8 Mbitte Kota Düşmüyormuş? Doğru Mu?
-
Gına geldi lan artıkın 1mbit için heray 50 lira vermekten.Dün bi arkadaş söyledi.8mbit kullanıyorum kotayı geçiyorum ama düşmüyor dedi.Var mı böyle bi olay?
-
Bazılarında düşüyormuş bazılarında düşmüyormuş böyle duydum yani kabak kime patlarsa
-
düşmüyo diye downloada asılırsan düşer ama adam gibi makul kullanırsan düşmez.
-
arkadaşım ben 6-7 aya yakın zamandır 8 mbit netlimitsiz kullanıyorum.yani 15 gb geçtikten sonra hızı 512 kya düşeninden kullanıyorum.200- 300 gb yaptım hızın düştüğünü hiç görmedim bu saatten sonrada düşüceğini zannetmiyorum kesinlikle almanı öneririm. hiç hızın düşmiycekmiş gibi kullanabilirsin. sadece 2 kere hızım düştü oda ayın sonunda bi kaç gün sonra tekrar eski haline döndü oda baya önceden oldu şimdi hiç bişey olduğu yok kesinlikle öneririm.
-
8 Mbitte Kota Düşmeyor Deyolar Doğru Mu?
----
Konu başlıkları, Forum içerisinde aramayı kolaylaştıracak şekilde, ":|", ":)", ":D" gibi işaret simge içermeyen, normal yazı standartlarında, ilk harfi büyük olacak şekilde, Türkçe dilbilgisi kurallarna uygun olarak yazılmalıdır. Tümü büyük harf yazılan, Rastgele büyük-küçük harf ile yazılan, konuyu açıklamayan başlıklar silinir, tekrarı halinde konuyu açan kullanıcı siteden uzaklaştırılır...
-
flickR bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşım ben 6-7 aya yakın zamandır 8 mbit netlimitsiz kullanıyorum.yani 15 gb geçtikten sonra hızı 512 kya düşeninden kullanıyorum.200- 300 gb yaptım hızın düştüğünü hiç görmedim bu saatten sonrada düşüceğini zannetmiyorum kesinlikle almanı öneririm. hiç hızın düşmiycekmiş gibi kullanabilirsin. sadece 2 kere hızım düştü oda ayın sonunda bi kaç gün sonra tekrar eski haline döndü oda baya önceden oldu şimdi hiç bişey olduğu yok kesinlikle öneririm.
-----------------------------aynen.
-
7 aydır kullanıyorum her ay 200 - 250 gb abanabildiğin kadar hotfile rapidshare torrent çekiyorum
şimdiye kadar 2 kere hızım düştü öğrendim ki 2side burda bakım çalışmaları yapılırken olmuş , şuan hızım 512 deil 1mbps da sabitlendi
aradım 8mbps net limitsiz kullanıyorum hızım 1mbps a düştü diye 2 kere arıza kaydı aldılar eğer bu ay başı ilk 3 gün içinde düzelmesse arayip sövücem çünki modem arayüzünde 1mbps sabit görünüyor netlimitsiz olsa 8k lı bişiler çıkıyordu..
bu arada mutlumuyum ? evet mutluyum 7 ay da 2 kere onlarda 15 gün 15 gün olmak üzere düştü ama bu şans meselesi ben burda postane nin nerdeyse dibindeyim 950 kb / sn ile dosya çekebiliyorum
bazılarına 2 mbps bile gitmiyormuş ona göre alın . test edin bende ilk alırken dedim 15 gb dan hemen sonra düşüosa hız kapattırır 2 mbps bağlattırırım
olmadı 5 ay hiç hızım düşmedi arka arkaya.
-
Düşmeyorda bana 2mbit geliyo ne bahtsızım :|
-
flickR bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ben 1tb disk aldığımda aylık kotam 1 tb gelmişti işte o zaman düştüydü :D
-
2 Aydır net limitsizdeyim hız 6mbit kota ortalama 130gb bugüne kadar bir düşme olmadı.
-
Düşmüyor bende.