8 Sene Oku 2 Saatde Çık Varmı Oks Ye Giren??
-
10:00-12:00 bugün
Haytınızın ölüm noktası olmasada bi şekilde dönüm noktası sayılabilecek acayip sınavlarım ilki nasıl gitti varmı oks li talebe burda....
ne yabtınız
sıra sallanıyomuydu
kıtapçık saman kağıtmıydı
başınızdaki hocalar sohbet ettimi
önüzündeki kızın kıçı gözüküyomuydu
kaç net yabarsınız
en ilginizi çeken soru neydi(mesela ben kutup yıldız bi soru hatırlarım lgs den )
Selametle...
-
benim girdiğim lgsde matematikte 3 soru hatalıydı onun yüzünden 22 net çıkarmıştım :(
-
hajılar ben geçen sene girdim baya basit geldi 75 netim vardı ama bu senekiler daha kek amk çok basit ya yarın çözücem 80den az çıkmaz ama oks bence össden daha sakat çünkü bir kere giriyorsun öss gbi tekrarı yok nese girenlere başarılar
-
sonuçlar bi açıklansa çok heyecanlıyım amk bizim okula çömler gelcek bu sene biz çömdük şimdi onlar okul küçük yer yok müdür 30 kişi alcakmış inşallah 30uda kız olur:F
-
öss nin sitresi yeter!!
-
Basit mi???, tüh ya uln bu sınavı Tübitak hazırlamamısmıydı, ben zor sorarlar diye tahmin etmistim.Gecenkini Meb hazırlamıstı galiba bende bakmıstım bayaa basitti
-
bnde gacan sene girdim 85 net cıkardım tum yanlıslar matematıktendı digerleri full du
-
Bizim zamanımızda oks deil lgs deydi aq.ne cabuk geçti vakit bea...
ben lgs de sosyal bilgilerden full çıkarmıştım.25 te 25 hepsi doru :D -
bide bnm onumde bı kız oturuodu beli acılıodu eğilince dotunun yarısı gorunuodu ona ragmen 85 cektm
-
he ya bizim zamanımızda zordu sorular, bu sene acayip kekmiş.
-
benim önümde bir kız oturuyordu kızın dötünün çatalı gözüküyordu ama nasıl kız böle yerinden oynaştıkça pantolonu aşşağıya doğru iniyordu ama nası sınavlamı ilgilencem kızlamı bilemedim...
Toplam Hit: 4402 Toplam Mesaj: 31