8 Mbitte Kota Düşmüyormuş? Doğru Mu?
-
2 ay kullandım nette indirilecek şey kalmamıştı en son 3. aya girerken baktım hız 512 ye düştü direk aradım 2 mbps e geçtiydim
-
bildiğim kadarıyla düşme olayında kota 2. planda öcelikli olarak bulunduğun bölgedeki yoğunluğa göre değişiyor hız bende netlimitsiz kullanıyorum 4 ay oldu aylık 150gb download yapıyorum hızım hiç düşmedi ama dalgalanmalar oluyor tabi 4 ile 7 mbit arasında gidip geliyor hız fakat 8mbit hızıda hiç göremedim bugune kadar en fazla 750ile filan indirdim
-
Hocam sözleşmede acıkca ve net yazıyor 15 gb dan sora düşüyor diyorlar ama .. daha bende düşme olmadı 1.030 - 800 kb/sn ile çekiyorum
yeni bir başlık acmak istemedim birşey danışacağım hocalar ?
8mbps 49 lira ... sabit ödüyordum. Ama bu ay nedense 64 TL gelmiş ? neden dolayı bu itiraz etme hakkım varmı -
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam sözleşmede acıkca ve net yazıyor 15 gb dan sora düşüyor diyorlar ama .. daha bende düşme olmadı 1.030 - 800 kb/sn ile çekiyorum
8mbps 49 lira ... sabit ödüyordum. Ama bu ay nedense 64 TL gelmiş ? neden dolayı bu itiraz etme hakkım varmı
-----------------------------var tabi olması gerekeni ödüyosun sen zaten 49 tl.
bunun üzerine çıkman için kotalı olması lazım, niye adını limitsiz koyuyolar ozmn 8mbps nin?
ara hemen konuş dava ederim cart curt de.
ama yeni geçtiysen netlimitsize, bi önceki ay kullandığın kotanın farkını ödüyosun sanırım.
edit: sabit ödüyorum dediğine göre çok önceden geçmişsin. seni bağlamaz koyu yer ara konuş :)
-
CellyM bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
8mbps 49 lira ... sabit ödüyordum. Ama bu ay nedense 64 TL gelmiş ? neden dolayı bu itiraz etme hakkım varmı
-----------------------------var tabi olması gerekeni ödüyosun sen zaten 49 tl.
bunun üzerine çıkman için kotalı olması lazım, niye adını limitsiz koyuyolar ozmn 8mbps nin?
ara hemen konuş dava ederim cart curt de.
ama yeni geçtiysen netlimitsize, bi önceki ay kullandığın kotanın farkını ödüyosun sanırım.
edit: sabit ödüyorum dediğine göre çok önceden geçmişsin. seni bağlamaz koyu yer ara konuş :)
peki hocam .. (: ödemeye gittiğim vakit itiraz edicem .. -
:D valla bende düşmüyor ama 65 lıra gömüyorlar