8 Sene Oku 2 Saatde Çık Varmı Oks Ye Giren??
-
hajı benim salonda bi güzel kız yoktu zaten kağıttan başka bişi görmedim ama rezalete bak
Türkçe:1yanlış 1 Boş 23,66 net
Sosyal:3yanlış 1 boş 20 net
Fen:3 ynalış 2 boş 19net
MAtematik:16da 16
veee geometri:9da 5yanlış 4 boş zyauhahahaha -
hajı 9 soruda -2 net çekmişim yuh amk
-
way bea gecen sene bu gunu hatırladım lan hiç ne stres var ne tırsma falan hayattan bi beklenti yokki :S ? ona rağmen sikindirik bi anadolu lisesindeyim..
-
Allah bilir dersaneye de girmişinizdir siz :D bundan iki sene önce girdim yani geçen yaz değil ondan önceki yaz. a.q. o döneme kalanlara sorun çok zordu bizim dönemde mat. da en kral sayısalcılar bile zorlamıştı götü.
amına sikim okulun %50'si dersaneye gidiyordu. okuldan sınava girenler de %51'di :D şerefsizim göz çapaklarıma yumurtanın sarısı çarpsın ki sınavı kazananların hepsi dersaneye gitmeyenlerden yani bizden çıktı :D -
Bende geçen sene bugün ne stres vardı ne başka bişi. Sınav a girdim çıktım. Çıkarken geberiodum ama. Sınavın son 10-15 dk sı öle bi çişim geldi ki inanamassın. İlk tuttum. Sora oturunca acımaya başladı. Geberiodum. Bende 3 dakka kala çıktım. 70 civarı net var. Belki daha fazladır. 423 puan alıp İzmir Atatürk Lisesi' ne gittim de orda döt üme öyle bir geçiriyorlarki LGS de çiş acısı bunun yanında halt etmiş. :D
-
bi dahaki yıl igreceğim sorulara baktım accayip basit aq
-
afesacarsoy hajım msni ver konuşalım bende manisadayım sık sık izmire gelirim bu arada yeni sisteme göre ben geçen sene tm:430 fm:427 çıkarmıştım peehhh
(eski sisteme görede 940larde) -
heuheu ben gireli 3 yıl oluyor :D amk hastaydık o zman ama anadolu lisesindeyiz şimdi.
-
bize tübitak takdıydı walla 2004 du soruları gorunce bi afallamıstım ama matematik bitene kadar en zor bolum mattı a.q sınawda 1 saatımı o aldı geri kalan bi saatde digerleriydi bnm sonuclarda soleydi
türkçe:13 dogru 3 yanlıs 9 bos sure yetmedi bakamadım son 9 soruyu
matematik:11 dogru 1 bos gerisi yanlıs sorulardada yanlıs var diolardı ama sınawa girip cıktıktan sonra benim derslerle alakan kalmadı ilgilenmedim halada ilgilenmem
fen bilgisi:23 dogru 1 bos 1 yanlıs
sosyal bilgiler:24 dogru 1 bos bu derse sınawdan onceki aksam 10 dan 11 e kadar calıstım daha once hiç yok buuna calısma digerlerinede gunde ortalama olarak 2 soru fln dusuyo :) ama keske calıssaydım bu ancak and. ögrtmen yaptı ögretmenleri sevmedigim için duz anadolu sectim.. -
ben 60 netle rekorumu kırmıştım aq :D
Toplam Hit: 4408 Toplam Mesaj: 31