folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder 8 Mbitte Kota Düşmüyormuş? Doğru Mu?

8 Mbitte Kota Düşmüyormuş? Doğru Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hereisnopeace
    hereisnopeace's avatar
    Erkek

Gına geldi lan artıkın 1mbit için heray 50 lira vermekten.Dün bi arkadaş söyledi.8mbit kullanıyorum kotayı geçiyorum ama düşmüyor dedi.Var mı böyle bi olay?

Abaza ve Eziğim :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Bazılarında düşüyormuş bazılarında düşmüyormuş böyle duydum yani kabak kime patlarsa

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

düşmüyo diye downloada asılırsan düşer ama adam gibi makul kullanırsan düşmez.

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flickR
    flickR's avatar
    Erkek

arkadaşım ben 6-7 aya yakın zamandır  8 mbit netlimitsiz kullanıyorum.yani 15 gb geçtikten sonra hızı 512 kya düşeninden kullanıyorum.200- 300 gb yaptım hızın düştüğünü hiç görmedim bu saatten sonrada düşüceğini zannetmiyorum kesinlikle almanı öneririm. hiç hızın düşmiycekmiş gibi kullanabilirsin. sadece 2 kere hızım düştü oda ayın sonunda bi kaç gün sonra tekrar eski haline döndü oda baya önceden oldu şimdi hiç bişey olduğu yok kesinlikle öneririm.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

8 Mbitte Kota Düşmeyor Deyolar Doğru Mu?

----

Konu başlıkları, Forum içerisinde aramayı kolaylaştıracak şekilde, ":|", ":)", ":D" gibi işaret simge içermeyen, normal yazı standartlarında, ilk harfi büyük olacak şekilde, Türkçe dilbilgisi kurallarna uygun olarak yazılmalıdır. Tümü büyük harf yazılan, Rastgele büyük-küçük harf ile yazılan, konuyu açıklamayan başlıklar silinir, tekrarı halinde konuyu açan kullanıcı siteden uzaklaştırılır...

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

flickR bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşım ben 6-7 aya yakın zamandır  8 mbit netlimitsiz kullanıyorum.yani 15 gb geçtikten sonra hızı 512 kya düşeninden kullanıyorum.200- 300 gb yaptım hızın düştüğünü hiç görmedim bu saatten sonrada düşüceğini zannetmiyorum kesinlikle almanı öneririm. hiç hızın düşmiycekmiş gibi kullanabilirsin. sadece 2 kere hızım düştü oda ayın sonunda bi kaç gün sonra tekrar eski haline döndü oda baya önceden oldu şimdi hiç bişey olduğu yok kesinlikle öneririm.

aynen.

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

7 aydır kullanıyorum her ay 200 - 250 gb abanabildiğin kadar hotfile rapidshare torrent çekiyorum

şimdiye kadar 2 kere hızım düştü öğrendim ki 2side burda bakım çalışmaları yapılırken olmuş , şuan hızım 512 deil  1mbps da sabitlendi

aradım 8mbps net limitsiz kullanıyorum hızım 1mbps a düştü diye 2 kere arıza kaydı aldılar eğer bu ay başı ilk 3 gün içinde düzelmesse arayip sövücem çünki modem arayüzünde 1mbps sabit görünüyor  netlimitsiz olsa 8k lı bişiler çıkıyordu..

bu arada mutlumuyum ? evet mutluyum  7 ay da 2 kere onlarda 15 gün 15 gün olmak üzere düştü  ama bu şans meselesi ben burda postane nin nerdeyse dibindeyim  950 kb / sn ile dosya çekebiliyorum

bazılarına 2 mbps bile gitmiyormuş ona göre alın .  test edin bende ilk alırken dedim 15 gb dan hemen sonra düşüosa hız kapattırır 2 mbps bağlattırırım

olmadı 5 ay hiç hızım düşmedi arka arkaya.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Düşmeyorda bana 2mbit geliyo ne bahtsızım :|

Altan naptın oğlum :|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

flickR bunu yazdı:

ben 1tb disk aldığımda aylık kotam 1 tb gelmişti işte o zaman düştüydü :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cegstyle
    Cegstyle's avatar
    Erkek

2 Aydır net limitsizdeyim hız 6mbit kota ortalama 130gb bugüne kadar bir düşme olmadı.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek

Düşmüyor bende.

Toplam Hit: 3310 Toplam Mesaj: 17