8 Kasım ABD Seçimleri Ve Dolar Kuru
-
dolar 3.24 minimum bant ile 3.28 bantları arasında. gördüğüm anladıgım kadarı ile dolar 3.20 nin altına düşmeyecek gibi. gece geç saatlerde 3.27 i zorlarken sabah 3.24 e doğru düşüşte idi. şuan dolar 3.26 dan tırmanışa geçti.
içerideki çalkantılı yoğun siyasi politik gündemlerimizden ve ülkenin kendi ihtiyaclarını büyük çoğunluğunu ithal ve dolar bazından halledildiği için. doların kolay kolay düşeceğini sanmıyorum. şuan ohalden sebep kimse kepenk indiremiyor. ama ohal kalktıgı zaman siz o zaman görün diyorum piyasadaki doların 4 lere tırmanışını. sadece zamanla izleyin. ayrıca comhorbaşkonumuzun boşkomutanımızın dediği paraları yastık altında saklamayın lafını da lütfen iyice irdeleyip tekrar bir analiz yapın. TL i yastık altında tutmayın değerlendirin diyor. kısaca cahil cüheylaya dolar altın alın alabilen borsaya girsin diyor. burdaki ince detayı biraz inceleyelim. sonra ise merkez bankasının dolara müdehale etmeyişine bakalım. sizce de doların yükselmesini istemiyorlar mı ? yoksa ben mi yanılıyorum ?
aksine dolar 4 ü de gececek 4.5 5 e de dayanabilecek. hele size altın konusunu açmayacağım. hadi onu geçtim tarihin en büyük değer kaybını yaşayan ingiliz parasında bile yükseliş var. sanki merkez bankasıda dolar alıyor gibi :) ayrıcca yatırım tavsiyesi değildir.
sene sonu tahminler
avro : 3,85
dolar 3,65
altın : 137-140 tl
aralıklarında olabilir. sadece 3 4 gün inceleyin.
ayrıca altının ons fiyatıda artmaya başladı.
hadi hayırlısı diyorum hayırlı alışlar satışlar diyorum
-
@Headbanger dediği gibi hükümetin ve tayyipin doları hiç sklediğini zannetmiyorum
Niyetleri başkanlık olunca halkı ekonomi ile sıkıştırıp korkutmaya çalışıyorlar sanki
Zaten tayyipin cari açık düşmezse duman oluruz sözleri tamamen itiraftır isteselerde ellerinden pek bişey gelmez artık
Yol yapmakla ev dikmekle iç piyasayı doyurursun milletinde iyi gözünü boyarsın iç politika da hizmet yapıyoruz ayağına malın gözüne vurursun ama ülkenin mkoyarsın .
Doların yönü en kısa zamanda tekrar $3.30 denicektir Aralık sonu faiz kararlarından sonra yeniden ivme kazanırsa TL pert demektir ordan sonra bidaha dönmez.
-
beyler elimde biraz param var dolar alıyımmı 45gün süre için
-
HeadBanger bunu yazdı
dolar 3.24 minimum bant ile 3.28 bantları arasında. gördüğüm anladıgım kadarı ile dolar 3.20 nin altına düşmeyecek gibi. gece geç saatlerde 3.27 i zorlarken sabah 3.24 e doğru düşüşte idi. şuan dolar 3.26 dan tırmanışa geçti.
içerideki çalkantılı yoğun siyasi politik gündemlerimizden ve ülkenin kendi ihtiyaclarını büyük çoğunluğunu ithal ve dolar bazından halledildiği için. doların kolay kolay düşeceğini sanmıyorum. şuan ohalden sebep kimse kepenk indiremiyor. ama ohal kalktıgı zaman siz o zaman görün diyorum piyasadaki doların 4 lere tırmanışını. sadece zamanla izleyin. ayrıca comhorbaşkonumuzun boşkomutanımızın dediği paraları yastık altında saklamayın lafını da lütfen iyice irdeleyip tekrar bir analiz yapın. TL i yastık altında tutmayın değerlendirin diyor. kısaca cahil cüheylaya dolar altın alın alabilen borsaya girsin diyor. burdaki ince detayı biraz inceleyelim. sonra ise merkez bankasının dolara müdehale etmeyişine bakalım. sizce de doların yükselmesini istemiyorlar mı ? yoksa ben mi yanılıyorum ?
aksine dolar 4 ü de gececek 4.5 5 e de dayanabilecek. hele size altın konusunu açmayacağım. hadi onu geçtim tarihin en büyük değer kaybını yaşayan ingiliz parasında bile yükseliş var. sanki merkez bankasıda dolar alıyor gibi :) ayrıcca yatırım tavsiyesi değildir.
sene sonu tahminler
avro : 3,85
dolar 3,65
altın : 137-140 tl
aralıklarında olabilir. sadece 3 4 gün inceleyin.
ayrıca altının ons fiyatıda artmaya başladı.
hadi hayırlısı diyorum hayırlı alışlar satışlar diyorum
evet yasin ekonomi gündemini esenyurttan bildirdi :W
DaSpOnGe tarafından 11/Kas/16 10:49 tarihinde düzenlenmiştir -
@dasponqe
esenyurt mesenyurt dolar 3.27 zorluyor :))
-
http://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/vergiler-2017de-otomatik-olarak-artacak/124534/
hadi bana olumlu birşey söyleyin :) bu da extrası
-
haftaya düşüş olabilir ama geçicimi kalıcımı bilmem
-
2,85'den 100k dolar alsaydık şimdi 45k suya sabuna dokunmadan kar edecektik para parayı çekiyor mk
-
@HeadBanger yazmışın dostum gerçekleri. Boşkonlok çok gozol golsonozo.
-
HeadBanger bunu yazdı
http://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/vergiler-2017de-otomatik-olarak-artacak/124534/
hadi bana olumlu birşey söyleyin :) bu da extrası
otomatik artacak olm işte. teknoloji çağındayız artık büyük gelişme. kuracak sistemi düzenli olarak iteleyecek adam.
biraz daha zorlasalar yurtdışından ürün getirtmek burdan almaktan daha pahalıya gelecek mk.