folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder 8 Mbitte Kota Düşmüyormuş? Doğru Mu?

8 Mbitte Kota Düşmüyormuş? Doğru Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

2 ay kullandım nette indirilecek şey kalmamıştı en son 3. aya girerken baktım hız 512 ye düştü direk aradım 2 mbps e geçtiydim

Asla Asla Deme. . .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

bildiğim kadarıyla düşme olayında kota 2. planda öcelikli olarak bulunduğun bölgedeki yoğunluğa göre değişiyor hız bende netlimitsiz kullanıyorum 4 ay oldu aylık 150gb download yapıyorum hızım hiç düşmedi ama dalgalanmalar oluyor tabi 4 ile 7 mbit arasında gidip geliyor hız fakat 8mbit hızıda hiç göremedim bugune kadar en fazla 750ile filan indirdim

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

Hocam sözleşmede acıkca ve net yazıyor 15 gb dan sora düşüyor diyorlar ama .. daha bende düşme olmadı 1.030 - 800 kb/sn ile çekiyorum

yeni bir başlık acmak istemedim birşey danışacağım hocalar ?
    8mbps 49 lira ... sabit ödüyordum. Ama bu ay nedense 64 TL gelmiş ? neden dolayı bu itiraz etme hakkım varmı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam sözleşmede acıkca ve net yazıyor 15 gb dan sora düşüyor diyorlar ama .. daha bende düşme olmadı 1.030 - 800 kb/sn ile çekiyorum

8mbps 49 lira ... sabit ödüyordum. Ama bu ay nedense 64 TL gelmiş ? neden dolayı bu itiraz etme hakkım varmı

var tabi olması gerekeni ödüyosun sen zaten 49 tl.

bunun üzerine çıkman için kotalı olması lazım, niye adını limitsiz koyuyolar ozmn 8mbps nin?

ara hemen konuş dava ederim cart curt de.

ama yeni geçtiysen netlimitsize, bi önceki ay kullandığın kotanın farkını ödüyosun sanırım.

edit: sabit ödüyorum dediğine göre çok önceden geçmişsin. seni bağlamaz koyu yer ara konuş :)

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

CellyM bunu yazdı:

Amd-x bunu yazdı:

var tabi olması gerekeni ödüyosun sen zaten 49 tl.

bunun üzerine çıkman için kotalı olması lazım, niye adını limitsiz koyuyolar ozmn 8mbps nin?

ara hemen konuş dava ederim cart curt de.

ama yeni geçtiysen netlimitsize, bi önceki ay kullandığın kotanın farkını ödüyosun sanırım.

edit: sabit ödüyorum dediğine göre çok önceden geçmişsin. seni bağlamaz koyu yer ara konuş :)

peki hocam .. (: ödemeye gittiğim vakit itiraz edicem ..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lenova
    lenova's avatar
    Erkek

:D valla bende düşmüyor ama 65 lıra gömüyorlar

Toplam Hit: 3311 Toplam Mesaj: 17