaktır. bizleri biraz daha olumsuz etkileyeceği düşüncesindeyim.
Amerikada koca ülkede sadece bu ikisini mi buldu ?
George carlinin dediği gibi " başınıza gelen yöneticilerden şikayet etmeyin. sizin içinizden geldiler, sizin okulllarınızda okudular, sizin seçimlerinizle başardılar. koca toplum çıkara çıkara bunu çıkardıysa şikayet etmeyin :))"
konu dışı ama isteyene videosunu atarım gülmek için :))
-
Trump gelirse tr için bir yandan iyi olur. Trans Atlantik anlaşmalarını filan iptal edecek. Bu da tr için çok önemli bir ticaret fırsatı yaratacaktır. Trump gelirse farklı petrol politikası izleyeceği için dolar ve altın yükselir clinton gelir ise ilk etapta dolar ve altın düşer.
Seçim belli gençler clinton kazanacak bu yarisi
-
Kim gelirse gelsin Amerikanın politikası değişmez Bayan Kılintın gelirse dolar düşer gibi geliyor.
-
Her iki durumda da Dolar yükselişine devam edicektir